Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių automobilis

As tai svajoju apie Chysler PT cruiser ax.gif Jis man thumbup.gif
Atsakyti
Mano meile is pirmo zvilgsnio wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
nissan murano,jau savaite kaip tokiu vazineju,lakstau kaip ant sparnu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiuo metu svajoju apie Seat Leon wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O cia mano svajoniu automobilis good.gif user posted image
Atsakyti
O mano svajones yra uzvaldes BMW X5 visureigis wub.gif
user posted image

ir BMW X5 coupe blush2.gif
user posted image
Atsakyti
LEXUS IS wub.gif

http://www.lexus.lt/...lery/images.asp
Atsakyti
Mano svajonės keičiasi nenusakomu greičiu lotuliukas.gif Tereikia tik pravažiuoti su mašina ir psio...Arba aš JOS noriu arba žiūrėt negaliu.... biggrin.gif Kaip sakoma "kartą paragavęs negali sustot"...biggrin.gif Dabar svajoju apie Audi A8 ('06-07m).... wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Bet svajonė gana reali.... tongue.gif

Oi, labai atsiprašau labai didelė nuotrauka gavosi.... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lieputė: 28 rugpjūčio 2007 - 12:49
O mano svajoniukas mašiniukas,tai- SUBARU Impreza WRX rolleyes.gif Jau įsivaizduoja,kaip maloniai mygasi gazo pedalas dugno link lotuliukas.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 08 14, 14:39)
na mano svajoniu masiniukas toks: wub.gif
user posted image

QUOTE(cavalli @ 2007 08 14, 19:31)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Ta pacia fotke ir as buvau idejus tongue.gif Fainas masiniukas thumbup.gif Kadanors turesim ax.gif

Aš irgi šitos norėčiau, bet ne kadanors, o greitu laiku, kol jos dar neatgyvenusios biggrin.gif

O šiaip pati didžiausia svajonė yra AUDI Q7, nu dar tiktų BMW X5, INFINITY FX35/45, PORSCHE CAYENNE, VW TOUREG cool.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2007 09 02, 11:36)
Aš irgi šitos norėčiau, bet ne kadanors, o greitu laiku, kol jos dar neatgyvenusios biggrin.gif

O šiaip pati didžiausia svajonė yra AUDI Q7, nu dar tiktų BMW X5, INFINITY FX35/45, PORSCHE CAYENNE, VW TOUREG cool.gif

Turbut turim vienoda skoni masinoms thumbup.gif Visos sitos isvardintos ieina i mano norimu masiniuku sarasa tongue.gif
Atsakyti
Cia daug panasiu nuomoniu, man mercedes cupe, bmv x5, o labiaussiai svajoniu masina audi r8
Atsakyti