Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko lankymas po skyrybų

QUOTE(^Angel^ @ 2012 08 03, 22:13)
Nesu gera patareja, nezinau kaip del teismo sprendimo vykdymo, jei sakote, kad vaiko tevas ima vaika tik del sprendimo, galite jam ta nasta palengvinti ir pasikalbeti, ar jam nera nasta ta vaika per atostogas ziureti, jei jis nelabai nori jus ir nepriestarausyt, kad vaikas pas ji nevyks. Del susirgimu as kaskart fiksuociau, pvz. Iskart po apsilankymo pas teva jei butu ligos pozymiu eiciau pas vaiko gyd. Ir fiksuociau, kad va slogyte, kosulys, ar dar kazkas, ir jei kartais nusprestumete vaika pas teveli nebeleisti, tai butu pateisinama priezastis - apsilankymai priestarauja vaiko gerovei, interesams, t.y. vaikas gryzta susirges....

thumbup.gif labai geras patarimas,pritariu.
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif taip sakant,trumpai drutai....
su pirmuoju vyru issiskyre,taciau yra vyresnelis 4 metu,pasirodo ,kad turiu zingsniuoti i vaiku teises pirmadieni,nes tevui neleidziu matytis su vaiku blink.gif nors taip nera,pati jam siuliau susitikt nusprest kada matytis su vaiku kokiom dienom,pas ji slenkantis grafikas-laisvadieniai buna ir paprastom dienom,jis nori matytis per juos su vaiku,yra pasakes kad ne nuo manes priklauso kada matytis su vaiku,o nuo jo galimybiu,del darbo...bet vaiko as negaliu neleisti i darzeli uz kuri moku,neleisti i burelius ir pan...plius nenoriu kad vaikas bendrautu su jo nauja mergina kuri man rasineja zinutes-kad as bloga mama ir pan,kuri i interneta dedasi savo pusnoges fotkes su mano ex-man nepavydu,tik esant visokiem skandalams pedofilijos visko galima prisigalvot,ir kai vaikas grizes is pasimatymo su vaiku,pasake kad miegojio vienoje lovoje su ja,o tevas ruke balkone,tai vos nenukritau,ar vaiku teises gali atsizvelgt i zinutes i emeile rasytus laiskus ir i foto kurias parodyciau?plius tevas nesiveza vaiko pas senelius o tik i namus kur gyvena su ja....
Atsakyti
QUOTE(liudvine @ 2012 11 23, 14:23)

O kas cia tokio? g.gif
Jusu vaikai nemiega kartu su nauju vyru?
Nes maniske rytais atbegapas mus , kai sirgo ir MB ja slauge, tai ji rytais atbegdavo pas ji i lova ir jie dar nusnausdavo posmeli. Jai smagiau, nei vienai.Tai koks cia kriminalas? g.gif Ex psichu isvadinciau jei jis man pasakytu kazka sia tema,o juolab jei dar tokius kazkokius itarimus pareikstu. Zmones su ta pedofilija visai nuprotejo..
Tevas gyvena normalu gyvenima,jus irgi. Vaikas mato dvi seimas.
Atsakyti
tai vat kad maniskis nemiega net kai serga kartu,as nedarau kriminalo siuo atveju,tiesiog kaip jam buvo siulyta spresti si reikala dviese,jis nesutiko ir nori kad ji visam sitam reikala dalyvautu,nors jos as napzystu ,nei ka....taip ju asmeninis gyvenimas tai yra,bet rasineti is jo telefono man zinutes ir grasinti man,vaikui sakyti kad mane vadinsi mama ir gyvensi su mumis,tai cia kaip traktuot ta nesamone?as ji pazystu 8 metus,taciau zinau kaip jis sunu vadina kaip jis ji kreipiasi,ir sakyti kad nuo jo priklauso kada jis matysis su vaiku o ne nuo manes,tai taip iseina kad as jau savo asmeninio gyvenimo negaliu turet,negaliu iseit niekur negaliu kazkur planuot isvaziuot su vaikais tik laukt kada ponas uzsimanys pagal savo grafika pasimatyt?ne siuo atveju,nepykit bet nesutinku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(liudvine @ 2012 11 23, 16:14)
tai vat kad maniskis nemiega net kai serga kartu,as nedarau kriminalo siuo atveju,tiesiog kaip jam buvo siulyta spresti si reikala dviese,jis nesutiko ir nori kad ji visam sitam reikala dalyvautu,nors jos as napzystu ,nei ka....taip ju asmeninis gyvenimas tai yra,bet rasineti is jo telefono man zinutes ir grasinti man,vaikui sakyti kad mane vadinsi mama ir gyvensi su mumis,tai cia kaip traktuot ta nesamone?as ji pazystu 8 metus,taciau zinau kaip jis sunu vadina kaip jis ji kreipiasi,ir sakyti kad nuo jo priklauso kada jis matysis su vaiku o ne nuo manes,tai taip iseina kad as jau savo asmeninio gyvenimo negaliu turet,negaliu iseit niekur negaliu kazkur planuot isvaziuot su vaikais tik laukt kada ponas uzsimanys pagal savo grafika pasimatyt?ne siuo atveju,nepykit bet nesutinku schmoll.gif

