Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai nori eiti mokyklon?

Apklausa: vaikui eiti į mokyklą: (66 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(MONAS @ 2008 05 08, 14:48)
Ačiū už patarimą.
Aš tai kaip ir nebijau eiti, bet vaikas bijo. Sako, kai mes mokytojai apie kažkokią kitą(dabar jau nepamena) situaciją pasakėm, tai padėjėja mus skundikais išvadino.O jei aš nueisiu, tai vaikui matyt atrodo, kad tada jis vienas bus skundiku pakrikštytas.O tokioj situacijoj net ir suaugusiam nesmagu būti, ką jau kalbėti vaikui.

Kažkas negerai su ta padėjėja. Ji ryškiai ne savo vietoj sėdi. Manau, kad tiesiog būtina imtis priemonių. Kaip pedagogė gali taip kalbėti ?! Jei ji gali sau leisti puldinėti ant vaikų, tai, manau, visai priimtina duoti jai suprasti, kad mokykla turi valdžią, o pedagogai yra samdomi darbuotojai.

QUOTE(merga @ 2008 05 08, 16:18)
Tokiu atveju,gal susitikti reiktu su kitais teveliais, aptarti si reikala,o paskui bendrai kazka daryti?Galiausiai,juk klaseje yra koks tevu komitetas.Taip gal vaikai maziau stresuotu.O ir pedagoge susimastytu?

Iš tikrųjų labai gera mintis pasitarti su kitais tėvais.
Atsakyti
Zilsta,kur dingai,ar turi kokiu naujienu?Laukiu su nekentrumu ax.gif
Atsakyti
nu ka mergaites,buvau as pas mokytoja. Isdesciau visa situacija,tai ji man i akis reze,kad ji taip nesake,kad pas mano vaika labai laki vaizduote.Tada neistveriau ir pasakiau vyrui,kad atvestu vaika. Nu ir...susitikom visos 3. dukra pradejo pasakoti visa ta situacija,o mokytoja sako,kad taip nesake,dukra zlimbia,prisekineja,kad tikrai taip vadino, o ta sako,kad ne. Vienu zodziu...kai dukra isejo as mokytojai pasakiau,kad niekada daugiau nedristu nei mano dukros nei ka kita vadinti tokiais zodziais,pasakiau,kad tegul dabar paskutines savaites net nebando,del sio incidento uzsisesti ant mano vaiko ir jei da r dukra atejusi pasakys,kad mokytoja ar ignoruoja ar dar kaip vadino tai imsiuos kitokiu veiksmu ir vien pokalbiu su ja neapsiribosiu.Ir isejau. Eidamos su dukra namo sutikom jos drauges is klases,pradejome kalbetis...ir as tarp kitko pradejau klausineti,na tipo,kaip jums mokykloje sekasi,ar patinka ir panasiai. Ir ka jus manot?....Mergaites pradejo pasakoti : zinot.mokytoja musu negraziai kalba,net UBAGAIS mus vadina.
Tai va...tokios ir tokeles.
Atsakyti
Saunuole,taip ir toliau laikyk.Paziuresim kokia bus mokytojos reakcija!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Tu apagynei savo vaika,padarei tai ka as kavile savo laiku pabijojau! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zilsta @ 2008 05 08, 22:23)
nu ka mergaites,buvau as pas mokytoja. Isdesciau visa situacija,tai ji man i akis reze,kad ji taip nesake,kad pas mano vaika labai laki vaizduote.Tada neistveriau ir pasakiau vyrui,kad atvestu vaika. Nu ir...susitikom visos 3. dukra pradejo pasakoti visa ta situacija,o mokytoja sako,kad taip nesake,dukra zlimbia,prisekineja,kad tikrai taip vadino, o ta sako,kad ne. Vienu zodziu...kai dukra isejo as mokytojai pasakiau,kad niekada daugiau nedristu nei mano dukros nei ka kita vadinti tokiais zodziais,pasakiau,kad tegul dabar paskutines savaites net nebando,del sio incidento uzsisesti ant mano vaiko ir jei da r dukra atejusi pasakys,kad mokytoja ar ignoruoja ar dar kaip vadino tai imsiuos kitokiu veiksmu ir vien pokalbiu su ja neapsiribosiu.Ir isejau. Eidamos su dukra namo sutikom jos drauges is klases,pradejome kalbetis...ir as tarp kitko pradejau klausineti,na tipo,kaip jums mokykloje sekasi,ar patinka ir panasiai. Ir ka jus manot?....Mergaites pradejo pasakoti : zinot.mokytoja musu negraziai kalba,net UBAGAIS mus vadina.
Tai va...tokios ir tokeles.

