Niu man tai ziauriai nepatinka prakaituotu koju kvapas ... Mano Brangusis turi da velnia poru kojiniu ir jas keiciasi kasdien, ir kartais net ir po kelis kartus ...
Aisku, kad smirdi visa diena ant kojų praleidus.. bet jei jis nenusiima, tiesiog svelniai pasakau "brangusis, pasikeisk kojines.."
ir pasikeicia, anokia cia tragedija

negaliu pakesti to kvapo
vyrui tenka i diena daug kartu pakeist koines

moteriskes
vien kojiniu pakeitimas nepades,reikia imtis stipresniu priemoniu,dazniau kojytes plauti,mirkyti azuolo zieves arbateleje,o jei ne yra tu priemoniu ne karo metas
Kai grybelis isimeta i kojas tada jos ir smirda dar labiau,pageltonuoja padai,niezti oda.Yra lygtasi Lamisil,arba Canesten
tiksliai nezinau pavadinimu,bet vaistinikes zino nuo grzbelio vaistuku.

Kai grybelis isimeta i kojas tada jos ir smirda dar labiau,pageltonuoja padai,niezti oda.Yra lygtasi Lamisil,arba Canesten

Aciu Dievui, tokios problemos neturiu

QUOTE(išprotėjus @ 2007 09 03, 12:59)
Pritariu. Aišku, ir nuo individualaus žmogaus priklauso, vieniems labiau, kitiems mažiau kojos prakaituoja. Kiek žinau yra dezodorantai (ar kažkas panašaus) padedantys to blogo kvapo išvengti.
Aš tokios problemos neturiu, nes vyro kojos nedvokia, gal dėl to, kad gerus batus nešioja, gal dėl kitų priežaščių. Manęs apskritai MB prakaito kvapas nenervina, beveik neužuodžiu jo, tai ir dėl kojų problemos nėra.
QUOTE(**SM** @ 2007 05 12, 20:31)
Labai gera pasta ir maniškiui padėjo dabar jokių problemų. Labai ir nuo batų priklauso man ir pačiai buvo ta problemytė, panaudojau gal tris kartus tą pastą ir praėjo.

tvarkingas vyras save prisižiūri,jei reikia pasigydo tą prakaitavimą...neturim tokios problemos,jei rimčiau padirbęs pareina-eina į vonią ir susitvarko