Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

tai kokie dar atsiliepimai būtų apie Tudiš Piip komplektuką,akcija jau baigiasi, o aš dar tebegalvoju, ar verta ji tiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2008 10 23, 12:54)
gundausi ir aš tuo twist rinkinuku g.gif o ar ilgai laiko ta šluotos šluostė,kaina jos ir gera, tai įdomu ar dažnai tektų ją keist?

Man sis rinkinys labai patinka. Pirkau nestumo pradzioj, nes buvo sunku lankstytis, sunku grezt ir pan. kitas sluostes, tai sita buvo isganymas. Berods, jos buvo tik pasirode, tada Maximoj kainavo 139 Lt su akcija, as dar atsiskaiciau Maximiniais pinigeliais, tai viso plojau gal 80 Lt. Po to dar su akcija pirkau papildoma skudureli, bet dar nepanaudojom, stovi naujas. Man sluoste patinka, nes as plaunu grindis tik jas issiurbusi. Nesiurbus buna daug siuksliu/puku/trupiniu, kuriuos sunku surinkt butu su sia sluoste, nu nebent nuemus ta skuduriuka. Ilgiau pasportavus, nusigrezia ta sluoste pakankamai. Nu mes su vyru labai ta "sistema" patenkinti thumbup.gif Turim kazkur 1,5 metu
Atsakyti
Isigijau toki langu valytuva http://www.gerduva.l...pload/51120.jpg labai geras dalykelis toms, kurios turi didelius vitrininius langus. Dabar man langus valyti nera baudziava, o malonumas ypac kai pas mane ju labai daaaug thumbup.gif Kotas prasiilgina iki 2 metru, valytuvo galva irgi pasikreipia i sona kiek reikia ir uzsifiksuoja ir dar valymo kampa galima pasidaryti iki 90 laipsniu.
Atsakyti
Iš pradžių įsigyjau šluotą

http://www.leifheit....talogas/id/2532

Labai patogu plaut didesnius plotus thumbup.gif . Super daiktas turint mažų vaikų, kai grindis reikia plauti greitai ir dažnai mirksiukas.gif .
Vėliau vyras ir kibirą nupirko

http://www.leifheit....talogas/id/2533

Rinkinio kaina kaip dulkių siurblio doh.gif , bet tai vienas iš labiausiai pavykusių pirkinių. Išleistų pinigų tikrai negaila.

QUOTE(Linaiva @ 2008 02 21, 18:01)
į visus tavo klausimus galiu atsakyti TAIP smile.gif gerai valosi laminatas, nepalieka dryžių ir smulkių šiukšlikių ir tikrai, na praktiškai, gali išplaut namus sausomis rankomis thumbup.gif tik va kai sušluoji į krūvą tas visas dulkeles, jei prieš tai grindys nebūna siurbliuotos, nes dada tikrai gerokai mažiau tų dulkių, tai jau tenka ranka surinkt tuos suvoliotus dulkių kamuoliukus, bet tai jau tik iš vienos vietos

Manoji šluota sukasi 360 laipsnių, tai tik reikėjo įprast plaut grindis sukamaisiais judesiais ir neatkeliant jos nuo grindų. Tada ir pūkų nepalieka ant paviršiaus thumbup.gif
Klaipėdoje p.c. "Arena" mačiau ir kibirų su vandeniu, ir šluotų pabandymui sustatyta
Atsakyti
Turiu ir aš šitą šluotą ir kibirą, tik mano kibiras tas truputį paprastesnis, be ratukų. Kol kas labai patenkinta, jei nesuluš, tai bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2008 11 18, 14:58)
Isigijau toki langu valytuva http://www.gerduva.l...pload/51120.jpg labai geras dalykelis toms, kurios turi didelius vitrininius langus. Dabar man langus valyti nera baudziava, o malonumas ypac kai pas mane ju labai daaaug  thumbup.gif  Kotas prasiilgina iki 2 metru, valytuvo galva irgi pasikreipia i sona kiek reikia ir uzsifiksuoja ir dar valymo kampa galima pasidaryti iki 90 laipsniu.

