Sveikos

.
Turiu bėdų ir nebežinau ką ir bedaryti... Situacija tokia: jau daugiau kaip savaitę skauda pilvo apačią: dešinėj pusėj išvis žiauriai skauda, o kairėj dar pusė velnio. Buvo dienų, kai skausmas plito į nugarą, į kojas, strėnas... Nu žiauru. Net negalėjau paeiti, geriausiu draugu tapo lova. Skaudėti pradėjo iškart po mėnesinių. Joms pasibaigus turėjau lytinių santykių; tiksliau net neturėjau, o bandžiau paturėti, nes akto metu pradėjo labai skaudėti. Supratau, kad kažkas negerai ir iškart nutraukėm su draugu aktą. Pradžioje galvojau, kad gal bus kokia cista kiaušidėj. Nulėkiau pas ginekologę. Ta pažiūrėjo echoskopu, pasakė, kad turiu mažučių nekenksmingų cistukių, išrašė žolinių preparatų: "Prefemin" (bendrai pms mažinti, t.t.) ir "Gynolact" (makšties mikroflorai atstatyti). Tie preparatai tokie ne į temą man pasirodė palyginus su skausmu. Ginekologė buvo suplanuota labai ekstra, nes nebegalėjau kęsti skausmų. Šiaip prieš tai buvau užsirašius pas kitą ginę eit po savaitės. Bet neišlaukiau ir pažinčių dėka nukeliavau pas ginę greičiau... Po apžiūros taip ir liko neaišku, nuo ko tas baisinis skausmas (tepinėlio jokio neėmė). Tad nuėjau pas tą kitą ginekologę, pas kurią buvau užsirašius anksčiau. Šita jau ėmė tepinėlį (dabar laukiu rezultatų), žiūrėjo darkart echoskopu, bet nieko nematė. Net jokių mažučių cistukių, kurios, pasak pirmosios ginekologės, buvo. Išmaigė ta antroji ginė man visą pilvą ir pasakė, kad kažkaip jau ne ginekologijos sritis tokie skausmai... Patarė eit tirtis žarnyną. Nu ką, ištyrė kraują (kraujas geras, su leukocitais viskas tvarkoj, žodžiu jokių požymių, kad būtų koks apendicitas)... Pažiūrėjo visą pilvą su echoskopu, tačiau nieko nepamatė, bet kai maigė juo pilvo apačią, ypač dešinę pusę, raičiaus iš skausmo. Gydytoja tik kraipė galvą ir sakė, kad labai jau link dubens krypsta tas skausmas... Aš jau visai pasimetus. Prisiskaičiau apie mažojo dubens uždegimą ir va regisi, kad labai jau panašūs simptomai, juolab, kad nieko daugiau ir neranda... Gal kam panašiai buvę yra?? Ar man galėtų būti tas uždegimas? Lytinis partneris pastovus, mylėdamiesi saugomės prezervatyvais, tad plisti kažkokiems mikroorganizmams gal nelabai tikėtina. Prieš mane draugas jokių lytinių santykių su kitomis nėra turėjęs. Vienas kitam buvom pirmi... Nežinau, ką ir galvoti. Ar čia tas uždegimas, ar ne... Atsiprašau už tokią ilgą istoriją, bet tikrai reikėtų patarimo, nuomonės iš šalies