Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(Linaiva @ 2008 02 21, 22:56)
normaliai nusausina, tas didesnysis koja nuspaudžiamas, mažesnis - ranka, o naudojamas pas mus laminatui tai thumbup.gif

bet kaip tu be kibiro tuo šepečiu naudojies g.gif rankomis gręži?

na kol kas rankomis... Bet planuose kibiras. Biški gaila iš karto tokia blink.gif suma uz kibira moketi lotuliukas.gif
Atsakyti
na taip, kaina žvėriška doh.gif bet tu nepajauti pilno malonumo plaunant wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2008 02 24, 12:02)
na taip, kaina žvėriška doh.gif bet tu nepajauti pilno malonumo plaunant wink.gif

ateis laikas. Naujakuriai esam, tai ir be kibiro yra kur Lt dėti lotuliukas.gif
Atsakyti
žinoma, pinigėliams visad vietos atsiranda wink.gif linkiu greit įsikurt ir patirt visus naujo gyvenimo malonumus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2008 02 24, 23:10)
žinoma, pinigėliams visad vietos atsiranda wink.gif linkiu greit įsikurt ir patirt visus naujo gyvenimo malonumus 4u.gif

ačiū labai 4u.gif
kol kas kad ir neturiu kibiro, bet labai džiaugiuosi šluota thumbup.gif
Atsakyti
Ir as negaliu atsidziaugt tokia pacia sluota. Kol kas kibiro neturiu, vis neapsisprendziu ar verta ji pirkt?
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 06 04, 20:36)
Ir as negaliu atsidziaugt tokia pacia sluota. Kol kas kibiro neturiu, vis neapsisprendziu ar verta ji pirkt?

aš ir vis dar rankom gręžiu. ax.gif
gal kas turit langam valyti priemones?
pasidalinkit, kas gerai, kas blogai
Atsakyti
uoj, ir man tas pats aktualu. Sluota tai turiu - jau tikrai kokia super sluotyte thumbup.gif bet su rankom grezt - tai schmoll.gif gal kas kur kibira pigiau matet? o gal kas savo "atliekama" parduodat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2008 06 12, 23:09)
gal kas turit langam valyti priemones?
pasidalinkit, kas gerai, kas blogai

Nusipirkau vakar va tokį daiktelį smile.gif Turiu langus, prie kurių iš išorės niekaip neprieinu, tai ir suviliojo tie 4 koto metrai biggrin.gif Išbandysiu-papasakosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2008 08 19, 14:00)
Nusipirkau vakar va tokį daiktelį smile.gif Turiu langus, prie kurių iš išorės niekaip neprieinu, tai ir suviliojo tie 4 koto metrai biggrin.gif Išbandysiu-papasakosiu 4u.gif

lauksim žinių, nes ir aš turiu probleminius langus...
Atsakyti
sveikos,
taigi ir as gundaus akcijiniu twist rinkinuku, noriu atsiputus grindis valyt.

gal yra kokiu atsiliepimu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ireneri @ 2008 10 08, 16:25)
sveikos,
taigi ir as gundaus akcijiniu twist rinkinuku, noriu atsiputus grindis valyt.

gal yra kokiu atsiliepimu.. smile.gif

Pasinaudojau Rimi vykstancia akcija ir isigijau Twist rinkini: sepeti ir kibira bigsmile.gif Tikrai labai puikus daikciukas, esu patenkinta, tik vienas pastebejimas... sepecio kotas susideda is 4 vamzdeliu, taciau juos sudejus nebeimanoma koto isardyti pvz. jei norisi trumpesnio koto doh.gif Butu viskas kuo puikiausiai jei ne sis minusiukas, sudet gali, o jau isardyti ne doh.gif
Atsakyti