Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

Pamačiau reklamą apie Leifheit akciją IKI parduotuvėse :

user posted image
Čia aprašymas:
http://www.eurodom.r...view/-/id/1491/

Gal kas nors naudojatės, ar verta mokėt ne tokius jau mažus pinigus, ar patogu, ar dažnai tenka keisti šluostes (greit susidėvi) ?
Paparastai plaunu namus su tuo šepečiu, kur guminė kempinė nusispaudžia, bet lb greitai man tos kempinės plyšta, vyras sako, kad per daug energijos turiu, turbūt smile.gif Dar pirkau iš Tomas Philips panašų šepetį su mikrošluoste, bet didesniems namams nepatogu, nes daugybę kartų tenka šluostę gręžti, todėl gundausi šita Leifheit sistema.
Pasidalinkit patirtimi ir samprotavimais ! ok.gif
Atsakyti
Va, dar net filmuką radau, tik gaila, vokiškai nemoku, bet atrodo- super daiktas :
http://household-dis...1149838490.html
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2006 10 16, 13:57)
Pamačiau reklamą apie Leifheit akciją IKI parduotuvėse :

user posted image
Čia aprašymas:
http://www.eurodom.r...view/-/id/1491/

Gal kas nors naudojatės, ar verta mokėt ne tokius jau mažus pinigus, ar patogu, ar dažnai tenka keisti šluostes (greit susidėvi) ?
Paparastai plaunu namus su tuo šepečiu, kur guminė kempinė nusispaudžia, bet lb greitai man tos kempinės plyšta, vyras sako, kad per daug energijos turiu, turbūt smile.gif Dar pirkau iš Tomas Philips panašų šepetį su mikrošluoste, bet didesniems namams nepatogu, nes daugybę kartų tenka šluostę gręžti, todėl gundausi šita Leifheit sistema.
Pasidalinkit patirtimi ir samprotavimais ! ok.gif

Nu nuspirkau aš tą šluotą, pati neplauna, vis tiek reikia mano rankų, bet šiaip daiktas neblogas, duoda 3 m. garantiją. Dabar iškilo klausimėlis ar šiam skudurui susidėvėjus galėsiu nusipirkti kitą pašluostę, tikslaiu ar rasiu jų nusipirkti. Kažkaip iš karto nesusipratau pasidomėti.
Atsakyti
Ooo, super, bent vienas atsiliepimas ! thumbup.gif Tai dabar jau klok, ar sluoste svariai issiskalauja ir tikrai nereikia ranku prideti ? Ar gerai nugrezia, nes pas mane laminatas, o jis dregmes bijo ? Atsarginiu sluosciu tikrai rasi, kad ir toje pacioje IKI, maciau, kaba (cia Kaune Luksio g.), ir Rimi teko matyti.
Atsakyti
sausai nenusigręžia, o prie kempinės daugiau šiukšliukų prilimpa, šitas taip gerai nesurenka.
Atsakyti
Melda - o tu pirkai tą sistemą? su kuomi tu ją lygini? nes aš turiu vieną leifheit šepetį, tai tikrai labai patenkinta, tai va ir planuoju atnaujinti g.gif
Atsakyti
mane šita šluota irgi labai domina, bet kai kaina tokia, nesinori prasto daikto nusipirkti g.gif
Atsakyti
O 3 metai garantija tai kam ? Kotui, kibirui, viskam ? Kazkaip idomu, kaip tokiam gaminiui galima suteikti tokia garantija... Jeigu taip skaiciuojant, tai as kempine "suedu" mazdaug per menesi, tada padalinus 129 Lt 3 metams - visai protinga kaina tampa wink.gif Hmmm mastau.gif
Atsakyti
Grįžtu prie senos temos, nes vakar HyperMaximoj užmačiau, kad jie turi šitą daiktą ir neva akcija 139 Lt. Tai prisiminiau, kad aš vis dar jos noriu, nes žiauria nekenčiu gręžioti skudurų huh.gif Gal dar kas nors patyrę ir pagirs/papeiks/atmuš mano norą wink.gif
Papildyta:
Pažiūrejau, kad senesnėje nuorodoje neberodo filmuko, va čia yra, jei kam įdomu:
http://www.leifheit....d2=twist_system
Atsakyti
turiu tokią šluotą kaip IKI reklamoje, gerai visur palenda , nusigręžia šlapokai, lengvai išsiplauna, bet man gana greit susidėvėjota prilipinama šluostė, o nauja apie 25lt kainuoja, be to, kaip minėjau kempinės geriau surenka nešvarumus.
Atsakyti
Aš pirkau tą šluotą kur pačiai nereikia nugręžti. Tai esu beveik patenkinta. Beveik, nes kadangi esu nekantri tai nelaukiu, kol nusivarvins iki paskutinio lašo, tenka plauti šlapokai. Dulkes surenka taip pat beveik visas. Geriau prieš tai išsiurbti, apskui plauti (turiu šunį smile.gif )
Atsakyti
As taip pat naudoju sios firmos sepeti grindims bei plovimo priemones jau kokie du metai esu patenkinta ir nieko blogo negaliu pasakyti.Kaina sumokejau didziule, bet ji atsiperka.
Mano sluota kur paciai nereikia grezti zemyn nuspaudi rankenele ir issigrezia, kiek dregnoka lieka, bet palaukiu kol nutekes vandenukas keleta minuciu ir viskas puiku thumbup.gif
Atsakyti