o tie vandenys turi koki kvapa ar ne?

QUOTE(Astulia25 @ 2008 12 17, 15:11)
Na dregmes pojutis ir mane ne retai aplanko,nors iki gimdymo dar keletas savaiciu-ankstoka butu vandenims
Nors kartais tokia mintis taip pat persasi 

manau tokios isskyros -tai normalu, ir aplanko tai kiekviena mamyte, gal but vienoms jos gausesnes, kitoms ne. taciau, nesigasdinkime vienos ktu, pagimdysime reikiamu laiku. O jei jau gimdysime - tai manau kiekviena tikrai tai atskirsime

QUOTE(laurriukas @ 2009 01 07, 22:22)
Man prieš gimdymą tikrai lašėjo vandenys, ryte atsistojus pasijaučiau kaip truputį pasisiojus, bet kvapas ne šlapimo
Pirmą dieną, kai įtariau nulėkiau pas ginę, tai ji apžiūrėjus pasakė, kad nepanašu jai į vandenis, bet kai trečią dieną paskambinau, kad man tos išskyros įtartinai skystos, liepė važiuot į klinikas, poliklinikoj neturi priemonių tyrimams. Ir tikrai, ten ikišo, kažkokį lakmuso popierėlį ir iškart į gymdyklą nuvedė.
Tie vandenys yra žymiai skystesni ir bespalviai. Jei jums atrodo kad varva baltos gleivės, tai čia viskas normalu.
Beje, tikrai negerai tie lašėjimai, pas mane buvo radę streptokokų B, tai teoriškai, vien dėl to, per 3 dienas galėjo mano vaikas numirti.

Tie vandenys yra žymiai skystesni ir bespalviai. Jei jums atrodo kad varva baltos gleivės, tai čia viskas normalu.
Beje, tikrai negerai tie lašėjimai, pas mane buvo radę streptokokų B, tai teoriškai, vien dėl to, per 3 dienas galėjo mano vaikas numirti.

Eik tu sau kaip baisu. Gerai, kad viskas gerai.
Kiek savaiciu tau tada buvo???
QUOTE(erotica21 @ 2009 01 11, 17:43)
bent man kai pradejo begti vandenys, dar vaziavau i klaipeda

Šią nakt gal tris kartus kėliausi į tualetą šlapintis. Ryte kažkaip pabėgo šaukštelis skysčio, bet be šlapimo kvapo, po pietų vėl. Pergyvenu, nes anksčiau bėgdavo baltos tirštos, o dabar kaip vandenėlis. Išgėriau Magnio, laukiu jei rytoj vėl tas pats bėgiu pas gydytoją

Na man irgi praeitą savaitę ryte panika prasidėjo..
Atsikėliau ryte, o čia še tau kad nori per koja skysčio nubėgo. Išsigandau ir nežinojau ką daryti.. Vyras liepė greit ruoštis ir i polikliniką. Nulėkėm poliklinikon, mano daktarė nedirbo, įsiprašiau pas kitą. Labai maloni buvo, apžiūrėjo, padarė echo, sako viskas tvarkoj, tikrai ne vandenys. Bet dėl visa ko į ligoninę nusiuntė. O ten tai apturėjau malonumo! Priimamąjama išsityčiojo, kad panikuoju be reikalo. O man ir taip stresas buvo, čia dar "malonios" dakatarės ir seselės nuotaiką dar labiau "palėkė"! Siaubas kažkoks. Nutariau toj ligoninėj tikrai negimdyti. Gerai, kad darktarė kuri apžiūrėjo normali buvo. Nuosekliai ištyrė ir pasakė kad tai tikrai ne vandenys, bet liepė stebėti save ir jei kas, tuoj dumti ligoninėn (bet man jau baisu ten važiuoti)..
Tai db karts nuo karto pajuntu šlapumą, bet ramiau reaguoju. Kitą savaitę einu pas savo ginę, pasipasakosiu viską.
Šiaip mažytės aktyvius judesiukus jaučiu, tai kol kas ramu

Tai db karts nuo karto pajuntu šlapumą, bet ramiau reaguoju. Kitą savaitę einu pas savo ginę, pasipasakosiu viską.