Vat ir as ziuriu sita sepeti...... tiksliau ne sita, o kur su purkstuku tokiu, nes neaktualu, kad sukinetus visi langai darinejasi, gal kas turi su ilgu kotu ir purkstuku kote? ir kaip tie skysciai ju pardavinejami langam valyti ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2008 11 18, 15:58)
Isigijau toki langu valytuva http://www.gerduva.l...pload/51120.jpg labai geras dalykelis toms, kurios turi didelius vitrininius langus. Dabar man langus valyti nera baudziava, o malonumas ypac kai pas mane ju labai daaaug  thumbup.gif  Kotas prasiilgina iki 2 metru, valytuvo galva irgi pasikreipia i sona kiek reikia ir uzsifiksuoja ir dar valymo kampa galima pasidaryti iki 90 laipsniu.

Tokio daikciuko ir man reikia thumbup.gif , tiek langu ir tokie visi dideli doh.gif Neturiu laiko ilgai skaitioneti ir ieskoti..Tai gal rekomenduotumet prekybos vietas, kur galeciau isigyti..
Atsakyti
sveikos mergaites kaip jums nusigrezia mikro sluoste ?(turiu kibira )bet sluoste tokia slapia ir palaikau truputi , kad vandenukas nubegtu , negi rankom teks grezti?
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2008 12 15, 12:42)
Tokio daikciuko ir man reikia thumbup.gif , tiek langu ir tokie visi dideli doh.gif  Neturiu laiko ilgai skaitioneti ir ieskoti..Tai gal rekomenduotumet prekybos vietas, kur galeciau isigyti..

As pirkau parodoj, bet maciau yra pirkti ir didesniuose prekybos centruose RIMI, MAXIMA 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kudle @ 2008 12 21, 14:40)
sveikos mergaites kaip jums nusigrezia mikro sluoste ?(turiu kibira )bet sluoste tokia slapia ir palaikau truputi , kad vandenukas nubegtu , negi rankom teks grezti?

Is pradziu ir man sunkokai nusigrezdavo, bet dabar ipratau, siek tiek daugiau pasuku ta sluoste kibire ir viskas labai gerai thumbup.gif Pas mane kibire, yra tox krepsiukas, kuris sukasi, tuomet istacius sluoste reikia spausti kota zemyn ir tokiu budu ji greziasi. http://www.gerduva.l...pload/55300.jpg
Atsakyti
Tai va papasakosiu ir as Jums nuotiki su sita sluota ...ikalbejau vyra ,kad nupirktu sia sluota( perskaiciau daug atsiliepimu ir as uzsimaniau )Jau sluota namie ! ir ka Jus manot plauno nieko ipatingo grezt negrezia slapiai plauana pas mania laminatas seimyna juokiasi ir piktinasi ,kad uz sita s... 200 litu, pati be nuotaikos ir ant dusios s .... ,bet kai siandiena varganai isploviau 4 kambariustik pavakary dasuto kaip naudotis tai buvau 9 danguj tikrai nuostabi !
Atsakyti
QUOTE(Kudle @ 2008 12 22, 21:30)
Tai va papasakosiu ir as Jums nuotiki su sita sluota ...ikalbejau vyra ,kad nupirktu sia sluota( perskaiciau daug atsiliepimu ir as uzsimaniau )Jau sluota namie ! ir ka Jus manot plauno nieko ipatingo grezt negrezia slapiai plauana pas  mania laminatas seimyna juokiasi ir piktinasi ,kad uz sita s... 200 litu, pati be nuotaikos ir ant dusios s .... ,bet kai siandiena varganai isploviau  4 kambariustik pavakary dasuto kaip naudotis tai buvau 9 danguj tikrai nuostabi !

ir kokį ten stebuklingą metodą atradai - pasidalink bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes per RIMI akcija isigijom sluota su kibiru, super, esu labai patenkinta thumbup.gif mokejom tik 109 lt, kai reali jo kaina apie 240 doh.gif , pries sia sluota nublanko net mano is top shopo pirktas garu mopas biggrin.gif
Atsakyti