Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(anchelika_84 @ 2009 09 17, 22:38)
gal kuri turite langų valytuva POWERSLIDE, maximoj 20lt, tai su nuolaida apsimoka  smile.gif
bet nzn ar vertas jis demesio  g.gif
sesuo sian pirko sluoste langam, be nuolaidos ji lygtais 13lt, tai labai nepatenkinta, dryzius palieka  verysad.gif

Aš valau langus su valytuvu o jei lieka kokiu šlapių vietų pavalau su tuo skudurėliu thumbup.gif jokių dryžių. Fantastiškai blizgantys langai thumbup.gif 6 langus iš abiejų pusių nuvalau per gerą pusvalandį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2009 09 17, 21:27)
aš noršjau paklausti, o kaip su garantijomis kai perki Maximoje (na kur kreiptis jei jau ...)

Labas

Dėl broko keitimo, jeigu toks atsiras ir prekė pirkta prekybos centre (IKI, Maxima ir t.t ) , kreipkitės į Gerduvos parduotuves. Tai greičiausias variantas pasikeisti brokuotą prekę. Jeigu tokios galimybės nėra, kreipkitės į tą PC kur pirkote, jie privalo pakeisti, jeigu turi analogišką prekę...
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 09 18, 07:18)
Aš valau langus su valytuvu o jei lieka kokiu šlapių vietų pavalau su tuo skudurėliu  thumbup.gif jokių dryžių. Fantastiškai blizgantys langai  thumbup.gif 6 langus iš abiejų pusių nuvalau per gerą pusvalandį  thumbup.gif

o dar gal kvailas klausimas:
langa numuilinta reik valyt su tuo valytuvu ar tiesiog slapia nenumuilinta, ir su kuo geriausia valyt, su langu valykliu gal tiesiog? blush2.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(Avocetė @ 2009 09 18, 07:18)
Aš valau langus su valytuvu o jei lieka kokiu šlapių vietų pavalau su tuo skudurėliu  thumbup.gif jokių dryžių. Fantastiškai blizgantys langai  thumbup.gif 6 langus iš abiejų pusių nuvalau per gerą pusvalandį  thumbup.gif

o tai servetele ten speciali kazkokia langam? ...... turiu as ta valytuva, ale man nieko su juo nesigauna..... vyras valo ir dziaugiasi, as matyt nepagaunu vis dar tos sistemos ar braukimo kampo ....... o gal aplamai nevykus esu toje srityje ax.gif tai ir valytuvas joks nepadeda
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 09 18, 11:16)
ax.gif
o tai servetele ten speciali kazkokia langam? ...... turiu as ta valytuva, ale man nieko su juo nesigauna..... vyras valo ir dziaugiasi, as matyt nepagaunu vis dar tos sistemos ar braukimo kampo ....... o gal aplamai nevykus esu toje srityje  ax.gif tai ir valytuvas joks nepadeda

As tavo vietoj ir nesistenkciau ismokti, vyrui iseina ir tegu dziaugias valytuvu. O kol jis langus valo kavikes atsigerk 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Digas, gal galėtum pakomentuoti, apie žemiau išvardintas džiovykles. Labiausiai domina suskleistų matmenys. Taigi:

Džiovyklė CONDOR TOWER, 81435, Matmenys: 150 x 66 x 61 cm
Kokie suskleistos matmenys?

Džiovyklė skalbiniams PEGASUS, 81510 - 81530, Matmenys: 89 x 174 x 66 cm
Kokie suskleistų matmenys – gal 89x66? Kuo skiriasi 81520 ir 81530 ?

Džiovyklė skabiniams PEGASUS, 81540, Matmenys: 67 cm, bendras virvių ilgis - 11 m. ir Džiovyklė skalbiniams ADRIA, 72708, Matmenys: 66 cm, bendras virvių ilgis - 11 m.
O suskleistų matmenys? Ar galima statyti ant žemės?

Džiovyklė skalbiniams MIKADO, 81600
Aprašymas: Matmenys: 97 x 115 x 115 cm; bendras virvių ilgis - 10 m.
Įspūdis, kad nestabili, netinkama sunkiems skalbiniams, patalynei džiauti. O koks suskleistos ilgis?

