Įkraunama...
Įkraunama...

Nešvarių kojinių kvapas

Na maniskis labai jau pedantiskas tongue.gif grizta is darbo ,tuoj lekia praustis,tikras saunuolis thumbup.gif kol kas bent jau doh.gif
Atsakyti
Šiais laikais pilna visokių priemonių,kad susitvarkyt tą kojų prakaitavimą,pagrindinis dalykas,nuo ko kenčia mūsų kojytės,visokie sintetiniai batai,kojinės,o dar ir nuo žmogaus priklauso,jei nevala,tai ir jokie kvapai nepadės. bigsmile.gif
Atsakyti
Jau dažniau mano kojos smirda, ištraukus iš vienų batų po visos dienos (būtent iš vienos batų proos), negu vyro doh.gif
Atsakyti
nesmirda mano vyro,ir labai man pasiseke mirksiukas.gif
Atsakyti
ta kvap turi visi zmones del tam tikru priezasciu ir ligu
taciau jei vyras rupinasi savo svara ir sevoikata ir tas kvapas nebuna toks jau akis griauziantis
Atsakyti
MB grizes is darbo is karto pasikeicia kojines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skotija @ 2008 03 15, 19:31)
MB grizes is darbo is karto pasikeicia kojines  thumbup.gif

manasis ir ir nera tokiu dalyku kaip kojiniu dziovinimas pakampeje
Atsakyti
yra zmoniu,kurie devi sintetinius batus+sintetines kojines doh.gif aisku,cia viskas remiasi i pinigus,bet taupyti tokiems dalykams negalima schmoll.gif
Atsakyti
tiesiog pastebejau is pazistamu,kuo stambesnis zmogus,tuo daugiau prakaituoja ir tai neisvengaima tikriausiai..bet labai nemalonus kvapas..tas kojiniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 16, 13:57)
tiesiog pastebejau is pazistamu,kuo stambesnis zmogus,tuo daugiau prakaituoja ir tai neisvengaima tikriausiai..bet labai nemalonus kvapas..tas kojiniu rolleyes.gif

stambus zmones ..nu negalima pykti ant ju ...ka au padarysi ....jiems labai sunku verysad.gif kiek gali tiek prisiziuri
Atsakyti
Smirda, btet jis jau stengiasi tik is darbo grizes pasikeisti, bet ne visada o tada jau kariaujam
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2008 03 21, 13:17)
Smirda, btet jis jau stengiasi tik is darbo grizes pasikeisti, bet ne visada o tada jau kariaujam

tikiu tikrai .....
Atsakyti