Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas pilvo apačioje

Pasėlių neėmė schmoll.gif užsirašiau ketvirtadienį pas ginekologę, žiūrėsim ką pasakys unsure.gif aš jau trys metai vargstu, kai prasidėjo po gimdymo, taip ir tęsiasi doh.gif pirmais metais leidausi gentomiciną, buvo labai stiprus uždegimas, paskui kažkaip geriamų vaistų pakako g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinxute: 16 spalio 2006 - 13:38
QUOTE(Sfinxute @ 2006 10 16, 14:39)
Pasėlių neėmė  schmoll.gif  užsirašiau ketvirtadienį pas ginekologę, žiūrėsim ką pasakys  unsure.gif aš jau trys metai vargstu, kai prasidėjo po gimdymo, taip ir tęsiasi  doh.gif pirmais metais leidausi gentomiciną, buvo labai stiprus uždegimas, paskui kažkaip geriamų vaistų pakako  g.gif 

matai tau po gimdymo o man po nesivystancio nestumo prasidejo sitos bedos kada padare abrazija jau metai vargstu su isskyrom ir pilvo skausmais ir kitokiais negalavimais
doh.gif jau net baisu kartais ir su vyru myletis schmoll.gif nes po santykiu taip koks ir uzdegimas g.gif
Atsakyti
sveikutes
na sfinkute ar buvai pas ginekologe? g.gif ka sake g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As taip pat turejau ir tebeturiu sias problemas jau 2m. taip pat maniau, kad dubens uzdegimas. tepineliai buvo geri, bet va pries kelias dienas suzinojau, kad tai nuo miomos, kuri jau mandarino dydzio. po 3 men zada operuoti, nes sake ilgiau laukti negalima. Simptomai tokie patys kaip ir pas jus, tad gal vertetu paprasyti echoskopijos- tiek per pilvo virsu ir net per kakleli.
sekmes
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2006 10 21, 12:05)
Sveikutes,

As taip pat turejau ir tebeturiu sias problemas jau 2m. taip pat maniau, kad dubens uzdegimas. tepineliai buvo geri, bet va pries kelias dienas suzinojau, kad tai nuo miomos, kuri jau mandarino dydzio. po 3 men zada operuoti, nes sake ilgiau laukti negalima. Simptomai tokie patys kaip ir pas jus, tad gal vertetu paprasyti echoskopijos- tiek per pilvo virsu ir net per kakleli.
sekmes

pas mane ekoskopu ir vaginaline ekoskopija ziurejo bet nieko nemate ir nerado,o paseliai rodo vis kitokias bakterijas is kur jos neaisku ar is mikrofloros nusilpusios g.gif nezinau ,nes pageriu vaistus lyg praveina ,issitiriu ir vel kitokios jau bakterijos rusies doh.gif dabar jau pradejo net gimdos kakleli skaudet doh.gif jauciu vel uzdegimas
Atsakyti
apžiūrėjo, echo padarė, esu visiškai sveika, maudžia pilvo apačią dėl ilgos ovuliacijos doh.gif

Lynkute, buvau suabejojusi gyd diagnoze, bet pasikonsultavau dar ir su kita gyd. man ne dubens uždegimas buvo, o dubens nervų uždegimas, prasidėjo, kai sušąlusi stipriai buvau g.gif

Sveikatos jums mergytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2006 10 24, 09:30)
apžiūrėjo, echo padarė, esu visiškai sveika, maudžia pilvo apačią dėl ilgos ovuliacijos  doh.gif

Lynkute, buvau suabejojusi gyd diagnoze, bet pasikonsultavau dar ir su kita gyd.  man ne dubens uždegimas buvo, o dubens nervų uždegimas, prasidėjo, kai sušąlusi stipriai buvau  g.gif

Sveikatos jums mergytės 4u.gif 

aciu sfinkute,matai cia visai kas kita ,cia galejai ir persalti,nes mazojo dubens uzdegimas prasideda nuo bakteriju ,dziaugiuosi kad viskas gerai pas tave thumbup.gif
Atsakyti
Dar gali būti uždegimai ir dėl hormoninių priežasčių,ne vien tik sukelti bakterijų.Man tie pilvo apačios,tai šonų skausmai jau apie 15metų kartojasi,išskyrus tą laiką kai buvau nėščia ir kai gėriau kontraceptikus.Gydytoja į tai atkreipusi dėmesį ir pasakė,kad būna tokie hormoninės kilmės,tuo labiau kad ir užeina panašiu ciklo metu.O kiek antibiotikų iki to išgerta ir susileista,ir nė velnio jie nepadėdavo.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, rytoj aš irgi einu echoskopijos, nes pilvo apačią jau mėnesį skauda..Baigėsi mmm ir vistiek nemaloniai maudžia.. mastau.gif Žiūrėsim ką pasakys..Nuo gimdymo kaip ir nebuvau pasitikrinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 11 09, 21:58)
Sveikos, mergaitės, rytoj aš irgi einu echoskopijos, nes pilvo apačią jau mėnesį skauda..Baigėsi mmm ir vistiek nemaloniai maudžia.. mastau.gif Žiūrėsim ką pasakys..Nuo gimdymo kaip ir nebuvau pasitikrinti unsure.gif

sveikute
cili na ar buvai pas ginekologe,ir ka suzinojai?labai idomu g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 11 10, 12:45)
sveikute
cili na ar buvai pas ginekologe,ir ka suzinojai?labai idomu  g.gif  blush2.gif

aha, buvau, gimdos uždegimas doh.gif Išrašė gerti tabletes, padarė tyrimus dar, kitą savaitę eisiu unsure.gif Bijojau,kad nebūtų kokia žaizdelė kaklelyje ar panašiai mastau.gif bet lygtai nėra, tik sunervino,kad reikia ateiti pakartotinai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 11 10, 14:15)

aha, buvau, gimdos uždegimas doh.gif Išrašė gerti tabletes, padarė tyrimus dar, kitą savaitę eisiu unsure.gif Bijojau,kad nebūtų kokia žaizdelė kaklelyje ar panašiai mastau.gif bet lygtai nėra, tik sunervino,kad reikia ateiti pakartotinai unsure.gif

blink.gif JATAU unsure.gif o kokius tyrimus dare? nes vien ekoskopijos nepakanka daro paselius ir tepinelius g.gif o kokius vaistukus prirase?nes man buvo prirase ofloxin tai praejo,bet jauciu kad ir vel isskyros negrazios tokios geltonos ir tirstos matyt reikia dar gal tu vaistuku pagert.
Atsakyti