QUOTE(Nanuk @ 2006 10 16, 01:18)
Sveikos mamytės,
man užvakar buvo įtarę pradėsiančias bėgti vandenis, bet tvirtina, kad tai buvo mano makšties išskyros.
Man kažkaip iki galo neramu, nes esu girdėjusi apie
vandenų tekėjimą po truputį.
Reikalas tame, kad mane tik apžiūrėjo (net be echo) ir iškart pasakė, kad viskas tvarkoje ir kad jei būtų vandenys tai būtų stiklinės kiekis nubėgęs. Na, pas mane lyg taurelė kokia buvo

.
Vienu žodžiu, labai dėl to sunerimavau ir nutariau paklausti, ar jums taip buvo? Ar vandenys jei po truputį bėga jie bėga kasdieną "po taurelę" ar gali ir ne kasdieną?
Na ir aplamai kaip ten būna?
Ačiū.
as irgi turejau toki ishgasti. Nakti nuejau i tualeta , atlikau reikalus ir iseinant kazkas girdziu kapsi ant grindu, ogi ziuriu per kojas bega skystis, la bai ishsigandau. Pauosciau kad bekvapo. Nulekiau i ligonine jie su qtip tipo pagaliuku paeme meginuka is tos vietos ir nustate kad tikrai ne vandenys nutekejo. paaiskino kad kai daug vandens geri, slapimas gali prarasti kvapa, ir tokiu nestumo metu daznai buna kad moters slapimo pusle nebelaiko slapimo
na bet ligoninej pagyre kad nesedejau namie ir sake bet kada vel atvaziuoti. tuo is skiriasi JAV nuo Lietuvos

sakiau Lietuvoj kvailele turbut butu ishvadine
Papildyta:
QUOTE(tanitausa @ 2007 06 16, 07:32)
as irgi turejau toki ishgasti. Nakti nuejau i tualeta , atlikau reikalus ir iseinant kazkas girdziu kapsi ant grindu, ogi ziuriu per kojas bega skystis, la bai ishsigandau. Pauosciau kad bekvapo. Nulekiau i ligonine jie su qtip tipo pagaliuku paeme meginuka is tos vietos ir nustate kad tikrai ne vandenys nutekejo. paaiskino kad kai daug vandens geri, slapimas gali prarasti kvapa, ir tokiu nestumo metu daznai buna kad moters slapimo pusle nebelaiko slapimo
na bet ligoninej pagyre kad nesedejau namie ir sake bet kada vel atvaziuoti. tuo is skiriasi JAV nuo Lietuvos

sakiau Lietuvoj kvailele turbut butu ishvadine
ai ir dar ligoninej sake , kad buna jog vandeu tik siek tiek nubega ir placenta kazkaip pati uzsiklijuoja, bet siuo atveju yra didele infekcijos galimybe, taip kad jei nubega kazkiek ir daugiau nebebega nereiskia kad viskas gerai.