Sveikos,
as isiterpsiu i jusu pokalbi,apie nora ir nenora. Dirbau visus metus iki pat gimdymo su protiskai neigaliu zmogum.Kiek nervu mano buvo istampyta,kiek asaru isliejau. Nestumo metu uzeidavo juodos akimirkos kai maniau kad ir mano kudikis gali toks buti (zadejau ligonineje palikti

). Idomu ar mano kudikiui atsilieps gyvenime tas mano pykcio priepuolis,kai saukdavau ant savo pilvelio gyventojo kaip as jo nemylesiu jeigu gims nesveikas. Dieve,kokia as nesveika buvau ir kaip man baisu dabar,kai tai prisimenu.

Visa nestuma buvau isitikinusi kad bus berniukas. Kalbinau savo berniuka berniukiskai,daineles dainavau,o sirdyje troskau dukreles. Keletas zmoniu sake kad tikrai bus berniukas,tarytum aiskiaregiai jie butu. Ir vyras sunaus norejo,kad toks isdykes kaip pats butu ir mamai nervus tampytu

Parduotuvese mano zvilgsnis vis krypdavo i mergaitiskus drabuzelius,bet buvau atsargi ir stengiausi pirkti neutralius. Kaip as mylejau savo leliuka ir kokia laiminga buvau. Kai jau mano skruzdeliukas gime su nekantrumu paklausiau akuseres kas gi vistik pas mus atkeliavo ir Dieve, negaliu apsakyti to dziaugsmo,kai akusere istare ta stebuklinga zodi-mergyte

.
Ar galit isivaizduoti..bendrai tai galit mano mano mano saulyte...

O, kaip vyras reagavo? Kokia palaima maciau jo veide ir akyse,jis ja pamilo ta pacia sekunde ir pirmas ja gavo palaikyti. O,ji tokia panasi i savo teveli.
Ir svarbiausia sveika sveikutele ir dabar mus dziugina savo stipriais plauciais. Taigi sutikit,kad tik nuo jusu priklauso ar kudikis bus laimingas gaves jus i tevus ir dziaukites savo sukurtu stebukleliu.
P.S. Kai tik suzinojau kad laukiuosi mamai pasiguodziau,kad tikriausiai negaleciau myleti mergytes. Is kur tas toks kvailas

isitikinimas mano buvo? O,dabar sakau sau,kad tik mergytes mylesiu. Ka gi teks tai suzinoti po keliu metu
P.P.S kaip bebutu keista vardas buvo isrinktas tik mergaitei. O berniukui visi vardai buvo negeri. Mylekit savo dar negimusius vaikelius.Juk Dievas dave Dievas gali ir pasiimti.