Įkraunama...
Įkraunama...

Nešvarių kojinių kvapas

Niu man tai ziauriai nepatinka prakaituotu koju kvapas ... Mano Brangusis turi da velnia poru kojiniu ir jas keiciasi kasdien, ir kartais net ir po kelis kartus ...
Atsakyti
Aisku, kad smirdi visa diena ant kojų praleidus.. bet jei jis nenusiima, tiesiog svelniai pasakau "brangusis, pasikeisk kojines.." drinks_cheers.gif ir pasikeicia, anokia cia tragedija tongue.gif
Atsakyti
negaliu pakesti to kvapo smile.gif vyrui tenka i diena daug kartu pakeist koines biggrin.gif
Atsakyti
moteriskes doh.gif vien kojiniu pakeitimas nepades,reikia imtis stipresniu priemoniu,dazniau kojytes plauti,mirkyti azuolo zieves arbateleje,o jei ne yra tu priemoniu ne karo metas mirksiukas.gif 4u.gif
Kai grybelis isimeta i kojas tada jos ir smirda dar labiau,pageltonuoja padai,niezti oda.Yra lygtasi Lamisil,arba Canesten g.gif tiksliai nezinau pavadinimu,bet vaistinikes zino nuo grzbelio vaistuku.
Atsakyti
O as manau, kad kalciausi yra batai ax.gif jei batai kokybiski tai ir kojos nesmirdi smile.gif
Tie kinietiski batai nauji smirdi, net nenesioti, o kas buna kai i tuos batus kojas ikysi pavaikstai, suprakaituoji ir paskui nusiimi batus.... Vaje, vaje doh.gif
Atsakyti
Aciu Dievui, tokios problemos neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2007 09 03, 12:59)
O as manau, kad kalciausi yra batai  ax.gif  jei batai kokybiski tai ir kojos nesmirdi  smile.gif

Pritariu. Aišku, ir nuo individualaus žmogaus priklauso, vieniems labiau, kitiems mažiau kojos prakaituoja. Kiek žinau yra dezodorantai (ar kažkas panašaus) padedantys to blogo kvapo išvengti.

Aš tokios problemos neturiu, nes vyro kojos nedvokia, gal dėl to, kad gerus batus nešioja, gal dėl kitų priežaščių. Manęs apskritai MB prakaito kvapas nenervina, beveik neužuodžiu jo, tai ir dėl kojų problemos nėra.
Atsakyti
As irgi neturiu tokios problemos. bet jei netychia atsirastu, tai dezodorantu butu pripirkta metams, priverschiau kojas saltu vandeniu plautis (labai padeda), kojines kasdien keistu (nors ir taip keicia.....). O batus ir taip odinius gerus neshioja. gal del to ir nera problemos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 07 sausio 2008 - 14:39
QUOTE(**SM** @ 2007 05 12, 20:31)
tada kojytes reikia tepti su pasta tokia gera ir kvapo neliks (pasta teimurovo)  laugh.gif

Labai gera pasta ir maniškiui padėjo dabar jokių problemų. Labai ir nuo batų priklauso man ir pačiai buvo ta problemytė, panaudojau gal tris kartus tą pastą ir praėjo. biggrin.gif
Atsakyti
Pagrindas-batų ir kojinių kokybė.Odiniuose batuose koja prakaituoja nedaug,o kojinėse turi būti bent 70% medvilnės.Tada užteks vieną kart per dieną kojines pakeisti ir nusiprausti.
Atsakyti
as saviskiu del to skustis negaliu. visa diena darbe prabuvus su batais kvapas aisku atsiranda. bet maniskis kai tik grizta, pirmas dalykas kuri padaro-eina skalbti kojinaiciu smile.gif ir karta i savaite ar dvi, pasitepa kojas kazkokiu kremu, berods deo, nors tai ir nera butina rolleyes.gif
Atsakyti
tvarkingas vyras save prisižiūri,jei reikia pasigydo tą prakaitavimą...neturim tokios problemos,jei rimčiau padirbęs pareina-eina į vonią ir susitvarko g.gif
Atsakyti