su pirmu vaikeliu, vanmdenys nenubego, tai kazkaip bijau kad ir su antru to malonumo nepajusiu

oj man siandien ir slapumo jausmas... pasiskaiciau cia ir nusiraminau, jau galvojau kad gal kazkas negerai... arba gal koks gleiviu kamstis, bet gleiviu kamstis kaip ir rase mamytes tirstos ir kraujingos isskyros...
tai padariau isvada, kad mazylis vis labiau spaudzia pusle ir slapimas nebetelpa

tai padariau isvada, kad mazylis vis labiau spaudzia pusle ir slapimas nebetelpa

oi su tuo vandenu lasejimu buna visko...
man irgi su pirmu nestumu taip prasidejo gimdymas, laksciau i tulika nakti nes atrode, kad isiremes leliukas i pusle ir nevalingai keli lasai isvarva...taip laksciau laksciau, isidejau net ikloteli paskui,ir kazkaip man tokia nuojata kad ne slapimas ten lasa
nuvykom i GN ir nusirengiant kad apziuretu man vel keli lasai nuvarvejo per koja, skaidrus skystimelis tokis, gyd konstatavo kad vandenukas lasa. tai va ir nepaleido jau manes, namo grizau su leliuku.
siaip vandenys turi specifini kvapa, mums per kursus sake kad kvapas siek tik primena koki tai dezinfekuojanti skysti, bet kad su slapimo kvapu tai nesumaisytumet tikrai
man irgi su pirmu nestumu taip prasidejo gimdymas, laksciau i tulika nakti nes atrode, kad isiremes leliukas i pusle ir nevalingai keli lasai isvarva...taip laksciau laksciau, isidejau net ikloteli paskui,ir kazkaip man tokia nuojata kad ne slapimas ten lasa

siaip vandenys turi specifini kvapa, mums per kursus sake kad kvapas siek tik primena koki tai dezinfekuojanti skysti, bet kad su slapimo kvapu tai nesumaisytumet tikrai

Aš 25 nėštumo savaitę buvau puolus į paniką dėl "vandenų tekėjimo". Nes tas šlapumo jausmas taip staigiai atsirado, ypač po nakties. Nulėkiau pas gydytoją, patikrino kaklelį ir echo padare- su kakleliu viskas gerai, vandenų buvo norma. Taip ir nesupratau kas tada buvo- ar išskyros ar šlapimo nelaikymas, nes po kokios savaitės šios bėdos dingo...
pas mane irgi rytais kartais buna tokiu skystu isskyru, bet visad maniau kad tai isskyros o ne vandenys,
reiks ir man pasiklausti pas savo gine kas cia per reikalai su tais vandenimis gali buti

QUOTE(viton @ 2009 02 11, 11:50)
Na man irgi praeitą savaitę ryte panika prasidėjo..
Atsikėliau ryte, o čia še tau kad nori per koja skysčio nubėgo. Išsigandau ir nežinojau ką daryti.. Vyras liepė greit ruoštis ir i polikliniką. Nulėkėm poliklinikon, mano daktarė nedirbo, įsiprašiau pas kitą. Labai maloni buvo, apžiūrėjo, padarė echo, sako viskas tvarkoj, tikrai ne vandenys. Bet dėl visa ko į ligoninę nusiuntė. O ten tai apturėjau malonumo! Priimamąjama išsityčiojo, kad panikuoju be reikalo. O man ir taip stresas buvo, čia dar "malonios" dakatarės ir seselės nuotaiką dar labiau "palėkė"! Siaubas kažkoks. Nutariau toj ligoninėj tikrai negimdyti. Gerai, kad darktarė kuri apžiūrėjo normali buvo. Nuosekliai ištyrė ir pasakė kad tai tikrai ne vandenys, bet liepė stebėti save ir jei kas, tuoj dumti ligoninėn (bet man jau baisu ten važiuoti)..

QUOTE(Esha @ 2009 10 16, 10:49)
Aš 25 nėštumo savaitę buvau puolus į paniką dėl "vandenų tekėjimo". Nes tas šlapumo jausmas taip staigiai atsirado, ypač po nakties. Nulėkiau pas gydytoją, patikrino kaklelį ir echo padare- su kakleliu viskas gerai, vandenų buvo norma. Taip ir nesupratau kas tada buvo- ar išskyros ar šlapimo nelaikymas, nes po kokios savaitės šios bėdos dingo...
as vakar vakare baisiai isigandau..padariau sisiuku,susitvarkiau..atsistojau nuo kloseto ir..bespalvis bekvapis vandenukas eme begti