Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų tekėjimas po truputį nėštumo metu

QUOTE(zoske @ 2006 12 04, 16:21)
nea, ne isskyros, nes butu tirstesnes, baltesnes, o ten grynai toks vandeniukas buvo. na net nezinau, jauciuosi normaliai, pas gydytoja tik savaites pabaigoj eisiu. gal viskas gerai...

Tai pas many toks vandenukas periodiskai isbega. Yra siek tiek "tirstimo" blush2.gif , bet isskyros tikrai ne tokios pacios kaip pries nestuma.
Atsakyti
Vaisiaus vandenis labai lengva supainioti su išskyromis, kurios didėjant nėštumui gausėja. Apie tai skaičiau Nėščios moters vadove. Tai yra normalu, bet jei kyla įtarimų, kad bėga ne gausesnės išskyros, o vandenys - reikia kleiptis į savo gydytoją ar ginekologę. Atlikus tepinėlį nustatoma ar tai tik išskyros ar ne...
Atsakyti
sidalykas lbai lengva supainioti, pati jau du kart lekiau i ligonine nes tirkai jau galvoju, akd vandenys bega, o pasirodo nea, nes pdaro toki tyrimuka, kaip tepinelis ,kaip kas ir jis parodo ar yra isskyrose vaisiau vandenu, dar gali patirkinti gimdos kakleli, nes sake, jeigu ju vaisiaus vandenys bega, ti turi buti ar tai jau prasiveres ar sumikstejes, nesurpatau tiksliai kas ten turi buti blush2.gif ir kai paziuri kakleli liepia sukoseti, nes tada beg vandenys, jeigu jie linke varveti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2007 04 15, 21:13)
sidalykas lbai lengva supainioti, pati jau du kart lekiau i ligonine nes tirkai jau galvoju, akd vandenys bega, o pasirodo nea, nes pdaro toki tyrimuka, kaip tepinelis ,kaip kas ir jis parodo ar yra isskyrose vaisiau vandenu, dar gali patirkinti gimdos kakleli, nes sake, jeigu ju vaisiaus vandenys bega, ti turi buti ar tai jau prasiveres ar sumikstejes, nesurpatau tiksliai kas ten turi buti  blush2.gif ir kai paziuri kakleli liepia sukoseti, nes tada beg vandenys, jeigu jie linke varveti  blush2.gif

Man panasiai pries tris dienas buvo vakare nubego koks arbatinis saukstelis ir dar nakty kazkiek labai bijojau laukiau kada saremiai prasides, o siandien pasikonsultavau su daktare, tai ta net nesuprato apie ka as sneku nu vienu zodziu kosmaras, gerai kad daugiau tai nesikartoja
Atsakyti
as paskutiniu metu daznokai slapia vaikstau...jau tiesa sakant uzkniso negyvai, bet tikiuosi kad tai tik isskyros, nes jos tokios baltos spalvos, bet gana skystos, nes net jauciu kai nubega doh.gif bet labai nemalonu, ypac kai namie oro vonias gaudau biggrin.gif ir turiu lakstyt i tulika valinetis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2006 12 03, 16:09)
hmmm.man tai taip buvo siandien... ryte pasimylejom su vyru (siaip retas atvejis pas mus pastaruoju metu), o kai atsistojau ir nuejau i vonia, kad pasipyle, na gerai, ne pasipyle, bet siek tiek nubego vandenelio, dar nera taip buve. gimdyt dar visai ne laikas - dar tik kokia 14 savaite. tai nesupratau cia sunerimt verta ar ne... verysad.gif

Man irgi taip buvo ant dienu, po pasimylejimo (mums 36 savaites) atrode, kad kokie trys valgomieji saukstai issiliejo, nuejau paziureti - bespalviai, kvapas nei slapimo, nei spermos?! Tai buvo nakti, tai galvoju iki rytojaus palauksiu, pastebesiu judesius ir svori. Lyg tai viskas tvarkoj, judesiai pastovus visa savaite, svoris auga.

