Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(Raile @ 2010 06 05, 15:10)
Parsinesiau is Cento Twist-a mirksiukas.gif  Tuoj pat isbandziau.. Man labai jis pasiteisina ir patinka thumbup.gif  Tik dar reiktu tos pacios firmos grindu ploviklio g.gif  Kur Kaune isigyti galima?

Laba,

Parašiau į AŽ kur galima nusipirkti. Jeigu bus dar klausimų, rašykite!

Iki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 06 05, 15:09)
Kas per segtukai? ax.gif

Paprasti segtukai skalbiniams prisegti padžiovus lauke (kad vėjas nenupūstų). Paprasti, bet NE PRASTI. Iš maximos turėjau - ir segtukai, ir skalbiniai po stipresnio vėjo gūsio ant žemės atsidurdavo doh.gif, greit lūžinėdavo. O Leifheit segtukai, tikiuosi, bus tvirtesni ir tarnaus ne vieną sezoną, nes ir atrodo tvirti.
Atsakyti
QUOTE(Inmanta @ 2010 06 04, 21:48)
apsipirkau šia produkcija su cento lipdukais  thumbup.gif ir dar keletas 7 liko ,gal kam reikia?

padovanoti smile.gif
Atsakyti
o ar pirkote ka nors lyginimo lenta su cento lipdukais? g.gif buvau nuvaziavusi paziuret, bet man pasirode, kad ten kur lygintuvui padet, tai plastmasinis tas padekliukas.. ax.gif idomu ar turit kas tokia lyginimo lenta - lauksiu nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2010 06 09, 19:20)
o ar pirkote ka nors lyginimo lenta su cento lipdukais? g.gif  buvau nuvaziavusi paziuret, bet man pasirode, kad ten kur lygintuvui padet, tai plastmasinis tas padekliukas..  ax.gif  idomu ar turit kas tokia lyginimo lenta - lauksiu nuomones  4u.gif

Laba,

Šis lyginimo lentos plastmasinis stovelis lygintuvui, turi keturias karsčiui atsparias gumeles, ant kurių ir dedasi lygintuvas...

Iki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2010 06 09, 21:35)
Laba,

Šis lyginimo lentos plastmasinis stovelis lygintuvui, turi keturias karsčiui atsparias gumeles, ant kurių ir dedasi lygintuvas...

Iki! smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
O as galvojau, kad jas islupti reikia doh.gif vepla. Tikrai neprikibs prie pado? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 06 10, 17:04)
O as galvojau, kad jas islupti reikia doh.gif vepla. Tikrai neprikibs prie pado? bigsmile.gif

Laba,

Ne, išlupti gumelių tikrai nereikia. Jos lygintuvo laikymui sudėtos. Tikrai neprikibs - galite būti rami. smile.gif

Iki!
Atsakyti
Aciu 4u.gif gerai kad kas veplas paporina biggrin.gif
Atsakyti
Na as jau tai apsipirkau siomis prekemis, turiu ir twist rinkini ir dziovykle, kol kas naudojuos ir dziaugiuosi... mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi gavau dovanų Twist rinkinį thumbup.gif , kol kas džiaugiuosi, malonu plaut grindis, kai nereikia rankų kišt į vandenį thumbup.gif
Atsakyti
Cento akcija pratęsta thumbup.gif
Atsakyti