QUOTE(Sfinxute @ 2006 10 16, 14:39)
Pasėlių neėmė
užsirašiau ketvirtadienį pas ginekologę, žiūrėsim ką pasakys
aš jau trys metai vargstu, kai prasidėjo po gimdymo, taip ir tęsiasi
pirmais metais leidausi gentomiciną, buvo labai stiprus uždegimas, paskui kažkaip geriamų vaistų pakako
matai tau po gimdymo o man po nesivystancio nestumo prasidejo sitos bedos kada padare abrazija jau metai vargstu su isskyrom ir pilvo skausmais ir kitokiais negalavimais
sveikutes
na sfinkute ar buvai pas ginekologe?
ka sake
na sfinkute ar buvai pas ginekologe?
Sveikutes,
As taip pat turejau ir tebeturiu sias problemas jau 2m. taip pat maniau, kad dubens uzdegimas. tepineliai buvo geri, bet va pries kelias dienas suzinojau, kad tai nuo miomos, kuri jau mandarino dydzio. po 3 men zada operuoti, nes sake ilgiau laukti negalima. Simptomai tokie patys kaip ir pas jus, tad gal vertetu paprasyti echoskopijos- tiek per pilvo virsu ir net per kakleli.
sekmes
As taip pat turejau ir tebeturiu sias problemas jau 2m. taip pat maniau, kad dubens uzdegimas. tepineliai buvo geri, bet va pries kelias dienas suzinojau, kad tai nuo miomos, kuri jau mandarino dydzio. po 3 men zada operuoti, nes sake ilgiau laukti negalima. Simptomai tokie patys kaip ir pas jus, tad gal vertetu paprasyti echoskopijos- tiek per pilvo virsu ir net per kakleli.
sekmes
QUOTE(Jurlin @ 2006 10 21, 12:05)
Sveikutes,
sekmes
sekmes
pas mane ekoskopu ir vaginaline ekoskopija ziurejo bet nieko nemate ir nerado,o paseliai rodo vis kitokias bakterijas is kur jos neaisku ar is mikrofloros nusilpusios
QUOTE(Sfinxute @ 2006 10 24, 09:30)
apžiūrėjo, echo padarė, esu visiškai sveika, maudžia pilvo apačią dėl ilgos ovuliacijos
Lynkute, buvau suabejojusi gyd diagnoze, bet pasikonsultavau dar ir su kita gyd. man ne dubens uždegimas buvo, o dubens nervų uždegimas, prasidėjo, kai sušąlusi stipriai buvau
Sveikatos jums mergytės
Lynkute, buvau suabejojusi gyd diagnoze, bet pasikonsultavau dar ir su kita gyd. man ne dubens uždegimas buvo, o dubens nervų uždegimas, prasidėjo, kai sušąlusi stipriai buvau
Sveikatos jums mergytės
aciu sfinkute,matai cia visai kas kita ,cia galejai ir persalti,nes mazojo dubens uzdegimas prasideda nuo bakteriju ,dziaugiuosi kad viskas gerai pas tave
Dar gali būti uždegimai ir dėl hormoninių priežasčių,ne vien tik sukelti bakterijų.Man tie pilvo apačios,tai šonų skausmai jau apie 15metų kartojasi,išskyrus tą laiką kai buvau nėščia ir kai gėriau kontraceptikus.Gydytoja į tai atkreipusi dėmesį ir pasakė,kad būna tokie hormoninės kilmės,tuo labiau kad ir užeina panašiu ciklo metu.O kiek antibiotikų iki to išgerta ir susileista,ir nė velnio jie nepadėdavo.
Sveikos, mergaitės, rytoj aš irgi einu echoskopijos, nes pilvo apačią jau mėnesį skauda..Baigėsi mmm ir vistiek nemaloniai maudžia..
Žiūrėsim ką pasakys..Nuo gimdymo kaip ir nebuvau pasitikrinti
QUOTE(Čili @ 2006 11 09, 21:58)
Sveikos, mergaitės, rytoj aš irgi einu echoskopijos, nes pilvo apačią jau mėnesį skauda..Baigėsi mmm ir vistiek nemaloniai maudžia..
Žiūrėsim ką pasakys..Nuo gimdymo kaip ir nebuvau pasitikrinti
sveikute
cili na ar buvai pas ginekologe,ir ka suzinojai?labai idomu
QUOTE(lynkute @ 2006 11 10, 12:45)
sveikute

aha, buvau, gimdos uždegimas
QUOTE(Čili @ 2006 11 10, 14:15)
aha, buvau, gimdos uždegimas