zinote, yra toks bajeris, kad tie kurie nesugeba niekur kitur mokytis, eina i pedagogini, o tie kurie ir ten nesugeba - fizinio mokytojais.
Zinai, jei iseini is tos mokyklos, ( o jei ir neiseini) , tai nueik i ta klase, butent pamokos metu,kai visi tie vaikai yra klaseje, ir pasakyk visu vaiku akivaizdoje,kad menknti smones nera grazu, ir mandagu, ir ,kad toks mokytojos elgesys tik parodo, jos neissilavinimo lygi, ir ,kad vaikai turi teise buti gerbiami, ir ,kad jie neturi tyleti , jei mokytoja su jais taip elgiasi. tai vienas is paprastesniu dalyku.
antras,kas suveiktu kur kas geriau, tai eini pas pradiniu klasiu vedeja, ir isdestai visa reikala, ir paprasai,kad mokytoja viesai atsiprasytu dukros uz izeidinejima. sitas variantas kur kas geriau suveiktu,
O tu nepergyvenk del to asmens bylos aprasymo, buk rami , visiems dzin koks tavo vaikas . svarbu,kad ji raso skaito ir skaiciuoja, normali mokytoja spres ne pagal kazkoki aprasa, o tai ,ka realiai mato.
o dabar tai,ka mato mokytoja savo darbo dienoje. kai klaseje 24 vaikai, kurie istisai kazko neturi, trukdo pamoka, gaista pamokai laika, atkreipia bereikalingai demesi. todel buk ir pati atidi, patikrink,ka ji nesiojasi kuprineje. Pirmokas dar neturi 100% pareigingumo jausmo, pati kalta,kad neziuri ka ji nesiojasi. Kai turi 24 padauzas klaseje, kurias reik 5 dienas per savaite suvaldyti. tai protas joms vaziuoja. ir visai nekeista, uz bjauria replika. po tokio dalyko tavo dukra isides visados priemones, kiti irgi. Ir nemanau, kad ji pamirso tai pirma karta....
bjauri pamoka, bet kartais tokie dalykai gerai pamoko.
O gal tai tik mazas akmenelis perpildes taure? Jei ji viska moka ir jai nuobodu...ka tada vaikas veikia? pati pagalvok...gal reikejo eit ne i pirma, o i antra klase... taigi,manau tu pati turi pasisneketi su mokytoja, gal cia tik mazas krislas is didelio aisbergo?
Is vaiku prasymu Dievui:
Tu sugalvojai pinigus, o pas mus jų nėra. Kodėl taip? Gali ką nors pakeisti? (2 kl.) Dieve, leisk man gyventi tiek, kiek nori mano mama. (1 kl.) Norėčiau paprašyti proto mano tėveliams, nes jie manęs visiškai nesupranta. (3 kl.)