QUOTE(MONAS @ 2008 05 08, 14:48)
Ačiū už patarimą.
Aš tai kaip ir nebijau eiti, bet vaikas bijo. Sako, kai mes mokytojai apie kažkokią kitą(dabar jau nepamena) situaciją pasakėm, tai padėjėja mus skundikais išvadino.O jei aš nueisiu, tai vaikui matyt atrodo, kad tada jis vienas bus skundiku pakrikštytas.O tokioj situacijoj net ir suaugusiam nesmagu būti, ką jau kalbėti vaikui.
Aš tai kaip ir nebijau eiti, bet vaikas bijo. Sako, kai mes mokytojai apie kažkokią kitą(dabar jau nepamena) situaciją pasakėm, tai padėjėja mus skundikais išvadino.O jei aš nueisiu, tai vaikui matyt atrodo, kad tada jis vienas bus skundiku pakrikštytas.O tokioj situacijoj net ir suaugusiam nesmagu būti, ką jau kalbėti vaikui.
Kažkas negerai su ta padėjėja. Ji ryškiai ne savo vietoj sėdi. Manau, kad tiesiog būtina imtis priemonių. Kaip pedagogė gali taip kalbėti ?! Jei ji gali sau leisti puldinėti ant vaikų, tai, manau, visai priimtina duoti jai suprasti, kad mokykla turi valdžią, o pedagogai yra samdomi darbuotojai.
QUOTE(merga @ 2008 05 08, 16:18)
Tokiu atveju,gal susitikti reiktu su kitais teveliais, aptarti si reikala,o paskui bendrai kazka daryti?Galiausiai,juk klaseje yra koks tevu komitetas.Taip gal vaikai maziau stresuotu.O ir pedagoge susimastytu?
Iš tikrųjų labai gera mintis pasitarti su kitais tėvais.