QUOTE(Sultry_blue @ 2010 10 12, 18:58)
Pilene, o kokia Jums endometriozes stadija nustatyta po laparoskopijos, kad taip ramiai galit gyventi be vaistuku?
O begalinius skausmus, tai gali suprasti tik tos, kurios ta pati kencia. As visada visur prisikisus nuskausminamuju vaikstau, nes kai suskausta, tai nebelieka jegu niekam.
Sultry_blue, stadija jau nemaza - III... bet vaistuku kol kas jokiu nereikia, tik va tada, kai uzeina tas priepuolis, atrodo jau tik koks morfijus padet galetu.. dar pora dienu po to susirietus vaikstau, nes pilvo apacia skauda.. Maniau, kad gal cia man vienai tie skausmai, ir gal visai ne del endometriozes, nes keliems gydytojams kai pasiskundziau, tai tie tik peciais paguzciojo..
Geriau kontraceptikus gana ilga laika, dabar jau daugiau kaip pusmetis nebegeriu, Dipherilino neleido..
Keista ta mano endometrioze, nes jai budingu simptomu nelabai ir jauciu - siaip paprastai pilvo nemaudzia, bet jau kai uzeina, tai nors mirk.. net ir tu sokoladiniu isskyru tik vos vos pries menesines pasirodo, o siaip, kaip ir sakiau, pamirstu, kad gyvenu su sia liga..
Papildyta:
QUOTE(Little angel @ 2010 10 13, 13:03)
nu čia prisigasdinau pasiskaičius. Šeštadienį-sekmadienį pasirodė rudai juodos išskyros

Į galą net tokios su gleivėm rausvos, pagalvojau kaip čia gali būt kad nebaigus gerti KT ciklo mėnesinės prasidėjo... Lyg ir pirmadienį-antradienį švaru buvo, o šnd vėl
KT geriu iki šeštadienio, mėnesinės kitą antradienį-trečiadienį. Visada reguliariai, viskas normalu. O toks patepliojimas pirmą sykį gyvenime. Negi ir man ši baisi liga, jetau tuoj panikos priepuolis ištiks
Little angel, geriau jau ir neskaityti tokiu temu, nes prisigasdinus sunku toliau ramiai gyvent

o siaip patarciau nueit pas gydytoja, kad nusiramintum, jei nieko rimto nera, arba jei yra, tai imtis kazkokiu veiksmu.. Sokoladines isskyros yra vienas is endometriozes pozymiu, bet gal ir nebutinai jos gali apie sita liga signalizuot, bijau ka ir sakyt, nesu eksperte situose reikaluose.. Bet su ginekologe pasikonsultuoti reiketu del sventos ramybes..