QUOTE (Erika_v @ 2004 09 30, 15:48) |
ot man va kazkaip kitaip. Net nuotaika darbe sugedo. Suprantate, jis turi viena dukra is anos santuokos, tai norejau padovanoti sunu. Kazkaip gaila jog taip nera. Obandyti galime aisku, bet va jeigu pas ji tik mergaiciu fabrikelis tai kiek ju prisigaminsi? Gal tiek to. Aisku, svarbu kad butu sveikas bet kazkaip va nuliudau ir tiek. Man skauda sirdi, jog negaliu tureti sunelio. Mergaite grazu, banteliai, suknytes. Aisku, kas yra tas, jau nebeprisiusi nieko jei mergaite. ![]() Vyras sako, kad gerai svarbu kad butu sveikas. Man nezinau kas yra, tiesiog jauciu kad nelabai gerai jauciuosi. |
QUOTE (sirduze @ 2004 10 25, 10:20) |
Sveikos visos. O O kai as laukiausi pirmo, mano vyras irgi labiau norejo mergaites, kaip as tada pergyvenau, kad nebutu panasaus atvejo, visaip jam aiskinau kad bus berniukas, kad as ta jauciu, nors ne velnio nejauciau. Jis man atrezdavo, kad skirtumo tai jokio nera, tik jis tuo isitikines, kad padare mergaite, nu ir ka, taip ir yra, mergaite. O kai jau laukiausi antro, jis lygiai taip pat isitikines buvo kad padare sunu. Echoskopas, aisku, tvirtino simtaprocentine mergaite, bet mano vyrelis sako, nesamone, as juk dariau berna, ir tikrai, bernas. Jis pasidaro ka nori ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (Erina @ 2004 10 23, 09:54) |
Suintrigavo mane temos pavadinimas "Laukiau berniuko, bet bus..." Žinai ką, o aš laukiu VAIKELIO, man jau 8 mėnuo ir aš žinau tik tiek, kad ten pas mane pilve MANO LAUKIAMAS VAIKELIS, kurio lyties aš dar nežinau ir dėl to nekvaršinu sau galvos. Šiais laikais, kai šitiek šeimų atiduotų viską, kad susilauktų SAVO vaiko arba šitiek vaisiaus vystimosi sutrikimų, kad man net liežuvis neapsiverčia tai sakyti, kad aš noriu berniuko ar aš noriu mergaitės. Aš noriu SVEIKO VAIKO. Ir laukdama jo esu labai laiminga. |