Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(Vasaraitė @ 2008 12 23, 11:38)
Mes per RIMI akcija isigijom sluota su kibiru, super, esu labai patenkinta thumbup.gif mokejom tik 109 lt, kai reali jo kaina apie 240 doh.gif , pries sia sluota nublanko net mano is top shopo pirktas garu mopas biggrin.gif

O kaip vadinasi Jusu sluota? g.gif Gundausi nusiprkti, tik dabar ner akciju ir teks rinktis kuria nors uz pilna kaina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 23 gruodžio 2008 - 23:49
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 12 24, 00:48)
O kaip vadinasi Jusu sluota? g.gif Gundausi nusiprkti, tik dabar ner akciju ir teks rinktis kuria nors uz pilna kaina  smile.gif

Mano TWIST rinkinys thumbup.gif
user posted image
bet gali daugiau ju internetiniame puslapyje pasiziureti mirksiukas.gif
leifheit
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif
Sulūžo mano mylimasis šepetys po maždaug 13 mėn. naudojimo g.gif schmoll.gif verysad.gif
Įdomu, ar yra realiai kažkas su garantijomis daroma, jei čekį rasčiau????????
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 01 29, 15:09)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
Sulūžo mano mylimasis šepetys po maždaug 13 mėn. naudojimo g.gif  schmoll.gif  verysad.gif
Įdomu, ar yra realiai kažkas su garantijomis daroma, jei čekį rasčiau????????

Kaip nebūtų keista, pasirodo keičia sulūžėlius. Tik čekio reikia.
Mano Twist rinkinio šepetys irgi buvo sulūžęs - skilo per sujungimo narelį po kokiu 3 mėn naudojimo. Kadangi čekį turėjau, nuvykau į parduotuvę keisti (į Rimį). Informacijoje dirbusi darbuotoja išsikvietė kitą darbuotoją (spėju, kad vadybininkę). Šioji bendravo maloniai, bet vis tiek pradžioje man iškalbejo, kad kam tie tiekejai rašo ant pakuočių toookias garantijas, kad parduotuvė jei teiktų garantija būtų išrašiusi garantinį ir pan. Po to dar buvo išreikštas šioks toks nepasitenkinimas , kad neatsinešiau pakuotės - dėžės, kurią pasak jos aš PRIVALAU saugoti. Na, o galiausiai buvo pasakyta, kad ji susisieks su tiekėjais, ir jei jie sutiks keisti, pakeis tą šluotą, bet jos šiuo metu neturi ir pan. Atsišvietė čekį, užsirašė mano telefoną ir pažadėjo kitą dieną paskambinti. Na aš visa pikta jau buvau pasiryžusi kreiptis tiesiogiai į tiekėjus, ir į vartotojų teises (ar pan). Skambučio sulaukiau po pusvalandžio - tiekėjai leido keisti, ir tokia pati šluota netikėtai parduotuvės sandely atsirado. cool.gif
Atsakyti
Ermitaze (berods, iki vasario 1) 40% nuolaida Leifheit ir kt. prekems thumbup.gif . Nusipirkau langu valytuva su teleskopine rankena.
Atsakyti
QUOTE(Amadeja @ 2009 01 29, 18:41)
Ermitaze (berods, iki vasario 1) 40% nuolaida Leifheit ir kt. prekems  thumbup.gif . Nusipirkau langu valytuva su teleskopine rankena.

Oi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Galiu tik pasidžiaugti ir jei tik yra galimybė įsigyti šios firmos produkcijos.

Aš jau keletą metų naudoju šepetį grindims ( bet ne twist kitą) ir laaabai patenkinta, turiu ir langų valytuvą thumbup.gif . Labai patenkinta višnių kauliukų išemėju(pigiuoju) apie 9 lit. Šluostę dulkėm irgi SUper.
Atsakyti
jau buvau apsidžiaugus, nes kaip tik šeštadienį planuojam Vilnių aplankyti, bet vat deja tas 40 proc tiems, kas turi "Classic" kortelę verysad.gif akcija

gerai, kad pasižiūrėjau puslapį jų....
Atsakyti
o siaip tikrai buciau pirkus ir ta ir ana ir trecia lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 30 sausio 2009 - 07:27
Tai kad ta korteke gamima nusipirkti kasoje. Kiek kainavo neprisimenu, bet pries koki menesi tai tikrai maciau prie kasu.
Atsakyti
na aš iš kauno, tai nežinau tokios info, gal kas tada pakomentuos, kaip ten yra smile.gif
Atsakyti
Kortele Classic kainuoja 19,99Lt. galima nusipirkti kasoje ir nuolaida galiuoja iskarto thumbup.gif Vakar pati buvau Ermitaze, maciau kasoje.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 01 30, 13:15)
Kortele Classic kainuoja 19,99Lt. galima nusipirkti kasoje ir nuolaida galiuoja iskarto thumbup.gif Vakar pati buvau Ermitaze, maciau kasoje.

dėkui už info.

4u.gif
Atsakyti