Įkraunama...
Įkraunama...

Moterų baubas...endometriozė

Dėl Balvočiūtės žolelių, yra Žolelių arbata Nr. 11 Arbata su augalais, kurie naudojami endometrito gydymui.
Kaip man paaiškino, kad endometriozė ir endometritas skirtingi dalykai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2010 10 07, 13:09)
Dėl Balvočiūtės žolelių, yra Žolelių arbata Nr. 11 Arbata su augalais, kurie naudojami endometrito gydymui.
Kaip man paaiškino, kad endometriozė ir endometritas skirtingi dalykai  g.gif  ?

Ačiū už pastebėjimą, gerai, kad dar nepradėjau tų žolelių gerti. Mano ligos požymiai tikrai panašūs į endometriozę. Reiks paieškoti kitokių žolelių, nes kontaceptikų mano organizmas nepriima.
Atsakyti
QUOTE(Patricija 123 @ 2010 10 07, 16:42)
Ačiū už pastebėjimą, gerai, kad dar nepradėjau tų žolelių gerti. Mano ligos požymiai tikrai panašūs į  endometriozę. Reiks paieškoti kitokių žolelių, nes kontaceptikų mano organizmas nepriima.

O į ginekologą kreipėtės dėl įtariamos endometriozės?
Atsakyti
QUOTE(Patricija 123 @ 2010 10 04, 22:58)
Sveikos,
Pagėriau 2mėn Vitakur Plus vitaminus su nakvišu aliejum, tai savijauta buvo gera ir mažiau tepliojo prieš mm ir su skrandžiu problemų nebuvo, o dabar jau praėjo 1mėnuo kaip tų vitaminų negeriu ir po mmm pradėjo streikuoti skrandis. Net nepagalvojau, kad nuo tos ligos gali streikuoti skrandis ir virškinimas.
Nusipirkau Jadvygos žolių nuo endometriozės bet dar nepradėjau gerti.

Labas,

Man diagnozuota endometrioze. Skrandis streikuoja: skauda po valgio, kartais jauciuosi lyg arkli suvalgius buciau - nors valgiau tik obuoli.
Nustate pagal nusiskundimus, o patvirtino echoskopija.
Gydymo jokio (pradzioje skiria kontraceptikus, bet neaisku ar jie padeda) - po 6 men.ateiti pas gydytoja ir jeigu niekas nepasikeis, tuomet operuos. Nuo skrandzio padeda Bifolak bakterijos, bet kai ju nebegeriu - vel tas pats.

Daugiau info apie tai :
http://www.lsveikata...anti-pavoj.html
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2010 10 08, 14:46)
Labas,

Man diagnozuota endometrioze. Skrandis streikuoja: skauda po valgio, kartais jauciuosi lyg arkli suvalgius buciau - nors valgiau tik obuoli.
Nustate pagal nusiskundimus, o patvirtino echoskopija.
Gydymo jokio (pradzioje skiria kontraceptikus, bet neaisku ar jie padeda) - po 6 men.ateiti pas gydytoja ir jeigu niekas nepasikeis, tuomet operuos. Nuo skrandzio padeda Bifolak bakterijos, bet kai ju nebegeriu - vel tas pats.

Daugiau info apie tai :
http://www.lsveikata...anti-pavoj.html

Iškart atsiprašau gal už kvailą klausimą. Kaip suprantu jums diagnozuota endo gimdoje? O kodėl skrandis skauda g.gif unsure.gif ? Niekaip man nesusiveda šitie du dalykai ax.gif g.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2010 10 08, 16:05)
Iškart atsiprašau gal už kvailą klausimą.  Kaip suprantu jums diagnozuota endo gimdoje? O kodėl skrandis skauda  g.gif  unsure.gif ? Niekaip man nesusiveda šitie du dalykai  ax.gif  g.gif  blush2.gif

ax.gif niekas tiksliai neatsako kodel.
Taciau endomet.audinys plinta ir uz gimdos ribu: jo randama plauciuose, zarnyne,ir t.t.
Ne isimtis ir virskinimo traktas. Tai tik info is internetiniu straipsniu, norint nustatyti tiksliai reikia laporoskopijos - o ji man nedaryta.
Kiek zinau yra moteru kurios nugyvena savo amzeli su sia liga taip ir nesuzinoje kuo jos serga. Nes man diagnoze nustatyta tik dabar, taciau itariu, kad ta liga senai turiu, o nei su nestumais nei dar pastojimu problemu neturejau. O nustate man ja per profilaktine apziura, nes po autoimunines strumos jauciu paastrejima, bei siaip jautri esu.
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2010 10 08, 15:55)
ax.gif niekas tiksliai neatsako kodel.
Taciau endomet.audinys plinta ir uz gimdos ribu: jo randama plauciuose, zarnyne,ir t.t.
Ne isimtis ir virskinimo traktas. Tai tik info is internetiniu straipsniu, norint nustatyti tiksliai reikia laporoskopijos - o ji man nedaryta.
Kiek zinau yra moteru kurios nugyvena savo amzeli su sia liga taip ir nesuzinoje kuo jos serga. Nes man diagnoze nustatyta tik dabar, taciau itariu, kad ta liga senai turiu, o nei su nestumais nei dar pastojimu problemu neturejau. O nustate man ja per profilaktine apziura, nes po autoimunines strumos jauciu paastrejima, bei siaip jautri esu.

