Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas pilvo apačioje

QUOTE(tomas17 @ 2007 02 13, 21:09)
laba diena.krc yra toks reikals mana panai skauda pilvo apacia lb jaudinuos nzn kas gali btui gal netyciaa pastojo o gal siaip skauda.daktarai galvoja kad kiausidziu uzdegimas bet jus pacios turetumet suprast man 17 m ir bijau kad nebuciau susiugadines gyvenimelia jei netycia koks vaikiuks butu.
ar taip gali buti liktais atrodo saugojau ja ir save bet gal pradzioj kai apsilinejam as nenaudoju prezervatyvo

Nu ir man skaudejo ir paeiske kad tapati beda kai laukiaus monikute karc laukiuos 3 vaiko jau 4 menesi ir vel skauda nzn kas man atsitiko gal kokios menesines uzstrika ar kas nzn bleba kaip bloga nuojata kamuoj negaliu fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif
Atsakyti
Pasalau gerai kojas verysad.gif ir jau antras vakaras jauciu skausma pilvo apacioje... gal kas liudisku kokiu priemoniu zinote, kaip galeciau sau padeti aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnele78: 16 sausio 2012 - 10:35
labas,as su toke beda man skaudedavo keistai pilva,nepastovei koki men.po to pradejo dazniau ir kai pradejo kas dien nuejau pas gine rado gimdos uzdegima.su vyru isgerem vaistu kursa kai geriau vaistus ejo geltonos isskiros,bet tas skausmas nepraeina einu pas daktare is naujo,isskyros tebeina geltonos padaro tepineli sako pakankamai viskas gerai israso tabletikiu pagerint gimdos mikroflorai,bet ir toliau man eina geltonos isskyros ir dar pamaudena pilva.gal kam buvo pannasi situacija 4u.gif nebezinau ka daryti g.gif
Atsakyti
Sveikos, katik uzsiregistravau cia 4u.gif turiu klausymeli smile.gif trumpai papasakosiu, pries 5men t.y geguze, nakti pajutau stipru pilvo maudima, nuvykus i Kretingos miesto ligonine paaiskejo, kad gimdoje issiliejo kraujas, daktare paaiskino, kad gali savaime isnykti, o jai ne tai teks daryti operacija, taip ir buvo ryte pranese apie tai ir pasiule rinktis kur noriu daryti operacija, issiunte i Klaipeda. Cia mane prieme gyd. Krsitanavicius, patikrines ir pasitares su skyriaus vedeju pasiule man gydytis su vaistais arba daryt operacija(laporoskopija), as pasirinkau operacija. Operacijos metu aptiko cista prisikabinusia su kojele prie kaires kiausides, jis buvo atskirta ir pasalintas skystis is gimdos. Gydytojas man pranese, jog mano pasirinkimas buvo geras ir vaistai nebutu padeje. Po operacijos nebuvo jokiu komplikaciju viskas gerai gijo, tik praejus 2 dienom prasidejos menesines, man pasake kad tai normalu(seip turejo jos prasidet uz savaites), daktaras israse gerto kontraceptikus etindros. Po poros saaiciu gavau atsakyma, ir viskas buvo gerai, cista ne piktybine. praejus men po operacijos turejau apsilankyti pas ginekologa, taciau buvau isvykus vasarai i uzsieni, grizus iskart lekiau pasitikrint, viskas buvo gerai del kaiusidziu, taciau daktaras aptiko gimdos kalkelyje zaizdas (o as nesu gimdziusi), ir jam pasirode kad yra pernelyg didelis kiekis isskyru. Paeme pap tepineli, bei onkocitologini, abu atsakymai buvo geri, taciau siuo metu turi neuzilgo prasidet menesines, ir retkarciais jauciu toki kaip stuktelejima kariame sone pilvo apacioje, tai visiskai nepanasu i skauma kuris buna pries menesines pilvo maudimas. Gal kas susidurete su tuo ir galite patarti? is tiesu bijau.. verysad.gif
Atsakyti
Atradau tema paskaiciau ir puse postu apie mane doh.gif doh.gif doh.gif
pilvo apacios skausmai kamuoja jau daug metu.. tai net ne skausmas o toks lyg maudimas... uzeina po lytiniu santykiu ( ne visada) pasalus ar siaip neaisku del ko... pagerus Uvamin praeina per 2-3 dienas.. ir taip jau daug metu...