Susidarykit lankymo grafika, ji skiriantis reikejo nustatyti ir viskas. Nei nuo jo,nei nuo jusu nepriklausys, ims kada parasyta ir viskas.
Jo teise,kam leisti kistis,kam ne i tai. Bet kaip bebutu,jus tik dviese spresit kas liecia vaika.Jis gali su ja namie tyliai tartis, jusu tai nejaudina. Na moteriske supavydejo, tai rasineja nesamones, traktuokit taip kaip proto uztemima.Nereguokit i tai. Cia speju jos taktika, kaip islaikyti vyra, gi kaip jam glosto savimeile, kad jo vaikui mama nori but.
Vaiko neatims jie/jis. Sakau grafika nusistatykit ir viskas. Ir nereguokit, ir neidomu bus.
Ir susitaikykit, kad kai vaikas pas ji, jo nauja moteris ir valgyt virs ir uzklostys ir galva pakasys Jusu vaikui. Tiesiog, mama Jus vis tiek busit tik 1 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *liūtė*: 23 lapkričio 2012 - 15:37
tai va beda kad as jam siuliau jis nesutinka,nes nori matytis su vaiku kada jam laisva,o jam laisva siokiom dienom kai vaikas darzelyje,ir jis neparaso tarkim 1ni kad su vaiku noriu susitikt 3ni jis paraso ryte kad po poros valandu vaikas butu suruostas...jis patc neina i kompromisa,na ziuresiu ka man sakys vaiku teises 1ni,tik va nzn nei ko tiketis nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liudvine @ 2012 11 23, 16:42)
tai va beda kad as jam siuliau jis nesutinka,nes nori matytis su vaiku kada jam laisva,o jam laisva siokiom dienom kai vaikas darzelyje,ir jis neparaso tarkim 1ni kad su vaiku noriu susitikt 3ni jis paraso ryte kad po poros valandu vaikas butu suruostas...jis patc neina i kompromisa,na ziuresiu ka man sakys vaiku teises 1ni,tik va nzn nei ko tiketis nieko verysad.gif

Ar jus skaitot? Teismas patvirtins Jusu sudaryta lankymo grafika,ir jam atvaziavus taip netiketai,galesit ramia galva nedaryti duru. biggrin.gif
Aisku, greiciasiai piktuoju grafika sudarinesit. Tai ta ir paskaykit vaiko teisese,ir susitvarkykit grafika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *liūtė*: 23 lapkričio 2012 - 15:58
QUOTE(liudvine @ 2012 11 23, 15:23)
sveikos mergaites 4u.gif taip sakant,trumpai drutai....
su pirmuoju vyru issiskyre,taciau yra vyresnelis 4 metu,pasirodo ,kad turiu zingsniuoti i vaiku teises pirmadieni,nes tevui neleidziu matytis su vaiku blink.gif nors taip nera,pati jam siuliau susitikt nusprest kada matytis su vaiku kokiom dienom,pas ji slenkantis grafikas-laisvadieniai buna ir paprastom dienom,jis nori matytis per juos su vaiku,yra pasakes kad ne nuo manes priklauso kada matytis su vaiku,o nuo jo galimybiu,del darbo...bet vaiko as negaliu neleisti i darzeli uz kuri moku,neleisti i burelius ir pan...plius nenoriu kad vaikas bendrautu su jo nauja mergina kuri man rasineja zinutes-kad as bloga mama ir pan,kuri i interneta dedasi savo pusnoges fotkes su mano ex-man nepavydu,tik esant visokiem skandalams pedofilijos visko galima prisigalvot,ir kai vaikas grizes is pasimatymo su vaiku,pasake kad miegojio vienoje lovoje su ja,o tevas ruke balkone,tai vos nenukritau,ar vaiku teises gali atsizvelgt i zinutes i emeile rasytus laiskus ir i foto kurias parodyciau?plius tevas nesiveza vaiko pas senelius o tik i namus kur gyvena su ja....

