Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių automobilis

mano svajone - geltonas vabalas wub.gif
Atsakyti
Mano svajonė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(anamera @ 2007 06 13, 09:24)
mano svajone - geltonas vabalas  wub.gif

Klaiki masina(ne apie isvaizda) schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Cocoon @ 2007 06 15, 18:43)
Mano svajonė

user posted image

Nesimato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dawnn @ 2007 06 15, 22:22)
Klaiki masina(ne apie isvaizda) schmoll.gif
Papildyta:

Nesimato ax.gif

Reikia ant užrašo paspausti ant pelės kairia knopkutę ir wiev image mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, tas apie kurį svajojau ir yra mano mašiniukas wub.gif Bet turiu tokia neišsipildančią svają - norėčiau nuosavo ilgo limuzino blush2.gif wub.gif Čia aišku tik svaja mirksiukas.gif
Atsakyti
Nooooooriu dzipo thumbup.gif
Kadangi svajoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko nekainuoja, tai ir svajokim toliau
Atsakyti
Aha,ir as dzipo noriu!Tokio didelio-toyota 4VRuner!Kaimynas toki turi ,o as ziuriu kartais pro langa ir seile varvinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2007 03 26, 10:40)
Oj grazi masinyte, tik girdejau nelabai vykes modeliukas  doh.gif

As svajojau apie Honda Civic, ir po 4 menesiu laukimo svajone tapo realybe bigsmile.gif Tik dabar svajoju ismokti ja ramiai vairuoti rolleyes.gif doh.gif Kazkaip labai baisu tokiu sedevru i gatves isvazuoti. Tai nueinu pas ja, paziuriu, pasedziu viduj, uzrakinu ir laiminga einu namo lotuliukas.gif

Siaip labai moteriskas masiniukas, o jei dar ir automatas - pasaka! wub.gif
Atsakyti
mano svajoniu automobilis audi tt wub.gif apie toki svajoju jau kelis metus 4u.gif zinau, kad ji nepraktiska nes dvieju vietu ir kai kurie skeptikai labai kritikuoja, taciau svajone yra svajone wink.gif

va tokia ;]~ http://www_tyresmoke...kTT(Medium).jpg
Atsakyti
QUOTE(Lildi @ 2007 06 30, 18:46)

Kadangi as dviduriu niekada nemegau, tai man sis modeliukas schmoll.gif
Nu bet spalvyte.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va tokios spalvos dzipo noreciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2007 06 08, 17:19)

Oi, kaip sito noreciau wub.gif wub.gif wub.gif Nerealus masiniukas. Suvalgyt galeciau bigsmile.gif
Atsakyti
Prisidedu prie tų kurios svajoja apie BMW X5.Savaitgalį buvom Kaune mašinų turguje, tai kelias mačiau.Svajojau apie juodą, bet kai pamačiau sidabrinę, tai nebežinau kuri gražesnė.Šiaip važinėju "kregžde", todėl ir lieku BMW mylėtoja.Svajot galima, tik ne visada tos svajonės pildosi g.gif
Atsakyti