Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

Uzjauciu tave, singris. Linkiu kad tie 6 men kuo greiciau praeitu 4u.gif
Laikykis, as ir jau nebezinau ka ir galvoti verysad.gif ..............
Atsakyti
Mums irgi niekas nepavyko... verysad.gif Siandien 10 avaiciu, o nematyt nieko ne kvapo... Viskas kaip buvo tuscia viskas taip ir liko.... verysad.gif penktadieni vaziuoju i ligonine..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
kodel po sheshiu?????
Atsakyti
QUOTE(singris @ 2008 02 20, 16:15)
Nieko neisejo...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Turesim bandyti is naujo po sesiu menesiu...

Stiprybes ir vilties visoms  nestuke.gif

laikykis.... sunku ka tau ir pasakyti kaip tai padaryti, bet laikykis.
O del sesiu menesiu - tai nebutinai 6 laukti, jau po triju bandykite.... Visi gydytojai labai skirtingai sako.
Dar pabandyk gal antifosfolipidini tyrima pasidaryti. Gal kraujas tirstesnis ir tereiktu kita karta aspirina pagerti ir viskas bus OK.
Linkiu, kad kuo greiciau praeitu sitas keletas menesiu ir labai greitai po ju pastotumei bei turetumei savo mazyli 4u.gif
Atsakyti
Labai dekui uz patarima del antifosfolipidinio tyrimo, reikes butinai pasidometi.
O del sesiu menesiu laukimo, tai man taip gydytoja rekomendavo... Tik trys menesiai laukimo mane, be abejo, labai nudziugintu, juk is pirmo karto vis tiek tikriausiai tapti nestuke.gif nepavyks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(singris @ 2008 02 21, 10:21)
Labai dekui uz patarima del antifosfolipidinio tyrimo, reikes butinai pasidometi.
O del sesiu menesiu laukimo, tai man taip gydytoja rekomendavo... Tik trys menesiai laukimo mane, be abejo, labai nudziugintu, juk is pirmo karto vis tiek tikriausiai  tapti nestuke.gif nepavyks  rolleyes.gif

butinai pasikonsultuok su kita gydytoja, itariu, kad ishgirsi geresniu ziniu. man buvo nesivystantis triju savaichiu ir pats ishsivale. kadangi nereikejo operacijos, gydytojas ishvis sake nelaukti. ir dar sake, jei daro valyma, tai reikia palaukti tris menesius, o ne puse metu.

ir nenusimink, vienas nesekmingas kartas tikrai nieko nereishkia. mano pavyzdys irodo - ash jau 10 nestuke.gif . taip, kad neishgyvenk labai, nors dabar tau sunku tuo tiketi - tikrai nieko baisaus. sakau, nes pati panashu dalyka ishgyvenau:)
Atsakyti
QUOTE(singris @ 2008 02 21, 11:21)
O del sesiu menesiu laukimo, tai man taip gydytoja rekomendavo... Tik trys menesiai laukimo mane, be abejo, labai nudziugintu, juk is pirmo karto vis tiek tikriausiai  tapti nestuke.gif nepavyks  rolleyes.gif

Nepergyvenk, netrukus vel busi nestuke.gif Mano sesei buvo persileidimas, tai jie nieko nelauke ir iskart kita susimeistravo, nes tada labai imli gimda dar po visko buvo ir dabar jau supuoja savo lelyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kanareleee @ 2008 02 20, 20:06)
Mums irgi niekas nepavyko...  verysad.gif  Siandien 10 avaiciu, o nematyt nieko ne kvapo... Viskas kaip buvo tuscia viskas taip ir liko....  verysad.gif  penktadieni vaziuoju i ligonine.....    verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Singris, Kanarelee, užjaučiu verysad.gif

Dėl 6 mėnesių tai tikrai per daug to laukimo, nebent kokios komplikacijos buvo, reikia atsistatyti g.gif

Man kadangi nesivystantys patys nesivalė, tai tabletėm sukėlė persileidimą, abu kartus. Leido pastoti kad ir iškart. Nežinau, man geriau taip, baisiai nenorėčiau abrazijos unsure.gif
Atsakyti
Zinot, mergaites, ka suzinojau?
Gydytoja pasake, kad "teraflu" yra didziausia nuodas tik pradejusiam vystytis vaisiui. Sake isgeri jo ir 100 procentu vaisius zuva sad.gif
O as nezinojau....... As isgeriau du pakelius verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Kanareleee @ 2008 02 24, 14:04)
Zinot, mergaites, ka suzinojau?
Gydytoja pasake, kad "teraflu" yra didziausia nuodas tik pradejusiam vystytis vaisiui. Sake isgeri jo ir 100 procentu vaisius zuva sad.gif
O as nezinojau....... As isgeriau du pakelius  verysad.gif

ar tik tavo ginekologe neperdeda? theraflu didzhiaja dali sudaro paracetamolis, kuris yra vienas ish nedaugelio vaistu, kuri skiria neshchiosioms net pirmais menesiais, jei reikia. kitu ingredientu jame yra labai mazhai. ash 5 savaite nezinodama, kad laukiausi buvau zhiauriai pershalusi ir geriau miltukus sudetimi panashius i theraflu. ir ne du pakelius, o kokius 6-7. per tris dienas. mano ginekologas pasake, kad jie tikrai negalejo pakenkti.

manau, kad keli pakeliai tirpaus paracetamolio tau tikrai nepakenke, ash priesh shi neshtuma nors nevartojau jokiu medikamentu ir alkoholio, turejau nesivystanti, gydytojas sake, kad tai nepriklauso nuo mamos elgesio. tiesiog gamtos klaida ir niekas cia nekaltas. nepergyvenk, viskas bus gerai, juk viena vaikeli jau turi, vadinasi tikrai bus ir daugiau, jei tik noresi:)
Atsakyti
Na man irgi įtare nesivystnti nėštumą ir siunčia į konsultancinę polikliniką, o jei pradėsiu kraujuot sakė tiesiai į ligoninę. Norėjau paklausti jei pasitvirtins (gyd. sakė, kad 99%, kad nesivystantis, bet ji viena nuspręst negali)tai geriau laukti mėneinių ar daryt abraziją? Po abrazijos reikia gulėti ligoninėj ar ne?
Atsakyti
Nebutinai reikia guleti ligonineje: jeigu moteris gerai jauciasi, ja gali isleisti i namus ir ta pacia diena. Bet butu geriau, jeigu tokiais reikalais ten is viso nereiktu lankytis...
Atsakyti