Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(Trongė @ 2009 09 23, 13:14)
Aš ką tik iš Akropolio Maximos, nesulaukiu darbo pabaigos, varysiu grindų plauti - bagažinėje laukia kibiras, koja nugręžiamas thumbup.gif . Kai pirkau, salėj dar liko 1 kojinis ir 2 rankiniai, skubėkit smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif vakar kaip ant adatų darbe sėdėjau, nes MB dar dieną buvo nuskubintas supirkti viso kompleto (nes tik užvakar netyčia per TV info apie nuolaidą išgirdau, vos bespėjau) ir lėkiau namo grindų plauti ir su nauju "žaislu" žaisti... lotuliukas.gif
Šnd ryte į Akropoli lėkiau mamai nupirkti, dar palyginus daug buvo. Tik ratukus paėmiau paskutinius.
Dar ryte dviems draugėms papasakojau apie stebuklą šitą - jos irgi išskubėjo. bigsmile.gif hihihi.gif
...naujausias mados klyksmas.... mirksiukas.gif

Atsakyti
Dabar Gerduvos parduotuvėse visoms Leifheit prekėms 40% nuolaida
http://www.gerduva.lt/lt/naujienos/
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2009 09 23, 15:14)

doh.gif doh.gif
nu pyyyypt..norejau kitokio langų valymo prietaiso, o maximoj tokio nebuvo. Grąžint nebegaliu- nuplėšiau įpakavimą..ups... doh.gif
Atsakyti
Ar skiriasi nugrezimo kokybe kojinio ir rankinio kibiro? 4u.gif
Atsakyti
as kai bandziau pati gerduvos parduotuvej kojini ir rankini, tai man pasirode, kad su koja patikimiau nusigrezia..
tai ir isigijau kojini nepaisant kad jis didesnis, bet vistiek ypac sausai nenugrezia, jau ansciau rasiau apie tai..
jei vienu kartu galiu isplauti apie 20kv kambari neslapinat papildomai, tai viska pasako kad plauna gal slapokai, bent jau man..
kitos rase kad nugrezia itin sausai, nesuprasi...o greziu tikrai nemazai kartu doh.gif
Atsakyti
user posted image Gal kas turite kas tą Multipjaustyklę daržovėms? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2009 09 23, 15:14)

Nu niekaip "nepagaunu kampo", kaip čia reikia internetu pirkti blush2.gif
Nerandu kur registruotis tad ir tas mygtuko maigymas "pirkti" neduoda jokių rezultatų g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 23 rugsėjo 2009 - 18:51
QUOTE(Selga @ 2009 09 23, 19:50)
Nu niekaip "nepagaunu kampo", kaip čia reikia internetu pirkti  blush2.gif
Nerandu kur registruotis tad ir tas mygtuko maigymas "pirkti" neduoda jokių rezultatų  g.gif .

Gal reikia rašyti
uzsakymai.klaipeda@gerduva.lt
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2009 09 23, 21:02)
Gal reikia rašyti
uzsakymai.klaipeda@gerduva.lt

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2009 09 23, 16:42)
as kai bandziau pati gerduvos parduotuvej kojini ir rankini, tai man pasirode, kad su koja patikimiau nusigrezia..
tai ir isigijau kojini nepaisant kad jis didesnis, bet vistiek ypac sausai nenugrezia, jau ansciau rasiau apie tai..
jei vienu kartu galiu isplauti apie 20kv kambari neslapinat papildomai, tai viska pasako kad plauna gal slapokai, bent jau man..
kitos rase kad nugrezia itin sausai, nesuprasi...o greziu tikrai nemazai kartu  doh.gif

Aš turiu kojini- tai dabar 7-rių sūnus labai noriai plauna nes naujas daiktas-įdomu pažaisti. Tai net jis išgręžia labai sausai, tikrai nėra taip , kad šlapiu skuduru plauna. schmoll.gif
aš pasirinkau kojinį vien dėl patogumo, kad nereikėtų lankstytis. O ir vandens daugiau jame telpa.
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 09 24, 14:00)
Aš turiu kojini- tai dabar 7-rių sūnus labai noriai plauna nes naujas daiktas-įdomu pažaisti. Tai net jis išgręžia labai sausai, tikrai nėra taip , kad šlapiu skuduru plauna.  schmoll.gif
aš pasirinkau kojinį vien dėl patogumo, kad nereikėtų lankstytis. O ir vandens daugiau jame telpa.

Mes esam isigije ta mazesni kibira 4u.gif , kur tipo rankinis. Bet ten greziant nereikia ne kiek susilenkti, nes ta svirti spaudi su pacia sluota. O skudura tai tikrai sausai isgrezia, jei daugiau paspaudi, tai man net per sausas gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2009 09 23, 15:42)
kitos rase kad nugrezia itin sausai, nesuprasi...o greziu tikrai nemazai kartu  doh.gif

Spėju, kad jūs tiesiog skudurą į kibirą nelabai teisingai įleidžiat.

Atsakyti