Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

AR įmanoma dar kur nors be Cento gauti Leiheit su nuolaida? bent 20-30 pr? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 06 17, 09:02)
AR įmanoma dar kur nors be Cento gauti Leiheit su nuolaida? bent 20-30 pr? unsure.gif

Laba,

Parašykit man į AŽ - pabendrausim šia tema.

Iki! smile.gif
Atsakyti
kas zino tiksliai, ar pratesta cento akcija, ar dar duoda lipduku? nes man truksta 1lipduko doh.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(anchelika_84 @ 2010 06 17, 14:35)
kas zino tiksliai, ar pratesta cento akcija, ar dar duoda lipduku? nes man truksta 1lipduko  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif

iki rugpjūčio 15 d. dalina lipdukus , atsiimti iki mėn. galo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2010 06 15, 17:33)
As irgi vis nenuvaziuoju i SAVA to ploviklio.. Tai ilasinu kelis lasiukus LOC-o is Amway.. Labai gerai issiplauna thumbup.gif  ir sluoste nesusitepa..

drinks_cheers.gif aš irgi LOC'o įlašinu smile.gif
Atsakyti
Dziaugiausi savo Twistu, o siandien susinervinau doh.gif Beplaunant grindis, iskrito koto galiukas..Na,tas burbuliukas su skylute, pakabinimui kaip suprantu g.gif Bandziau ideti, siaip netaip ispraudziau.. O dabar jis juda, toks jausmas, kad vel issiners doh.gif Nezinau, ka daryt, ar vaziuoti i SAVA, gal jau ta kota keisti reikia.. Nebeismanau, ka daryti g.gif Gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2010 06 18, 15:26)
Dziaugiausi savo Twistu, o siandien susinervinau doh.gif  Beplaunant grindis, iskrito koto galiukas..Na,tas burbuliukas su skylute, pakabinimui kaip suprantu g.gif  Bandziau ideti, siaip netaip ispraudziau.. O dabar jis juda, toks jausmas, kad vel issiners doh.gif  Nezinau, ka daryt, ar vaziuoti i SAVA, gal jau ta kota keisti reikia.. Nebeismanau, ka daryti g.gif  Gal kam taip buvo?

Laba,

Vežkite pakeisti ten iš kur pirkote, turėkite pirkimo kvitą. Privalo pakeisti. Jeigu ne - parašykite man į AŽ.

Iki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2010 06 18, 19:09)
Laba,

Vežkite pakeisti ten iš kur pirkote, turėkite pirkimo kvitą. Privalo pakeisti. Jeigu ne - parašykite man į AŽ.

Iki! smile.gif

Pirkau Cente.. Tai man visa irengini vezti, ar tik kota g.gif Kad as ir dezes jo neissaugojau...
Einu dar ir cekio ieskot, ot bus....
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2010 06 18, 20:05)
Pirkau Cente.. Tai man visa irengini vezti, ar tik kota g.gif  Kad as ir dezes jo neissaugojau...
Einu dar ir cekio ieskot, ot bus....

Paimkite tik kotą ir turėkite kvitą. Daugiau nieko nereikia...
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2010 06 18, 21:18)
Paimkite tik kotą ir turėkite kvitą. Daugiau nieko nereikia...

Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
O kurios džiovyklės tinka naudoti balkone net ir žiemą?
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2010 06 18, 21:44)
O kurios džiovyklės tinka naudoti balkone net ir žiemą?

Laba,

Kol kas minusinei temperatūrai pritaikytų skalbinių džiovyklų nėra. Jeigu būtų didelė paklausa, matyt būtų ir pasiūla smile.gif

Iki:)
Atsakyti