Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(triule @ 2009 02 16, 20:04)
jo, ieina prie kibiro ta dalis 4u.gif jau turiu. na jei ne tas tavo parodytas filmas, tikrai nedasustu man (pagal paveiksliukus) kas cia per stebuklas biggrin.gif aciu 4u.gif

Aš irgi pirkau tik po vaizdinės medžiagos lotuliukas.gif lotuliukas.gif - kitaip nesupratau veikimo principo.
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2009 02 16, 21:10)
Aš irgi pirkau tik po vaizdinės medžiagos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  - kitaip nesupratau veikimo principo.

Pas man irgi ne teleskopine,klausiau pardaveju,bet toks jausmas,kad jos nesuprato ko as is ju noriu biggrin.gif
O nuspaudziu as ne 6, o 8, ir man kazkaip dregnoka,gal taip turi but g.gif ,kai su ranka paspaudziu tai nemazai vandens isbega,kazin ar cia tik su Twist taip ar ir su kitom sios firmos sistemomis taip buna( turiu omeny ta rankine ir ta kojine),pasidalinkit mergaites ispudziais,buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2009 02 16, 19:38)
Sakykit ar kas plaunat su Twist sistema parketa,man kazkaip atrodo slapoka parketui...nusipirkau ir dabar dvejoju...kaip jums ,pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif

As plaunu, greziu apie 13-15 kartu. Viskas ciki, gal pirmas pabrezimas buna slapias, o po to "issivaiksto" ir labai greit viskas dziuna 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau as maximoj akcojos metu leifheit sluota, kur be nuolaidos 139 berods kainavo, ismaisiau visa klaipeda ieskodama kibiro, kur koja nugrezia ir niekur neradau doh.gif
dabar teks uz 200 pirkt, nes su rankom grezti tai tikrai ne kas...
Atsakyti
ot praziurejau toki geri papigiai nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2009 02 17, 16:16)
nusipirkau as maximoj akcojos metu leifheit sluota, kur be nuolaidos 139 berods kainavo, ismaisiau visa klaipeda ieskodama kibiro, kur koja nugrezia ir niekur neradau  doh.gif

Vilniuj Akropoly tikrai buvo,dar sestadieni maciau,bet didokas jis sakyciau... g.gif cia namui kokia sistema,butui kiek per didele.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2009 02 17, 15:16)
nusipirkau as maximoj akcojos metu leifheit sluota, kur be nuolaidos 139 berods kainavo, ismaisiau visa klaipeda ieskodama kibiro, kur koja nugrezia ir niekur neradau  doh.gif

na aš gręžiu rankomis, gaila kol kas 200 virš litų...
Atsakyti
Jūs čia dauguma žiūriu apie grindų valymo sistemas diskutuojat, o aš noriu pagirti Leifheit šluostes - tikrai labai geros thumbup.gif o dar kai buvo Maximoj jų išpardavimas su 40% nuolaida - tai ir kainos super geros gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Čičila @ 2008 02 20, 16:37)
O gal kas nors naudojate toki sluotkoti?  biggrin.gif
user posted image
Butu idomu suzinoti, kas kiek laiko keiciate ta prilimpanti dangala? Man jis eme nebeprilipti maziau nei po menesio naudojimo, gal neteisingai kazka darau?  g.gif O gal ir normalu, bet nesitikejau, kad per menesi vien grindu kempinei teks isleisti 30 litu  doh.gif

As sluoste naudoju jau 7 menesius ir dar nekeisiu. As kai grindis isplaunu sluostes nenuimu o su ulisku muilu ismuiluoju ir tai ta sluoste isplaunu. Taip draugei patare pardaveja.

QUOTE(fizė @ 2009 02 12, 13:37)
siandien su akcija nusipirkau va tokia dziovykle http://www.leifheit....talogas/id/2480  thumbup.gif

As kaip tik zvalgaus po dzovykles. Aprasyme rasoma kad bijo minusines temperaturos. tai kol kas dvejojam ties sitomis:
user posted image
Cia yra ir video http://www.leifheit....talogas/id/2676
Arba sita:
user posted image
Video http://www.leifheit....talogas/id/2677

Gal kuri turite? kaip sekas naudotis? Ar patogu parnes rubus is balkono kai pradeda lyti?
Atsakyti
Laba,

Nei pirmos, nei antros nerekomenduoju. Pirma džiovyklė (Wall Dryer Combifix, art. 81610) smulkiems skalbiniams ir mažam kiekiui, o antra (Linomotion, art. 84000), įremiama į lubas, sąžiningai kalbant skystoka smile.gif , nelabai tvirtai laikosi. Siūlyčiau pasirnkti geriau Tower tipo džiovykles, priklausomai nuo turimo laisvo ploto: yra 19, 20 ir 30 metrų bendro ilgio. Visos sulankstomos ir neužima vietos, atsparios atmosferos poveikiui (saulei, lietui ir t.t.). nudažytos milteliniu būdu ir nerūdyja. Be to yra komplektuojamos su laikikliais smulkiems skalbiniams, tad taip sutaupote vietos. Nuruoda: http://www.leifheit....html?no_cache=1
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2009 06 10, 16:35)
Laba,

Nei pirmos, nei antros nerekomenduoju. Pirma džiovyklė (Wall Dryer Combifix, art. 81610) smulkiems skalbiniams ir mažam kiekiui, o antra (Linomotion, art. 84000), įremiama į lubas, sąžiningai kalbant skystoka  smile.gif , nelabai tvirtai laikosi. Siūlyčiau pasirnkti geriau Tower tipo džiovykles, priklausomai nuo turimo laisvo ploto: yra 19, 20 ir 30 metrų bendro ilgio. Visos sulankstomos ir neužima vietos, atsparios atmosferos poveikiui (saulei, lietui ir t.t.). nudažytos milteliniu būdu ir nerūdyja. Be to yra komplektuojamos su laikikliais smulkiems skalbiniams, tad taip sutaupote vietos. Nuruoda: http://www.leifheit....html?no_cache=1

O kaip jos susolanksto? Ir kaip suprasti ta bendra ilgi? Kokios kainos siu dziovykliu?
Atsakyti
Susilanksto labai paprastai - keliais judesiais (tiesiog pavirsta į plokščią daiktą). Bendras ilgis - tai ilgis gaunamas sudėjus visus džiovyklos strypelius į vieną liniją. O kainos priklauso nuo dydžio. Šiuo metu yra berods tik 19 m. - jos kaina internete berods 169,- Lt.
Atsakyti