butinai visa info nuneskite i vaiku teises... ir e-zinutes... tai pirma- tiesiai sviesiai pasakykkite savo ex kad jam vaika duosite- bet ne jo merginai...
taip pat pasakykite ir tevui ir seneliams (jo tevams) ir vaiku teisems kad jus bijote vaika palikti su sia moterimi ... manau vaiku teises atsizvelgs...
kitas dalykas vaiku darzelis- jei vyras nori pasiimti siokiadieniais vaika- tai tegul jis atnesa i darzeli pazyma is darbo kad jo darbas yra pamaininis ir tokiu atveju uz tas dienas jums nereikes moketi... o del bureliu- nu atleiskit bet jei tevas turi noro pasiimti vaika - ir jei vaikas taip pat nori eiti su tete ir pasirinkimas yra ar burelis ar tete - manau ir taip aisku koks tas pasirinkimas.
tete bet kokiu atveju yra reikalingas vaikui...Dziaukites kad lanko kad myli- mano drauges eks ne tik kad specialiai isejo is darbo ir isidarbino nelegaliai kad alimentu nemoket bet dar ir gandus apie ja skleidzia kad jinai narkomane kad jinai prostitucija uzsiimineja- plius ne tik kad nesilanko pas vaika bet net nepaskambina per gimtadieni pasveikintio gal net geriau kad neskambina nes kai paskambindavo klausinedavo ar mamyte miega su dedemis lovoje doh.gif nu trumpiau d...las

o kitas atvejis liudnas ... dabar vat vaiku teises susigrizbusios- kur jos buvo kai mano patevis kiek galedamas duris varste- bande susitikti su vaiku kurio net nemate- motinele pagimde ir per duris neleido- o paskui isvyko uzsienin ir gryzdavo tik 3 savaitem- jinai per draugus susizinodavo kada ir specialiai isvaziuodavo - patevis buvo labai minksto budo zmogus- jin duoda alimentams jis sutinka- jin duoda padidinti alimentus- jis sutinka- jis skambindavo sunui bet kai jam11m diegas aiskina kad jam nereik su juo matytis tegu tevas pinigu geriau daugiau duoad doh.gif netikeciau bet mano mama girdejo savo ausimis nes garsa buvo dideli nustate ir pati isgirdo, dar tada laidinio telefono funkcija tokia buvo... dabar "suneliui" 22 tevo niekad nemate ir nematys- tik jiems galim dekoti kad zmogu i kapus nuvare po "nuosirdaus bendravimo" su sunumi telefonu ne savaitye i ne dvi raminamuosius gerdavo... o paskui ir alkoholis... o kepenims vaistai ir alkoholis blogas derinys... trumpiau zmogus net jubiliejaus nesulauke... ir kas slyksciausia jinai dryso pasirodyti LAIDOTUVESE (gerai kad mama nemate) ir zinot ko??? klausinejo ka jos eks paliko- ar testamentas yra ar NT yra... negaliu tiesiog verdu ir dabar kai atsimenu o jau beveik metai praejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 25 lapkričio 2012 - 11:26
na va mergaites as po vaiku teisiu rolleyes.gif tei va situacija tokia rases jis ten prirases,kad sakau pirma pinigai (alimentai)paskui vaikas,uzsimane taip kad tom dienom kaip jam laisva-pagal jo grafika,tada su juo susitinka,tai kaip ir svenciu proga neuzsimine jis nieko,labai pasitaike nuostabi kontroliere kurios pagalba surasem-atsirasyma,db ziuresim ka tevelis sugalvos g.gif
Atsakyti
O musu ,,brangus''tevelis kai suzinojo,kad turiu drauga is karto eme reciau matytis su dukra.Kai anksciau matydavo maze 2-3 kartai per savaite,tai dabar apie 2 kartelius per menesi schmoll.gif Dukrytei 4m ir ji savo elgesiu parodo,kad pyksta ant tecio,jos elgesys su teciu kardinaliai pasikeite.Pvz.visiskai teti ignoruoja,kai jis pas mus atvaziuoja,arba atsigula ant lovos,uzsidengia veida,nieko nekalba ir taip isbuna iki jo isvaziavimo is musu namu (anksciau puldavo teciui i glebi,kai ja aplankydavo),nenori teciui skambinti,pas ji vaziuoti ir tuo labiau pas ji likti nakvoti.Paskutiniu metu dukryte stai ka man sako ,,As kai uzaugsiu-neturesiu vyro,as busiu mama ir turesiu kudiki,bet vyro ne'' verysad.gif skaudu del tokios musu situacijos,bandau su ja kalbeti,noriu vaikui padeti..esame buve pas psichologe,kuri tik patare,kad vaikas kuo daugiau matytusi su teciu,bet juk as jo negaliu priversti dazniau matytis su dukra g.gif
Atsakyti
SVEIKOS. noriu paklausti- kaip Jus jauciates,ir kaip vaikas jauciasi po lankymo valandu, Maniskiui 4 metai, ji pasiima ilgajam savaitgaliui du kartus i menesi. Buna dvi naktis ten...
Laaabai didelis noras eiti pas teti,ten buna ir mociute jo. grizes buna keistas..sako norejau dar pabuti, toks nemeilus...mazai bendrauja.Net su suniu nesisveikina...

