QUOTE (Osvile @ 2004 09 30, 19:47) | ||
Man regis, per daug nori isiteikti vyrui ![]() ![]() |
QUOTE (Erika_v @ 2004 10 01, 05:14) |
Tik ka atejau i darba ir prisijungiau prie forumo. Nera kad tas noras toks jau egoistiskas. Tiesiog turiu sese, mama turi sese, sesuo susilauke mergaites o as visada troskau berniuko. Vakar tiesiog buvau kazkokiam giliam pasimetime, duok Dieve kad daugiau taip aklai i tuos jausmus neikrisciau. Krutejo mano maziukas ar maziuke vakar tiek daug. Labai myliu ir tikiu kad nesvarbu kas bus svarbu kad sveikas. Tikraui kai kurios atvedete mane i prota |
QUOTE (Rasma @ 2004 09 30, 14:16) |
Tačiau baisiausia dabar... gal aš ir paranojikė, gal per daug prietaringa, bet dukra, kai ją pavadini mergaite ima daužyt rankutėmis per galvą ir šaukia "nepatinka mergaitė" ir isterijas sukelia tikrai rimtas..dabar raminu save, kad gal praeis, gal tik toks etapas, bet kaskart ir nukrečia koks šaltukas, kai ji rėkia, kad jai nepatinka suknytės, sijonai.. |
QUOTE (Ligute @ 2004 10 04, 10:57) |
Erika_V, mano situacia tokia pati - maniskis is pirmos santuokos irgi turi dukra, kuri pas mus buna 50 proc., laiko, turi savo kambari ir t.t. Tai ji man "puse savo vaiko". Galbut del to ir noreciau sunaus. Nors dabar kazkaip man jau tas pats darosi, svarbiausia sveikas. Nepamirskim, kad pacios esam mergaites ![]() ![]() |
QUOTE (Erika_v @ 2004 10 05, 16:12) |
Nu atvirai pasakius sunkiai įsivaizduoju save, auginančią jo dukrą dar plius. Nepatinka kai ji pas mus būna, nes prmena man jo pirmąją... |
QUOTE (gutė pinkutė @ 2004 10 06, 08:18) |
Sveikos as visa laika tvirtinau kad noriu berniuko ir isviso triju sunu kazkada norejau o dabar pagaunu kad noriu dukrytes ![]() maniskis laukia mergaites su pilvuku kalbasi kaip su mergyte ir net neleidzia galvoti kad bus berniukas o echoskopas sako bernas ![]() As bijau o jeigu jis nemyles to berniuko taip kaip myletu mergaite? Nors jis teigia kad cia tik mano paistalai bet kazkaip neramu? Nu kodel mes negalim tos lyties pasirinkti ![]() ![]() |