Man atrodo, kad problemos šaknų ne ten ieškai schmoll.gif Koks mokytojai skirtumas, kad išeinat į kitą mokyklą? Kam jai dėl to pažymius mažint? O dėl tų "ubagų"... Jei kaip atrodo iš tavo pokalbio su dukros klasiokėm mokytoja tą žodį vartoja dažnai ir visų atžvilgiu, tai sunku patikėt kad tai buvo tokia trauma vaikui. Suprantu, jei tai pasakytų tik jai, jei kiti vaikai pradėtų šaipytis, bet jei tai kartojama nuolat ir visiems...

Gal mergaitė į metų pabaigą pavargo? Gal baigėsi ikimokyklinių žinių atsargos ir ji suprato kad ji nėra geriausia klasėje? Gal jai dabar reikia dirbt, kaip ir kitiems vaikams, kurie metų pradžioje nuo jos labai atsiliko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 08 gegužės 2008 - 22:17
Kaip bebutu,manau,kad visvien mokytoja turetu rinkti zodzius snekant su vaikais g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 08, 23:16)
Kaip bebutu,manau,kad visvien mokytoja turetu rinkti zodzius snekant su vaikais g.gif

Aišku, čia tai tikrai, tik kodėl tėvai tyli? Mokytoja taip kalba, o nieks nieko... Kodėl per susirinkimą nepaklaust? Kas per akistatos vaiko ir mokytojos? Mokytojai- eilinė darbo diena, vaikui- dar vienas smugis verysad.gif Kodėl pas mus viskas patyliukais daroma? g.gif Ir sakyt kad taip nebevadintų prie dukros akių reikia, vaikas nors suprastų, kad mama ji užstoja., o ne vėl, už uždarų durų. Kažkaip pas mus arba iškarto pas valdžią- direktorių ir pan. su skundais, arba paslapčia. Yra problema, ją reikia spręst. Yra kitų nuskriaustų vaikų tėvai, nueinat kartų ir kalbat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 08 gegužės 2008 - 22:24
QUOTE(Mirėja @ 2008 05 08, 22:13)
Man atrodo, kad problemos šaknų ne ten ieškai  schmoll.gif Koks mokytojai skirtumas, kad išeinat į kitą mokyklą? Kam jai dėl to pažymius mažint? O dėl tų "ubagų"... Jei kaip atrodo iš tavo pokalbio su dukros klasiokėm mokytoja tą žodį vartoja dažnai ir visų atžvilgiu, tai sunku patikėt kad tai buvo tokia trauma vaikui. Suprantu, jei tai pasakytų tik jai, jei kiti vaikai pradėtų šaipytis, bet jei tai kartojama nuolat ir visiems...

Gal mergaitė į metų pabaigą pavargo? Gal baigėsi ikimokyklinių žinių atsargos ir ji suprato kad ji nėra geriausia klasėje? Gal jai dabar reikia dirbt, kaip ir kitiems vaikams, kurie metų pradžioje nuo jos labai atsiliko?

1.skirtumas tas,kad klaseje yra mazai mokiniu ,mes iseinam,dar 2 dvynukai,keicia mokykla... gresia klasiu sujungimas,mokytoja netures darbo.
2. ar daznai ji vartoja ta zodi ar ne,man tas pats. Svarbiausia yra tai,kad vartoja. O trauma vaikui tikrai buvo,ji labai pergyvena del to.
3.Pavargo,manau,ne tik mano dukra,bet ir kiti vaikai. Ir jei jus skaitete ka as rasiau anksciau tai turejote matyti,kad visi vaikai atejo i ta klase taip pat pasiruose,mokejo ta pati ka ir mano dukra. Tai kad nemanau,kad dabar kazkas pasikeite.ji ir nebuvo niekada geriausia.Niekas gi nieko apie tai ir nesake.

Ir pabaigai....jei ji dar nemeluotu man i akis o prisipazintu tiesiai sviesia,gal galvociau kazka kitaip,bet yra taip kaip yra...nusivyliau ziauriai,Mokytoja,kuri turetu mokyti vaikus ne tik matematikos ar lietuviu,bet dar ir saziningumo ir doroves,pati meluoja vaiko ir mano akivaizdoje.

Papildyta:
QUOTE(Mirėja @ 2008 05 08, 22:23)
Aišku, čia tai tikrai, tik kodėl tėvai tyli? Mokytoja taip kalba, o nieks nieko... Kodėl per susirinkimą nepaklaust? Kas per akistatos vaiko ir mokytojos? Mokytojai- eilinė darbo diena, vaikui- dar vienas smugis  verysad.gif Kodėl pas mus viskas patyliukais daroma?  g.gif Ir sakyt kad taip nebevadintų prie dukros akių reikia, vaikas nors suprastų, kad mama ji užstoja., o ne vėl, už uždarų durų. Kažkaip pas mus arba iškarto pas valdžią- direktorių ir pan. su skundais, arba paslapčia. Yra problema, ją reikia spręst. Yra kitų nuskriaustų vaikų tėvai, nueinat kartų ir kalbat.

