QUOTE(gb78 @ 2009 01 29, 15:09)
Kaip nebūtų keista, pasirodo keičia sulūžėlius. Tik čekio reikia.
Mano Twist rinkinio šepetys irgi buvo sulūžęs - skilo per sujungimo narelį po kokiu 3 mėn naudojimo. Kadangi čekį turėjau, nuvykau į parduotuvę keisti (į Rimį). Informacijoje dirbusi darbuotoja išsikvietė kitą darbuotoją (spėju, kad vadybininkę). Šioji bendravo maloniai, bet vis tiek pradžioje man iškalbejo, kad kam tie tiekejai rašo ant pakuočių toookias garantijas, kad parduotuvė jei teiktų garantija būtų išrašiusi garantinį ir pan. Po to dar buvo išreikštas šioks toks nepasitenkinimas , kad neatsinešiau pakuotės - dėžės, kurią pasak jos aš PRIVALAU saugoti. Na, o galiausiai buvo pasakyta, kad ji susisieks su tiekėjais, ir jei jie sutiks keisti, pakeis tą šluotą, bet jos šiuo metu neturi ir pan. Atsišvietė čekį, užsirašė mano telefoną ir pažadėjo kitą dieną paskambinti. Na aš visa pikta jau buvau pasiryžusi kreiptis tiesiogiai į tiekėjus, ir į vartotojų teises (ar pan). Skambučio sulaukiau po pusvalandžio - tiekėjai leido keisti, ir tokia pati šluota netikėtai parduotuvės sandely atsirado.