Kur Vilniuje galima apžiūrėti išskleistas gyvai?
Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 21 rugsėjo 2009 - 00:25
as pagaliau nepagailejau pinigu ir nusipirkau Leifheit grindim valyt Twist sepeti ar sluoste nu nzn kaip vadint, ir kibira spec Twist system, nu super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif medali duociau tam zmogui kurs isrado sita reikala thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,jungiuosi ir aš į Leifheit gerbėjų klubą hihihi.gif turiu šluotas grindims panaši į Twist tik be nugrežimo funkcijos (grežiu rankomis blush2.gif ) ir langams (Powerslide) tai thumbup.gif dalykai, kadangi esu mažo ūgio tai šluota langams yra tikras išsigelbėjimas, turiu skalbinių džiovyklę (Pegasus 18 m. virvės) tikrai labai tvirta ir talpi,gal šiek tiek didoka bet nesigailiu smile.gif na ir paskutiniai pirkiniai buvo virtuvės, higieninė šluostės(erzina tik tai,kad medžiaga kimba prie rankų) ir dar grindų šluostę žalią,tik iš to džiaugsmo išmečiau lapuką su aprašu ir nežinau ar ją galima šlapinti ar ne blush2.gif Na ir dabar gundausi virtuvės įrankiais doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *orchideja*: 22 rugsėjo 2009 - 12:50
QUOTE(Y2K @ 2009 09 21, 00:23)
Laba  4u.gif
Digas, gal galėtum pakomentuoti, apie žemiau išvardintas džiovykles. Labiausiai domina suskleistų matmenys. Taigi:

Džiovyklė CONDOR TOWER, 81435, Matmenys: 150 x 66 x 61 cm
Kokie suskleistos matmenys?

Džiovyklė skalbiniams PEGASUS, 81510 - 81530, Matmenys: 89 x 174 x 66 cm
Kokie suskleistų matmenys – gal 89x66? Kuo skiriasi 81520 ir 81530 ?

Džiovyklė skabiniams PEGASUS, 81540, Matmenys: 67 cm, bendras virvių ilgis - 11 m. ir Džiovyklė skalbiniams ADRIA, 72708, Matmenys: 66 cm, bendras virvių ilgis - 11 m.
O suskleistų matmenys? Ar galima statyti ant žemės?

Džiovyklė skalbiniams MIKADO, 81600
Aprašymas: Matmenys: 97 x 115 x 115 cm; bendras virvių ilgis - 10 m.
Įspūdis, kad nestabili, netinkama sunkiems skalbiniams, patalynei džiauti. O koks suskleistos ilgis?

Kur Vilniuje galima apžiūrėti išskleistas gyvai?
Ačiū.

Laba,

81510, 81520, 81530 suskleistos yra: ilgis 90 cm, plotis 66 cm, na o storis kaip tarybinės enciklopedijos smile.gif

81435 (Condor Tower) suskleista 150 x 61 cm

81540 (Pegasus V) ir 72708 (Adria) suskleistos apytiksliai 70 x 70 cm.
Statyti ant žemės galima, bet jos pritaikytos būtent voniai. Abi turi fiksuojamas pozicijas: Pegasus V 12 pozicijų, Adria 10 pozicijų.

81600 (Mikado) nerekomenduoju, na nebent studentui, bet jeigu ieškote rimtesnių, rinkitės iš anksčiau minėtų. Sulankstyta ji bus kaip trys šluotų kotai vienoje krūvoje, na nelabai kitaip įmanoma pamatuoti, nes susilanksto ji į cilindro formą.
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2009 09 22, 19:04)
Laba,

81510, 81520, 81530 suskleistos yra: ilgis 90 cm, plotis 66 cm, na o storis kaip tarybinės enciklopedijos smile.gif

81435 (Condor Tower) suskleista 150 x 61 cm

81540 (Pegasus V) ir 72708 (Adria) suskleistos apytiksliai 70 x 70 cm.
Statyti ant žemės galima, bet jos pritaikytos būtent voniai. Abi turi fiksuojamas pozicijas: Pegasus V 12 pozicijų, Adria 10 pozicijų.

81600 (Mikado) nerekomenduoju, na nebent studentui, bet jeigu ieškote rimtesnių, rinkitės iš anksčiau minėtų. Sulankstyta ji bus kaip trys šluotų kotai vienoje krūvoje, na nelabai kitaip įmanoma pamatuoti, nes susilanksto ji į cilindro formą.

Ačiū 4u.gif
Nusipirkau 81510, matmenys idealiai tiko numatytai sandėliavimo vietai po palange.
Atsakyti
Pasinaudojau Maximos teikiama 40 proc nuolaida šiai produkcijai ir nusipirkau koja nugręžiantį kibirą , kotą su grindų plovimo dangalu DUO ir langų valymo prietaisą. Tai kibiru negaliu atsidžiaugti. rolleyes.gif Sudie skuduro gręžimui rankomis... bigsmile.gif Patogumas neišpasakytas, dar ir mamai tokį stebuklingą kibirą nupirkau-pradžiuginsiu. rolleyes.gif
Bijau tik kad nesusirgčiau priklausomybe šios firmos produkcijai, nes kokybė thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aš ką tik iš Akropolio Maximos, nesulaukiu darbo pabaigos, varysiu grindų plauti - bagažinėje laukia kibiras, koja nugręžiamas thumbup.gif . Kai pirkau, salėj dar liko 1 kojinis ir 2 rankiniai, skubėkit smile.gif
Atsakyti