taigi isryte ginekologe tepineli paeme rode liaukocitu padidejima, israze zvakuciu... veliau gyde nuo ureaplazmu su vyru, bet irgi nepasiteisino kai uzeina tai praeina... dabar bando viska nurasyti i pusles letini cistita... paselis slapimo vis kitokias uzaugina vienas uzmusa kitos vel atsiranda... paskutiniame rado auksini stafilokoka blink.gif jo iki tols nebuvo rade buvo kitos...
su vyru laimingai susituoke kitu asmenu nera musu gyvenimuose, kaip cia taip pradzioje nebuna tada kitos atsiranda... zinokite nebezinau ko griebtis ir kur cia besikreipti.. tai draugauju su urologais kolkas del tos pusles.. sumaste kad darys man cistoskopija lys i pusles vidu ziureti kas ten darosi doh.gif
Atsakyti
sveiki. noreciau paprasyti pagalbos. man 17 metu. turejau lytiniu santykiu. pradejo skaudeti pilvo apacia slapinant. kas tai galetu buti? ar tai del lytinio akto?
Atsakyti
aš 3 mėnesius nėščia ir man būna paskauda pilvo apačią, pačioj pradžioj ginė sakė, kad tai normalu, nes tempiasi raumenys bet ar taip turi būt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 09 balandžio 2013 - 15:53
Sveikos smile.gif pradesiu nuo to,kad nuo labai senai,kai buvau gal 6toke prasidejo pilvo apacios spazmai.. taaip stipriai suimdavo pilvo apacia,bet aisku greit ir atleisdavo.. tokie lyg priepuoliai.. jie pasikartodavo i menesi gal karta,kartais reciau,kartais dazniau.. jie yra iki siol,daznai buna,kai del kazko labaai susijaudinu,pvz.pasako kokia zinia,kuri yra baisi,ir tuo metu labai issigastu,pradeda "pilva sukti" ir daznai paima ta pilvo apacia.. mazdaug pries menesi pradejo skaudeti pilvo apacia. ne itin,tiesiog jausdavau toki maudima ir tiek,ir dar pykino. skausmas per 5dienas perejo i desini sona. ir taip skaudejo gal 2 savaites.. (nestipriai,kaip ir sakiau) ir pykinimas praejo. dabar isliko toks keistas dalykas,kad kazka atrodo padaryciau,iskart pradeda tempti,mausti,skaudeti desini sona. kad ir dabar,sedejau ramiai,pradejo nestipriai skaudeti,bet praejo. buvau pas gydytojus,kadangi esu dar nepilnamete,nieks nieko nepasake gero, ale tai "persivalgiau visokio nesveiko maisto",tad taip ir liko.. kad geriau suprastumet,parasysiu apie save siek tiek: 17 metu,dabar gydausi mazakraujyste (kogero ji issivyste del menstruaciju kaip sake hematologe) nesenai turejau gerkles operacija,ir kas istrigo,kad kai gyd komentuoja kraujo tyrimus,visad prisikabina prie skysciu. nes ant ribos laikausi,ir tiesa.. as tu skysciu nelabai vartoju.. rasau butent i si foruma,nes zinau,kad dauguma esate jau mamos,ir turite begaline patirti,todel labai tikiuosi kas nors man patarsite,ar tiesiog pasakysite panasia savo patirti.. beja,o tai negali buti koks nors LETINIS APENDICITAS? ar tulzies AKMENYS?
p.s niekad per si menesi neskaudejo ant tiek,kad nebeistverciau ar tureciau gerti vaistu..
Atsakyti