QUOTE(mammy1 @ 2013 08 25, 14:44)
SVEIKOS. noriu paklausti- kaip Jus jauciates,ir kaip vaikas jauciasi po lankymo valandu, Maniskiui 4 metai, ji pasiima ilgajam savaitgaliui du kartus i menesi. Buna dvi naktis ten...
Laaabai didelis noras eiti pas teti,ten buna ir mociute jo. grizes buna keistas..sako norejau dar pabuti, toks nemeilus...mazai bendrauja.Net su suniu nesisveikina...
Kita diena jau viskas gerai,kaip niekur nieko...kartkartem paklausia kodel jo nepaima tetis, (dar pats nesupranta,kuriom dienom jis ji ima).
Bet kaip Jus jauciates...man taip....keistas jausmas sirdy..
jau as istekejusi..sukurusi seima..laukiames leliuko...Vyras laabai myli sunu ir ttt...
Gal patarist kaip su vaiku elgtis,kalbetis..kaip nesiskaudinti sirdies-kai jis grizta, ir sako jog nori vel ten ir ttt.... (aisku tas trunka kelias val po grizimo)....
p.s. zinoma dziaugiuosi,kad jam ten patinka...bet bijau,kad ar nenuteikineja pries mane ir mano vyra mano sunaus...
Laba, as tai jauciuosi nekaip, mergina pora dienu kaip nesava, musa sese, ignoruoja maniski ir kartais mane. po poros dienu nurimsta, bet vis laikui begant budavo kad kazkas vis islenda pvz: man tetis sake, kad kai sese gims tai manes nemylesit ir tt ( kai dar as laukiausi). Sake geriau kad pas ji gyvenciau, mane priziures, ir tt. ( na akivaizdus nuteikinejimas) Anksciau kaip duodavau dukra jam tai nesusitvarkydavau kai gryzdavo pabuvusi vos 3 val su juo ir jo drauge. Bet kai keleta kartu atvaziavo vis su skirtingom draugem tai pradejau vaiko neleisti. Tada pasipyle SMS zinutemis grasinimai ir tt ir ant mano vyro ir tt , nuejau i policija parasiau rasta ir dar prirasiau kodel neduodu vaiko, juk tai vaiko zalojimas ( ne fizinis). Dar dukra pasakodavo kad jie musdavosi ( atseit zaisdavo taip ...tai nesupratau ka cia reiske )
Na zooodziu. O juk tevas tai turi visai kitoki vaidmeni tureti nei db yra.
Siuo metu jau pora metu vaiko nereikia, nueina i mokykla, nunesa ten kokiu rubu, saldainiu, bet po jo apsilankymo vel nesusitvarkau su dukra bent pora dienu., Na akivaizdziai nuteikineja. Ji yra perdetai jautri su tam tikromis problemomis, as nenoriu jai dar labiau pakenkti, kaip galima apriboti ir ta lankyma ? Dar buvo keleta kartu, kad man nieko nesakes pasieme is pamoku nusiveze pas mociute ir vakare parveze pasakes : vis tiek tu dirbi, o vaikas tai namie vienas ( ji trecioke tada buvo ).
Nors yra rasytas rastas kad tevui neduoti, bet buvo pasikeitusi mokytoja ir ...
Aisku tai ne teismo sprendimas ir mokytoja tevui vaika lyg turi duoti, bet jis to nezinoo ( galeu pasakyti, kad yra parasytas rastas ir neduosim)
Jei nuteikineti vaika pries jus tai akivaizdziai matytusi keleta dienu gal net keleta savaiciu ( priklauso nuo vaiko )