Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų tekėjimas po truputį nėštumo metu

Kadangi pas mane buvo gresiantis prieslaikinis gimdymas tai jau kiekviena diena buvo didele baime ar vandenys nenubege..Kaip tik tuo metu padaugeje isskyru buvo tai labai daznai itardavau kad nubego vandenys..Bet gydytoja ramino, sake kai nubegs tai jau suprasiu kad cia ne isskyros doh.gif Budavo kad kai ryte atsikeliu ir atsistoju tai ant triusikeliu pasirodo balta balute - bet cia per nakti susikaupusios isskyros isbegdavo..Aciu Dievuliau jau prieslaikinio gimdymo gresme praejo ir jau ramu - dabar galiu gimdyti bet kada (noreciau 40 sav pradzioje) smile.gif g.gif
Atsakyti
ar preis gimdyma vaisius nejuda kelias dienas ar valandas
Atsakyti
Su tais palasenimais aktualu ir man. Gine pasiskambinus sake:
1. arba "siusiji", nes uzspausta pusle, beaugant vaisiui
2. arba koks nors grybelis. Bet tuo atveju, jei geltona ar zalsva spalva. Man ir jums, kaip supratau, per koja nubega bespalvis-bekvapis skystis ir kazkokia dazna dregme... g.gif O pasirodo- tai normalu nestukems! Skysciu tai daug turim.
NEPANIKUOT!!!
Atsakyti
padariau savo isvada, kad tos skystos "a la tai isskyros" bent jau pas mane, kur net per koja nuteka...sysiuko paskutiniai lasiukai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 09 10, 12:40)

2. arba koks nors grybelis. Bet tuo atveju, jei geltona ar zalsva spalva. Man ir jums, kaip supratau, per koja nubega bespalvis-bekvapis skystis ir kazkokia dazna dregme... g.gif O pasirodo- tai normalu nestukems! Skysciu tai daug turim.
NEPANIKUOT!!!

na mano isskyros siek tiek gelsvos spalvos, bet nemanau kad tai grybelis. Grybeli zinau kaip "varske", o jos tikrai tokios nera. o gal verta sunerimti?
Atsakyti
oi tie vandenys ir mums neduoda ramybes... atrodo lyg lasa po truputi, bet po to galvoji, kad tai tik isskyros... pasiklausi gyd,o ta sako, kad viskas gerai... neramu ir man, o dar ir pilva maudzia ir nugara, tai galvoju gal jau maziukas nori pasimatyti ax.gif
Atsakyti
Esu patyrus ir aš tą dilemą su nubėgusiais vandenimis, tik man tada viskas buvo kaip ir akivaizdžiai aišku, nes namuose bėgo net srovele, bet ligoninėje jaunas gydytojas man įrodinėjo, jog tai tik išskyros. Namo nesiuntė, nes buvo kaip tik numatytoji gimdymo diena. Po valandos prasidėjo sąrėmiai, tęsėsi 11 val. Paskui jau griebėsi skatinti, nes, pasirodo, leliukas per ilgai be vandenų unsure.gif Gimė pridusęs visai, paskui dėl tos priežasties ir su padidėjusio tonuso problema ilgai vargom.
Atsakyti
aha, viskas aisku tada, reiskia, kad pas mane irgi tik isskyros, nes tokios baltos ir skystos ir nuooolaatt paskutiniu metu doh.gif
Slapia slapia kur eini... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, paaiškinkite man - neprotingai, ar nėštumo viduryje pradėjus tekėti vandenims, įmanoma juos sustabdyti? Ar 3dienas bėgantys vandenys yra normalu ir niekaip nebeįmanoma išgelbėti gyvybės, nes vaisius dar per mažai susiformavęs ir per mažas?
Atsakyti
O kodel nusprendei kad tai vandenys? gal išskytu padaugejo? g.gif
Atsakyti
tikrai vandenys, gydytojai pasake,mate ir ju veiksmai buvo - antibiotikai. po 3ju dienu vandenu neliko, leliukas neisgyvens. liudna, absurdiska, bet labai idomu ar buvo galima kazka padaryti kad sulaikyti vandenis bentjau dviem savaitem, kad vaisius butu pakankamai issivystes gimti...??
Atsakyti
na, kaip tiksliai būtų, tai nežinau. Bet pagalvojus, tai ko gero, be vaisiaus vandenų pilvelio gyventojas niekaip neišgyventų. Juk jį saugo, jis plaukioja juose.
Mane ginė vis gąsdina - nesitampyk, nelakstyk, nes jei nubėgs vaisiaus vandenys, tai bus viskas, pabaiga. O ir daugiau apžiūrėt nesisodina, kad tik ten kam nors nepakenkus.
Atsakyti