Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

Zinot, panos, ka as jums pasakysiu, kad Lietuvoje liko vieni "sundaktariai". As kovo 17 buvau pas gine, paziurejo su pilviniu echo ir pasake, kad yra nestumas, bet jis dar mazas, tik puslele, todel daugiau nieko negali pasakyti, reikia laukti. Gerai, laukiu. Pasidariau HCG tyrima, nes pirmas nestumas buvo nesivystantis, laukiu atsakymo. Pradejo teplioti, pasiemiau bilioteni, pradejo vakar kraujuoti, nuvariau i ligonine, tai dar gavau barti ko cia atsigrudau, paziurejo su pilviniu echo ir pasake, kad nestumo nera. Nesupratau, pirmadieni dar buvau nescia, o ketvirtadieni jau nebenescia? unsure.gif Uzrase, kad reikia isvalymo ir guldo i ligonine. Aisku puoliau i asaras, atejo kita gydytoja ir pasake, kad gal dar nesimato, gal per mazas tas nestumas, liepe man vaziuoti namo, guleti ir laukti. Del tepliojimo tai liepe laukti, o jei paplusiu krauju, tai vaziuoti i ligonine ir tada isvalyma padarys. Grizauu namo, nei miegoti, nei valgyti negaliu, asaros byra. Siandien atsikeliu, baisiausiai pykina. Galvoju, turbut nuo streso. Sakmbinu del HCG, o ten man pasako, kad esu nescia, atitinka 4-5 savaite, kazkur tiek ir yra. Truputi nusiraminau. Pakartosiu HCG po savaites.
Taip, kad manau dar anksti nusiminti. Linkiu sekmes visoms, tuo paciu ir sau.
Atsakyti
Sveikos visos,
Man darė antrą vaginalinę echo (7 akuš. savaitė). Ir vėl nerado embriono, sako kad puslelė tvarkoje, o gemaliuko nematyt.
Eisiu vėl po 2 sav. tikrintis. Jau į neviltį puoliau....
Visus neštumo požymius jaučiu.
Merginos ir moterys pasidalinkite savo patirtimi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sofusas @ 2008 03 21, 18:09)
Sveikos visos,
Man darė antrą vaginalinę echo (7 akuš. savaitė). Ir vėl nerado embriono, sako kad puslelė tvarkoje, o gemaliuko nematyt.

tik nepanikuok,gal tu pastojai weliau(kaip as) mirksiukas.gif oj werkiau kiek as,tai pas mane gemaline puslyte pailga,tai gal nesiwysto,tai gal nestumas ne wietoj,bet kai papuoliau pas protinga daktare wiskas pasikeite rolleyes.gif aisku nerwu kainawo,ilgai gemaliuko nemate,ir pagal tas akuserines sawaites tai tik apie 8 saw pamate,paprasciausiai as weliau pastojau,o pas daktare buwo geras ultragarso aparatas ir wiska suskaiciawus nuramino.bus ir tau wiskas ciki,tik nepergywenk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bafyte @ 2008 03 21, 10:40)
Zinot, panos, ka as jums pasakysiu, kad Lietuvoje liko vieni "sundaktariai". As kovo 17 buvau pas gine, paziurejo su pilviniu echo ir pasake, kad yra nestumas, bet jis dar mazas, tik puslele, todel daugiau nieko negali pasakyti, reikia laukti. Gerai, laukiu. Pasidariau HCG tyrima, nes pirmas nestumas buvo nesivystantis, laukiu atsakymo. Pradejo teplioti, pasiemiau bilioteni, pradejo vakar kraujuoti, nuvariau i ligonine, tai dar gavau barti ko cia atsigrudau, paziurejo su pilviniu echo ir pasake, kad nestumo nera. Nesupratau, pirmadieni dar buvau nescia, o ketvirtadieni jau nebenescia?  unsure.gif Uzrase, kad reikia isvalymo ir guldo i ligonine. Aisku puoliau i asaras, atejo kita gydytoja ir pasake, kad gal dar nesimato, gal per mazas tas nestumas, liepe man vaziuoti namo, guleti ir laukti. Del tepliojimo tai liepe laukti, o jei paplusiu krauju, tai vaziuoti i ligonine ir tada isvalyma padarys. Grizauu namo, nei miegoti, nei valgyti negaliu, asaros byra. Siandien atsikeliu, baisiausiai pykina. Galvoju, turbut nuo streso. Sakmbinu del HCG, o ten man pasako, kad esu nescia, atitinka 4-5 savaite, kazkur tiek ir yra. Truputi nusiraminau. Pakartosiu HCG po savaites.
Taip, kad manau dar anksti nusiminti. Linkiu sekmes visoms, tuo paciu ir sau.