Kita diena jau viskas gerai,kaip niekur nieko...kartkartem paklausia kodel jo nepaima tetis, (dar pats nesupranta,kuriom dienom jis ji ima).

Bet kaip Jus jauciates...man taip....keistas jausmas sirdy..
jau as istekejusi..sukurusi seima..laukiames leliuko...Vyras laabai myli sunu ir ttt...

Gal patarist kaip su vaiku elgtis,kalbetis..kaip nesiskaudinti sirdies-kai jis grizta, ir sako jog nori vel ten ir ttt.... (aisku tas trunka kelias val po grizimo)....

p.s. zinoma dziaugiuosi,kad jam ten patinka...bet bijau,kad ar nenuteikineja pries mane ir mano vyra mano sunaus...
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2013 08 25, 14:44)
SVEIKOS. noriu paklausti- kaip Jus jauciates,ir kaip vaikas jauciasi po lankymo valandu, Maniskiui 4 metai, ji pasiima ilgajam savaitgaliui du kartus i menesi. Buna dvi naktis ten...
Laaabai didelis noras eiti pas teti,ten buna ir mociute jo. grizes buna keistas..sako norejau dar pabuti, toks nemeilus...mazai bendrauja.Net su suniu nesisveikina...

Kita diena jau viskas gerai,kaip niekur nieko...kartkartem paklausia kodel jo nepaima tetis, (dar pats nesupranta,kuriom dienom jis ji ima).

Bet kaip Jus jauciates...man taip....keistas jausmas sirdy..
jau as istekejusi..sukurusi seima..laukiames leliuko...Vyras laabai myli sunu ir ttt...

Gal patarist kaip su vaiku elgtis,kalbetis..kaip nesiskaudinti sirdies-kai jis grizta, ir sako jog nori vel ten ir ttt.... (aisku tas trunka kelias val po grizimo)....

p.s. zinoma dziaugiuosi,kad jam ten patinka...bet bijau,kad ar nenuteikineja pries mane ir mano vyra mano sunaus...

Laba, as tai jauciuosi nekaip, mergina pora dienu kaip nesava, musa sese, ignoruoja maniski ir kartais mane. po poros dienu nurimsta, bet vis laikui begant budavo kad kazkas vis islenda pvz: man tetis sake, kad kai sese gims tai manes nemylesit ir tt ( kai dar as laukiausi). Sake geriau kad pas ji gyvenciau, mane priziures, ir tt. ( na akivaizdus nuteikinejimas) Anksciau kaip duodavau dukra jam tai nesusitvarkydavau kai gryzdavo pabuvusi vos 3 val su juo ir jo drauge. Bet kai keleta kartu atvaziavo vis su skirtingom draugem tai pradejau vaiko neleisti. Tada pasipyle SMS zinutemis grasinimai ir tt ir ant mano vyro ir tt , nuejau i policija parasiau rasta ir dar prirasiau kodel neduodu vaiko, juk tai vaiko zalojimas ( ne fizinis). Dar dukra pasakodavo kad jie musdavosi ( atseit zaisdavo taip ...tai nesupratau ka cia reiske )
Na zooodziu. O juk tevas tai turi visai kitoki vaidmeni tureti nei db yra.
Siuo metu jau pora metu vaiko nereikia, nueina i mokykla, nunesa ten kokiu rubu, saldainiu, bet po jo apsilankymo vel nesusitvarkau su dukra bent pora dienu., Na akivaizdziai nuteikineja. Ji yra perdetai jautri su tam tikromis problemomis, as nenoriu jai dar labiau pakenkti, kaip galima apriboti ir ta lankyma ? Dar buvo keleta kartu, kad man nieko nesakes pasieme is pamoku nusiveze pas mociute ir vakare parveze pasakes : vis tiek tu dirbi, o vaikas tai namie vienas ( ji trecioke tada buvo ).
Nors yra rasytas rastas kad tevui neduoti, bet buvo pasikeitusi mokytoja ir ...
Aisku tai ne teismo sprendimas ir mokytoja tevui vaika lyg turi duoti, bet jis to nezinoo ( galeu pasakyti, kad yra parasytas rastas ir neduosim)

Jei nuteikineti vaika pries jus tai akivaizdziai matytusi keleta dienu gal net keleta savaiciu ( priklauso nuo vaiko ) 4u.gif
Atsakyti