viskas isaiskejo tik neseniai. jei pasiliktume sitoje mokykloje,suorganizuociau,kad sudalyvautu visi teveliai,jei vaikai yra jiems apie tai paskoje. O dabar nematau reikalo daugiau su ja terliotis ir sau nervu gadint.
Atsakyti
QUOTE(zilsta @ 2008 05 08, 23:26)
1.skirtumas tas,kad klaseje yra mazai mokiniu ,mes iseinam,dar 2 dvynukai,keicia mokykla... gresia klasiu sujungimas,mokytoja netures darbo.
2. ar daznai ji vartoja ta zodi ar ne,man tas pats. Svarbiausia yra tai,kad vartoja. O trauma vaikui tikrai buvo,ji labai pergyvena del to.
3.Pavargo,manau,ne tik mano dukra,bet ir kiti vaikai. Ir jei jus skaitete ka as rasiau anksciau tai turejote matyti,kad visi vaikai atejo i ta klase taip pat pasiruose,mokejo ta pati ka ir mano dukra. Tai kad nemanau,kad dabar kazkas pasikeite.ji ir nebuvo niekada geriausia.Niekas gi nieko apie tai ir nesake.
Ir pabaigai....jei ji dar nemeluotu man i akis o prisipazintu tiesiai sviesia,gal galvociau kazka kitaip,bet yra taip kaip yra...nusivyliau ziauriai,Mokytoja,kuri turetu mokyti vaikus ne tik matematikos ar lietuviu,bet dar ir saziningumo ir doroves,pati meluoja vaiko ir mano akivaizdoje.

1. Ir? Mažindama jūsų dukrai pažymius ji pasieks... ką?
2. Tai būtent, mama jūs, įskaudintas jūsų vaikas, o jūs nuo vasario svarstat ar verta jį užstot. Ar jūs pamenat ką sakėtė vasario 13, 12 val po pietų? Ne? Normalu, kad ir mokytoja nepamena. Jei jai tai normalus žodis, tai ji visai gali ir neprisimint.

Neginsiu mokytojos, ji neteisi, bet jei tėvai mažiau svarstytų ir užstotų savo vaikus, tai ir situacijų tokių būtų mažiau.

O jūsų dukrai tikrai linkiu geros, supratingos mokytojos kitoje mokykloje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 08 gegužės 2008 - 22:35
QUOTE(Mirėja @ 2008 05 08, 22:33)
1. Ir? Mažindama jūsų dukrai pažymius ji pasieks... ką?
2. Tai būtent, mama jūs, įskaudintas jūsų vaikas, o jūs nuo vasario svarstat ar verta jį užstot. Ar jūs pamenat ką sakėtė vasario 13, 12 val po pietų? Ne? Normalu, kad ir mokytoja nepamena. Jei jai tai normalus žodis, tai ji visai gali ir neprisimint.

Neginsiu mokytojos, ji neteisi, bet jei tėvai mažiau svarstytų ir užstotų savo vaikus, tai ir situacijų tokių būtų mažiau.

O jūsų dukrai tikrai linkiu geros, supratingos mokytojos kitoje mokykloje.  4u.gif

Nieko ji nepasieks,cia gal toks kaip kerstukas gaunasi,bet negaliu teigti,nes tikrai nezinau. Siandien dukra parode savrankiska darba daryta mokykloje,viskas atlikta labai gerai,tai kodel tada nei vienos klaidos o ivertinime parasyta : "reikia pastangu"?

Tevai maziau svarstytu? g.gif Na taip svarsciau ir laukiau,bet situacija nepasikeite ,mokytoja ir toliau pravardziavo vaikus.

Ubagas ,tai tik vienas is tu "graziu" zodeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zilsta: 08 gegužės 2008 - 22:46
QUOTE(zilsta @ 2008 05 08, 23:45)
Nieko ji nepasieks,cia gal toks kaip kerstukas gaunasi,bet negaliu teigti,nes tikrai nezinau. Siandien dukra parode savrankiska darba daryta mokykloje,viskas atlikta labai gerai,tai kodel tada nei vienos klaidos o ivertinime parasyta : "reikia pastangu"?

Tai ir paklausk mokytojos, juk jei ne tu, tai kas? mirksiukas.gif Garantuoju, kad kitą kartą kelis kartus pagalvos, prieš rašant pastabą tavo dukrai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 08 gegužės 2008 - 22:52
QUOTE(Mirėja @ 2008 05 08, 22:50)
Tai ir paklausk mokytojos, juk jei ne tu, tai kas?  mirksiukas.gif Garantuoju, kad kitą kartą kelis kartus pagalvos, prieš rašant pastabą tavo dukrai.  4u.gif

Na cia jau gaunasi pilstymas is tuscio i kiaura. Matau,kad jus esate mokytojos puseje ir to jums uzdraust negaliu, Kiekvienas laikomes savo pozicijos.
As tik zinau,kad jei tos pastabos butu teisingos as buciau tik 'UZ'.
Savo ruoztu ,linkiu jums,kad jusu vaikai niekada nepatirtu tokio pazeminimo.
Atsakyti