O Semeta per kursus minejo, kad vaisiaus vandenys buna nuo valgomojo sauksto iki stiklines. Na.. g.gif valgomasis saukstas man vos ne i diena po 2 kartus bega, bet daktare po apziuros nieko blogo nesako.
Atsakyti
Na dar buna soniniai vandenys,kuriems nubegus,medikai neskaito,kad tai nubege vandenys. Man tu vadinamu soniniu vandenu gera stikline nubego. Issigandus variau i ligonine,bet jie pasake,kad cia nieko tokio,vaikelis pasislinko zemyn ir su galvyte isstume tuos pirminius vandenius blink.gif . Po sio ivykio jau 2sav praejo,o as dar nepagimdzius,nors jau ir nustatyta data praejo doh.gif
Atsakyti
as jau ir pradedu panikuoti.... blink.gif pasikinkit gal gali buti tokios skystos iskyros nestumo pabaigoj mums 38sav...nes pastoviai atrodo lyg isbega kazkas...ar cia tie vandenys? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2007 04 25, 13:19)
as jau ir pradedu panikuoti....  blink.gif pasikinkit gal gali buti tokios skystos iskyros nestumo pabaigoj mums 38sav...nes pastoviai atrodo lyg isbega kazkas...ar cia tie vandenys?  unsure.gif

Aš irgi kartais jau pradedu pergyventi... atrodo, nei iš šio, nei iš to šlapia patampu g.gif , o gydytoja pasakė tik tiek, kad suprasiu tikrai kai tai bus vandenys. na nežinau blink.gif , kolkas tik žiūriu, kad mažiukas gerai judetų, nes kitu atveju - lekciau i ligonine schmoll.gif .
Atsakyti
O mums siandien vel kazkas nubego, net nezinau issigasti, ar dar palaukti g.gif Tikrai zinau kad ne isskyros grynas vanduo ir be kvapo, gerai kad ryt pas gydytija einu, o siaip tai ziuresim ,jei daugiau pradetu begti reiks y ligonine vaziuoti
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2006 10 16, 01:18)
Sveikos mamytės,  4u.gif
man užvakar buvo įtarę pradėsiančias bėgti vandenis, bet tvirtina, kad tai buvo mano makšties išskyros.
Man kažkaip iki galo neramu, nes esu girdėjusi apie vandenų tekėjimą po truputįblink.gif
Reikalas tame, kad mane tik apžiūrėjo (net be echo) ir iškart pasakė, kad viskas tvarkoje ir kad jei būtų vandenys tai būtų stiklinės kiekis nubėgęs. Na, pas mane lyg taurelė kokia buvo  blink.gif .
Vienu žodžiu, labai dėl to sunerimavau ir nutariau paklausti, ar jums taip buvo? Ar vandenys jei po truputį bėga jie bėga kasdieną "po taurelę" ar gali ir ne kasdieną?
Na ir aplamai kaip ten būna?

Ačiū.  unsure.gif

as irgi turejau toki ishgasti. Nakti nuejau i tualeta , atlikau reikalus ir iseinant kazkas girdziu kapsi ant grindu, ogi ziuriu per kojas bega skystis, la bai ishsigandau. Pauosciau kad bekvapo. Nulekiau i ligonine jie su qtip tipo pagaliuku paeme meginuka is tos vietos ir nustate kad tikrai ne vandenys nutekejo. paaiskino kad kai daug vandens geri, slapimas gali prarasti kvapa, ir tokiu nestumo metu daznai buna kad moters slapimo pusle nebelaiko slapimo blink.gif
na bet ligoninej pagyre kad nesedejau namie ir sake bet kada vel atvaziuoti. tuo is skiriasi JAV nuo Lietuvos tongue.gif sakiau Lietuvoj kvailele turbut butu ishvadine ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tanitausa @ 2007 06 16, 07:32)
as irgi turejau toki ishgasti. Nakti nuejau i tualeta , atlikau reikalus ir iseinant kazkas girdziu kapsi ant grindu, ogi ziuriu per kojas bega skystis, la bai ishsigandau. Pauosciau kad bekvapo. Nulekiau i ligonine jie su qtip tipo pagaliuku paeme meginuka is tos vietos ir nustate kad tikrai ne vandenys nutekejo. paaiskino kad kai daug vandens geri, slapimas gali prarasti kvapa, ir tokiu nestumo metu daznai buna kad moters slapimo pusle nebelaiko slapimo  blink.gif
na bet ligoninej pagyre kad nesedejau namie ir sake bet kada vel atvaziuoti. tuo is skiriasi JAV nuo Lietuvos  tongue.gif sakiau Lietuvoj kvailele turbut butu ishvadine  ax.gif

ai ir dar ligoninej sake , kad buna jog vandeu tik siek tiek nubega ir placenta kazkaip pati uzsiklijuoja, bet siuo atveju yra didele infekcijos galimybe, taip kad jei nubega kazkiek ir daugiau nebebega nereiskia kad viskas gerai.
Atsakyti
Sveikos,
nu man ir beveik kasdien bega.. Bet ne tos pacios isskyros kaip pries pastojant. Bet kiek skaiciau, tai cia turet buti slapimas. Siiap pastebejau kad bega kai daug sedziu. Savaitgaliais kai nedirbu ir daug vaikstau isskyru beveik nebuna. bigsmile.gif
Atsakyti