QUOTE(inguckiene @ 2009 07 13, 22:23)
mane ir domina sios firmos dziovyklos.o kas tai yra priedas smulkiems daiktams dziauti?ir kuo dziovykle 81510 skiriasi nuo 81520.ar tik tuo kad turi vieta pakaboms?
Tas priedas smulkmei tai
QUOTE(juratike13 @ 2009 07 16, 08:15)
laba,jau seniai svajoju apie grindu sluota ir kibira,taigi kiek man kainuotu neissirenku kokio reiktu kibiro...ar labai jau reikia ten koja spaudziamo
,nes ir pigiasniam variante nereikia ranku slapint
Turiu antrą komplektą - taip pat labai patenkinta. Tas variantas, kur koja nuspaudžiamas gerai, bet bent jau kaip man aiškino parodoj, tai čia jau tiems plotams, kur virš 80 kvadratinių metrų. Talpa abiejų kibirų vienoda. Beje, kibirui su kojos nuspaudimu galima ratukus primontuot, tada nešiot nereikia.
QUOTE(mmergyte @ 2009 07 16, 11:13)
kazkaip neisgrezia jis man nors tu ka
vis dabaigiu rankomis,nes kitu atveju visur telkso kone balos

Asmeniškai man nugręžimo pakanka, rankas susišlapinu tik tada, kai jau plaunu skudurą ir patį kibirą po valymo darbų.
Pagalvojau vieną momentą - gal pas jus namie labai didelė drėgmė todėl ir atrodo, kad labai šlapia. Pas mus labai sausa (žiema drėgmė būdavo apie 28 %, kai normalia komfortine laikoma 40-60%). Plauni gridis, tai nebūna taip, kad visas kambarys šlapias būtų - kur pradėjai sausa, pabaigoj dar drėgna.