liudna unsure.gif bet jei nestumas ir deja nutruko tai nestumo hormonai organizme dar apie sawaite buna kraujyje,gali tyrimas ir suklaidint verysad.gif na cia kiek as zinau...bet kam tas iswalymas,juk ne 10 sawaiciu blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, pasiskaicius jusu net baisoka daros tai ir as pasidalinsiu savo nestumo savijauta. Gal ka ir nuraminsiu.
Taigi, nestumo testa pasidariau, kai mmm velavo 16 dienu, testas teigiamas, pas gina buvau, kai jau buvo 21d. Patikrino ant lektuvo pasake kas nescia 6-7 sav. Israse tyrimus pasidaryti kraujo ir slapimo ( kuriu dar nepasidariau, tik kitoj savaitej darysiu) ir liepe ateiti balandi. Jokiu echo neliepe daryti. Tai as ir gyvenu sau ramiai, stengiuosi nesinervinti, valgau iprastai. Pas mane pozymiai tai tokie: krutine skauda, pilvuka maudzia, panasiai kaip pries menesines, bet pasiskaicius " zebra moterims" taip ir turi buti, kadangi gimda auga ir mes jauciam tempima. Taip kad merginos daugiau optimizmo ir kantrybes neskubinkit savu mazyliu su tom echo, leiskite jiems ramiai isitaisyti i mus, o kad mes maziau zinosim, maziau stresu ir gyventi smagiau. Gyvenkit su sypsena ir dziaukites savu mazyciu stebuklu. wub.gif
Atsakyti
Oi kaip dziaugiuosi, cia atsidurus ir pasiskaicius, nes man irgi stresas baisiausias HCG virs 2000 tukstanciu, o gimdoj nieko nera verysad.gif Pozymiai kaip ir nestuminiai, o ir testas teigiamas... Bet gal negerai, kad dabar vel su echo tikrins, nes jau pries savaite tikrino... Kaip geriau pasielgti, kazkaip nesinori labai daznai tuo echo piktnaudziauti... O nuo kelintos savaites jau tikrai ttikrai galima sirdute isgirsti?
Atsakyti
sirdute, man atrodo, nuo 6 savaites jau isgirsta
Atsakyti
man 5 nemate g.gif
dariau HCG (galiu ir klysti del hormono)
tai buvo pakankamas, daktaryte nuramino.
o 6 jau pamate, bet viskas priklauso ir nuo ciklo ilgio, jeigu ilgas ciklas tai automatiskai leliukas pradedamas veliau ir gali jo nesimatyti g.gif mano ciklas tada buvo 32
Atsakyti
QUOTE(sofusas @ 2008 03 21, 18:09)
Sveikos visos,

Tu tik nepergyvenk. Man panasiai yra. Skaiciuojant nuo pirmos menesiniu dienos, tai jau yra 6,5 savaites, pradejo teplioti, nulekiau i ligonine, ten pasake, kad embriono nemato ir gali padaryti isvalyma. verysad.gif Atejo protingesne gydytoja ir patare dar palaukti, gal per mazas nestumas ir nesimato dar. As tik grizusi namo paskaiciavau, kad pastojau ne anksciau kaip vasario 21, taigi man ne 6, o 4 tik savaites ir tikrai negalejo matyti jokios sirdeles. doh.gif HCG rodo daugiau negu 5000, vadinasi nestumas yra. Pagulejau, teplioti baige. Darysiu HCG is naujo savaites pabaigoje ir tik po to vel eisiu pas gydytoja.
Tad ir tu dar nesijaudink, veliau pamatysi kaip ten yra. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2008 03 24, 17:13)
Oi kaip dziaugiuosi, cia atsidurus ir pasiskaicius, nes man irgi stresas baisiausias HCG virs 2000 tukstanciu, o gimdoj nieko nera  verysad.gif  Pozymiai kaip ir nestuminiai, o ir testas teigiamas... Bet gal negerai, kad dabar vel su echo tikrins, nes jau pries savaite tikrino... Kaip geriau pasielgti, kazkaip nesinori labai daznai tuo echo piktnaudziauti... O nuo kelintos savaites jau tikrai ttikrai galima sirdute isgirsti?

Tau būtina daryti echoskopijas, gydytojai matyt įtaria negimdinį, o tai baisiau nei nesivystantis.
Linkiu, kad viskas būtų gerai, bet.. echo privaloma tokiu atveju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2008 03 25, 00:46)
Tau būtina daryti echoskopijas, gydytojai matyt įtaria negimdinį, o tai baisiau nei nesivystantis.
Linkiu, kad viskas būtų gerai, bet.. echo privaloma tokiu atveju  4u.gif

pas mane is dvynuku buvo vienas negimdinis, uztat antras augo uz du mirksiukas.gif
nereikia gasdinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2008 03 25, 00:14)
pas mane is dvynuku buvo vienas negimdinis, uztat antras augo uz du  mirksiukas.gif
nereikia gasdinti  ax.gif

O kaip buvo su pirmuoju? Pats nunyko? kur buvo užstrigęs, kiaušintakyje? Gal painioji su nesivystančiu?

Tai, ką pasakiau, dar ne gąsdinimas, galėjau iš karto pradėti apie pavojų moters gyvybei ir tolesniam vaisingumui dėl trūkusio kiaušintakio. Jei to galima išvengti papildomai nuėjus į echoskopiją, tai gal verta žmogui pasakyti?
Atsakyti