Sveikos

pradesiu nuo to,kad nuo labai senai,kai buvau gal 6toke prasidejo pilvo apacios spazmai.. taaip stipriai suimdavo pilvo apacia,bet aisku greit ir atleisdavo.. tokie lyg priepuoliai.. jie pasikartodavo i menesi gal karta,kartais reciau,kartais dazniau.. jie yra iki siol,daznai buna,kai del kazko labaai susijaudinu,pvz.pasako kokia zinia,kuri yra baisi,ir tuo metu labai issigastu,pradeda "pilva sukti" ir daznai paima ta pilvo apacia.. mazdaug pries menesi pradejo skaudeti pilvo apacia. ne itin,tiesiog jausdavau toki maudima ir tiek,ir dar pykino. skausmas per 5dienas perejo i desini sona. ir taip skaudejo gal 2 savaites.. (nestipriai,kaip ir sakiau) ir pykinimas praejo. dabar isliko toks keistas dalykas,kad kazka atrodo padaryciau,iskart pradeda tempti,mausti,skaudeti desini sona. kad ir dabar,sedejau ramiai,pradejo nestipriai skaudeti,bet praejo. buvau pas gydytojus,kadangi esu dar nepilnamete,nieks nieko nepasake gero, ale tai "persivalgiau visokio nesveiko maisto",tad taip ir liko.. kad geriau suprastumet,parasysiu apie save siek tiek: 17 metu,dabar gydausi mazakraujyste (kogero ji issivyste del menstruaciju kaip sake hematologe) nesenai turejau gerkles operacija,ir kas istrigo,kad kai gyd komentuoja kraujo tyrimus,visad prisikabina prie skysciu. nes ant ribos laikausi,ir tiesa.. as tu skysciu nelabai vartoju.. rasau butent i si foruma,nes zinau,kad dauguma esate jau mamos,ir turite begaline patirti,todel labai tikiuosi kas nors man patarsite,ar tiesiog pasakysite panasia savo patirti.. beja,o tai negali buti koks nors LETINIS APENDICITAS? ar tulzies AKMENYS?
p.s niekad per si menesi neskaudejo ant tiek,kad nebeistverciau ar tureciau gerti vaistu..