Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų tekėjimas po truputį nėštumo metu

Sveikos mamytės, 4u.gif
man užvakar buvo įtarę pradėsiančias bėgti vandenis, bet tvirtina, kad tai buvo mano makšties išskyros.
Man kažkaip iki galo neramu, nes esu girdėjusi apie vandenų tekėjimą po truputį. blink.gif
Reikalas tame, kad mane tik apžiūrėjo (net be echo) ir iškart pasakė, kad viskas tvarkoje ir kad jei būtų vandenys tai būtų stiklinės kiekis nubėgęs. Na, pas mane lyg taurelė kokia buvo blink.gif .
Vienu žodžiu, labai dėl to sunerimavau ir nutariau paklausti, ar jums taip buvo? Ar vandenys jei po truputį bėga jie bėga kasdieną "po taurelę" ar gali ir ne kasdieną?
Na ir aplamai kaip ten būna?

Ačiū. unsure.gif
Atsakyti
Na labai tiksliai pasakyt negalesiu, bet as manau, kad galima ir nelabai pastebet... g.gif As kai savo mazules laukiau, man irgi toks itarimas buvo, kad po truputeli vandenys bega... Gydytojas apziurejo, padare tyrimus gleiviu - pasake, kad nebega. Taciau nepilnai po savaites jau tikrai nubego vandenys - ju buvo be galo daug, ir teko gimdyt siek tiek anksciau, nei buvau planavus.
As iki siol manau, kad pas mane jau tada jie po truputi tekejo...
Bet pas tave ziuriu gimdyt dar ankstoja, tai gal ten tikrai isskyros? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2006 10 17, 13:18)
...
Bet pas tave ziuriu gimdyt dar ankstoja, tai gal ten tikrai isskyros?  mirksiukas.gif

Na jau taip. blush2.gif Man dar ankstoka gimdyt.
Gal tikrai gleivės ten buvo... g.gif Bet jau šakės kiek daug blink.gif Po tos dienos nebėgo niekas...
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2006 10 17, 14:39)
Na jau taip.  blush2.gif  Man dar ankstoka gimdyt.
Gal tikrai gleivės ten buvo...  g.gif  Bet jau šakės kiek daug  blink.gif Po tos dienos nebėgo niekas...

BIJAU NUGĄSDINTI, BET MANAU REIKIA PASIDARYTI TYRIMĄ AR TEN VANDENYS AR NE. MAN PO TRUPUTUKĄ IRGI BĖGIOJO, MANIAU, KAD NIEKO , BET PASKUI TEKO SU GREITUKE IŠ PALANGOS Į KAUNĄ DUMTI GIMDYTI 34 SAV.
VISKAS GERAI BAIGĖSI MUMS JAU 4 METUKAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip buvo vienai panelei, bet ten buvo ne vandenys, o slapimas, lelius gal slapimo pusle uzspaudes buvo, todel pasisalino nevalingai. Jai irgi nubego net per kojas, buvo labai issigandusi, bet nieko, viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepos mamyte @ 2006 10 17, 14:45)
BIJAU NUGĄSDINTI, BET MANAU REIKIA PASIDARYTI TYRIMĄ AR TEN VANDENYS AR NE. MAN PO TRUPUTUKĄ IRGI BĖGIOJO, MANIAU, KAD NIEKO , BET PASKUI TEKO SU GREITUKE IŠ PALANGOS Į KAUNĄ DUMTI GIMDYTI 34 SAV.
VISKAS GERAI BAIGĖSI MUMS JAU 4 METUKAI 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O kaip galima ištirti tą reikalą? Man daugiau juk nebėga... blink.gif O jei ir išbėgs tai aš nespėsiu jų surinkt, nes jie gi manęs neperspėja, kad tuoj biškį išbėgs. smile.gif
Atsakyti
hmmm.man tai taip buvo siandien... ryte pasimylejom su vyru (siaip retas atvejis pas mus pastaruoju metu), o kai atsistojau ir nuejau i vonia, kad pasipyle, na gerai, ne pasipyle, bet siek tiek nubego vandenelio, dar nera taip buve. gimdyt dar visai ne laikas - dar tik kokia 14 savaite. tai nesupratau cia sunerimt verta ar ne... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2006 12 03, 16:09)
hmmm.man tai taip buvo siandien... ryte pasimylejom su vyru (siaip retas atvejis pas mus pastaruoju metu), o kai atsistojau ir nuejau i vonia, kad pasipyle, na gerai, ne pasipyle, bet siek tiek nubego vandenelio, dar nera taip buve. gimdyt dar visai ne laikas - dar tik kokia 14 savaite. tai nesupratau cia sunerimt verta ar ne... verysad.gif

Ar esi tikra, kad tai ne isskyros? As iklotu per visa nestuma nespeju keisti smile.gif - tokios vandeningos. Geriausiai, aisku, pakonsultuotu gydytojas.
Atsakyti
nea, ne isskyros, nes butu tirstesnes, baltesnes, o ten grynai toks vandeniukas buvo. na net nezinau, jauciuosi normaliai, pas gydytoja tik savaites pabaigoj eisiu. gal viskas gerai...
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2006 12 04, 16:21)
nea, ne isskyros, nes butu tirstesnes, baltesnes, o ten grynai toks vandeniukas buvo. na net nezinau, jauciuosi normaliai, pas gydytoja tik savaites pabaigoj eisiu. gal viskas gerai...

na manau kad tikrai tai ne vaisiaus vandenys, o išbego tai kas liko po pasimylejimo ....
Atsakyti
na kad tas, kas lieka, kitaip atrodo...
Atsakyti
o man irgi anksciau atrodydavo, jog jauciu lyg kartai nei is sio, nei is to lyg slapia vaiksciociau. bandziau akuseres klausti, bet ta tik pasake, kad jei jau begs, tai tikrai pamatysi doh.gif tikiuosi, kad ji buvo teisi!
Atsakyti