Zinot, panos, ka as jums pasakysiu, kad Lietuvoje liko vieni "sundaktariai". As kovo 17 buvau pas gine, paziurejo su pilviniu echo ir pasake, kad yra nestumas, bet jis dar mazas, tik puslele, todel daugiau nieko negali pasakyti, reikia laukti. Gerai, laukiu. Pasidariau HCG tyrima, nes pirmas nestumas buvo nesivystantis, laukiu atsakymo. Pradejo teplioti, pasiemiau bilioteni, pradejo vakar kraujuoti, nuvariau i ligonine, tai dar gavau barti ko cia atsigrudau, paziurejo su pilviniu echo ir pasake, kad nestumo nera. Nesupratau, pirmadieni dar buvau nescia, o ketvirtadieni jau nebenescia?

Uzrase, kad reikia isvalymo ir guldo i ligonine. Aisku puoliau i asaras, atejo kita gydytoja ir pasake, kad gal dar nesimato, gal per mazas tas nestumas, liepe man vaziuoti namo, guleti ir laukti. Del tepliojimo tai liepe laukti, o jei paplusiu krauju, tai vaziuoti i ligonine ir tada isvalyma padarys. Grizauu namo, nei miegoti, nei valgyti negaliu, asaros byra. Siandien atsikeliu, baisiausiai pykina. Galvoju, turbut nuo streso. Sakmbinu del HCG, o ten man pasako, kad esu nescia, atitinka 4-5 savaite, kazkur tiek ir yra. Truputi nusiraminau. Pakartosiu HCG po savaites.
Taip, kad manau dar anksti nusiminti. Linkiu sekmes visoms, tuo paciu ir sau.