Taip, taip, žinau, kad gali būti ir kitur endometrai.
Turėjau omeny, klad jums įtaria, kad endometras gali būti skrandyje?
Ir dabar galvoju, ta laparoskopija.... tai ją atlieka tik gimdos ertmėje, ar ne tik ?
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2010 10 08, 08:56)
O į ginekologą kreipėtės dėl įtariamos endometriozės?

Na tai žinoma. Pasakiau, kokie negalavimai mane kamuoja, o ji man atsakė rekia pagerti nors pusė metų kontraceptikus. Pagėriau 2 mėn Qlaira ir kai kraujospūdis šoktelėjo, galvojau kojas pakratysiu. Ir tik po pusmečio atsistatė normalus kraujospūdis. Tie daktarai galvoja, kad kontraceptikais užmigdai kiaušides ir endometriozė praieis. Skaičiau internete, kad polinkį į endometriozę turi tos moterys, kurių imunitetas pasilpęs. Man jaučiu dar prisideda ir tas, kad turiu tik vieną kiaušidę ir ji nepajegia pagaminti pakankamai hormonų.
Atsakyti
Mergaites, o gal yra jusu tarpe, atleiskit uz issireiskima 4u.gif , klimaksiniu? Pati tuoj pradesiu leistis Dipherelina, noretusi suzinoti, kaip jauciates, kaip pavyksta istverti salutinius poveikius.
Ir dar, man po 6 men gydymo primygtinai rekomenduoja pastoti ir daugiau net nesvarsto jokiu kitu variantu. As neturiu net draugo, tai man sitas variantas tikrai netinkamas, sakykit, tos kurios neplanavote nestumo po gydymo, kaip jus gyde toliau? Nes kiek zinau liga negydoma yra linkusi atsinaujinti ir gana greitai... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Patricija 123 @ 2010 10 11, 10:57)
Na tai žinoma. Pasakiau, kokie negalavimai mane kamuoja, o ji man atsakė rekia pagerti nors pusė metų kontraceptikus. Pagėriau 2 mėn Qlaira ir kai kraujospūdis šoktelėjo, galvojau kojas pakratysiu. Ir tik po pusmečio atsistatė normalus kraujospūdis. Tie daktarai galvoja, kad kontraceptikais užmigdai kiaušides ir endometriozė praieis. Skaičiau internete, kad polinkį į endometriozę turi tos moterys, kurių imunitetas pasilpęs. Man jaučiu dar prisideda ir tas, kad turiu tik vieną kiaušidę ir ji nepajegia pagaminti pakankamai hormonų.

labas, nam tai liepė duphasto gerti, bet nieko gero nuo jo, tik kaip ir jums kraujospūdius pradėjo šokinėti
Atsakyti
QUOTE(Sultry_blue @ 2010 10 11, 15:37)
Mergaites, o gal yra jusu tarpe, atleiskit uz issireiskima  4u.gif , klimaksiniu? Pati tuoj pradesiu leistis Dipherelina, noretusi suzinoti, kaip jauciates, kaip pavyksta istverti salutinius poveikius.
Ir dar, man po 6 men gydymo primygtinai rekomenduoja pastoti ir daugiau net nesvarsto jokiu kitu variantu. As neturiu net draugo, tai man sitas variantas tikrai netinkamas, sakykit, tos kurios neplanavote nestumo po gydymo, kaip jus gyde toliau? Nes kiek zinau liga negydoma yra linkusi atsinaujinti ir gana greitai... sad.gif

Sakykit, o tai pastoti kodėl jums rekomenduoja? Čia kaip alia gydymas ??
Nes neseniai kalbėjau su ginekologų dėl endometriozės ir pokalbio metų užėjo kalba apie neštumą... tai jis pasakė, kad neštumas tai nėra problemos sprendimas, o tik kuriam laikui ta problema kaip ir sustabdoma, bet tai yra klaidinga nuomonė, kad neštumas gydo endometriozę.
Tik tiek, norėjau pasidalint vieno gydytojo nuomone.
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2010 10 11, 16:13)
Sakykit, o tai pastoti kodėl jums rekomenduoja? Čia kaip alia gydymas ??
Nes neseniai kalbėjau su ginekologų dėl endometriozės ir pokalbio metų užėjo kalba apie neštumą... tai jis pasakė, kad neštumas tai nėra problemos sprendimas, o tik kuriam laikui ta problema kaip ir sustabdoma, bet tai yra klaidinga nuomonė, kad neštumas gydo endometriozę.
Tik tiek, norėjau pasidalint vieno gydytojo nuomone.

Kiek gydytojų, tiek nuomonių, vieni sako, kad per nėštumą viskas susitvarko, bet kiti, kad paūmėja, o gal gimdyti siūlo, nes žino, kad šiai ligai progresuojant, galimas nevaisingumas g.gif
Atsakyti