QUOTE(ievuschka @ 2006 10 17, 13:29)
Apie šliopkes jau nieko neberašysiu, ir taip viskas aišku
Diva, bet tu visvien viską , ką nuveli,
būtinai rodyk, čia visiems kaip narkotikai
O dėl įpakavimo... Joooo,būtų faina.Pati esu iš forumiečių kai ką pirkus, pvz.neseniai-patalynę su Pūkuotuku dukrai, tai smagu,kad ir įpakavimo krepšelis buvo su tokiu pačiu Pūkuotuku,dukra iš karto suprato,kad čia jai kažką parnešiau,keista,bet net vaikas džiaugėsi gražiu įpakavimu.
O veltinukus būtų faina į ką nors labai natūralų supakuot,be jokių sintetikų ir celofanų

.Būna tokie rudo natūralaus nedažyto popieriaus maišeliai su virvelinėmis arba popierinėmis rankenomis, vilnos naudojimo,valymo instrukciją atspausdint ant storesnio (pvz,foto)popieriaus, kaip kokia kortelė ar atvirutė kad būtų.Dar jei instrukcijos dizainas koks ypatingai išraiškingas būt... nežinau,ar ne į pievas aš čia nukrypau?
na as tai labai panasiai galvoju. galvoju grazu butu uzsakyt popieriniu maiseliu- aha, tokiu- nedazytu- jei dar su kokiu firminiu zenklu- tai isvis butu kruta.. gaus vyras kurt man firmini zenkla, jauciu. ir taip pat sumaketuot knygute-instrukcija su savo koordinatem, tuo paciu firminiu zenklu.. dar klausimas- gal kas susiduret- na prie rubu etiketes buna prikabintos ant tokiu plastikiniu dalykeliu- gal yra kazko tokio irgi pirkti..
na ir, be abejo visas sitas apiforminimas kad butu kuo pigiau- tai butu faina.. vat ir svarstau- gal kas dare- susidure- galit pasidalinti :0 del maketavimo- spausdinimo- tai as pati zinau- bet del maiseliu ir kaip tas etiketes prie gaminio tvirtinti- butu labai faina suzinot..
o del pakuotes galios- man paciai labai patinka gauti daikta graziai ipakuota.. juolab nemazai kas uzsako dovanom- tai irgi malonu kai nereikia sukti galvos zmogui i ka dar ta dovana pakuot..

)
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2006 10 17, 13:32)
ievuschka -

: tie popieriniai maiseliai man kazkodel patys graziausi

tokie tarybiniu laiku sveriamus saldainisu primena

tik kur ju buna

tikru ir kokie drobiniai maiseliai - bet tai jau siuti reiketu

klapatelis
yra gamintojai- gamina- as cia pries pora dienu klaidziojau po ineta. reiktu skambint, teirautis. tik maciau kazkur min uzsakymas 5000vnt...

tai gal biski daugoka. bet matyt galima ir mazesniais kiekiais. viena salyga- visas tas dziaugsmas turetu kainuoti 1-2 lt, mano manymu...na instrukcijele galima pigiai atspausdinti spaustuvej. va o maiseliu tai nezinau..