Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 27, 08:30)
Geriausia butu pasiskambint ar apsilankyt pas ginekologe.
Sekmes Tau! 4u.gif

Dėkoju..

na, aš jau po vizito. Šeimos gyd išrašė siuntimą į Antakalnio ligoninę. Preliminari diagnozė-gręsiantis abortas. Perskaičius net nutirpau sad.gif Antakalnyje dar kartą padarė echo, šiek tiek nuramino - širdužė mano spirgiuko jau plaka, kol kas vystosi. Na, ką, biuletenis ir lovos režimas. Padarysiu viską,kas mano valioje, kad tik vaikeliui būtų gerai..
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2008 05 27, 13:05)
Dėkoju..

na, aš jau po vizito. Šeimos gyd išrašė siuntimą į Antakalnio ligoninę. Preliminari diagnozė-gręsiantis abortas. Perskaičius net nutirpau sad.gif Antakalnyje dar kartą padarė echo, šiek tiek nuramino - širdužė mano spirgiuko jau plaka, kol kas vystosi. Na, ką, biuletenis ir lovos režimas. Padarysiu viską,kas mano valioje, kad tik vaikeliui būtų gerai..

Laikykis!Jei sirdute plaka-tai puiku!Gulek,ilsekis!O dufastono neisrase?
Manau,kad viskas bus gerai!Saugok save ir kleckuti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 27, 13:37)
Laikykis!Jei sirdute plaka-tai puiku!Gulek,ilsekis!O dufastono neisrase?
Manau,kad viskas bus gerai!Saugok save ir kleckuti! 4u.gif

ne, nieko neisrase. liepe toliau foline gerti ir tiek. na,ziuresiu ryt ka pasakys seimos gyd. jai atsakyma reiks nuvezti ir i darba reiks nulekt porai minuciu ir tada jau ilsesiuosi.. db irgi gulineju. aciu uz palaikyma. tiesa sakant, zymiai ramiau, kad bent jau sirdele plaka. o reikalus pataisyti turetu poilsio doze smile.gif
Atsakyti
Merginos, dziaukimes kiekviena akimirka biggrin.gif
Dziaugiuosi, kad dauguma laiskeliu yra labai pozityvus ir palaikantys...besilaukiant maziuliuko, tai labai svarbu, nes juk nerimas nieko gero neduos...
O jei netycia mazuliukas pavirsta zvaigzdele ar angeleleliu, tai reiskias, taip jis apsaugo save nuo gyvenimo zemeje ir apsaugo mus nuo kanciu, kurias turetume salia jo patirti...kaip pagalvoju, tai daznai mes gyvenime galvojame per daug apie save.....
as ir vis grauziuosi, kad netvarkau namu pastaraji menesi, labai retai padarau valgyt, nors labai noriu miego, bet sazine grauzia, tad kartais neinu pogulio...bet juk ir vel galvojant apie ta mazaji Dievo dovanota stebukleli, kurio pasireiskima manyje pradejau labai aiskiai jausti kone nuo pirmos pastojimo dienos (ir pirmom savaitem jauciaus tikrai ne itin smagiai), reikia tik ilsetis ir galvoti tik apie ji ir reaguoti i savo organizmo poreikius...
Aciu uz jusu pasidalinimus ir nepraraskime vilties bei kaip vienas zmogus pasake "turekime vaikiska pasitikejima"
Ta proga einu pasivaikscioti ir i lovyte smile.gif

O gydytoju nerealiu tikrai yra!!! As labai bijojau eit pas apylinkes gydytoja, nes ji nauja, bet pirmoji, kuri ne neklause ar gimdysiu ir dziaugesi, kad atejau taip anksti, nes isskyros negrazios, tad su zvakutem draugauju dabar...ir kai is savo naivumo pabuvusi su uzkimusia drauges dukryte iskart apsirgau, gydytoja iskart prisake ka daryt ir liepe buti izuliai ir nekreipt demesio i zmones o be eiles eit pas gydytojus, nors realiai gi nesimato, kad nescia...Tad as esu labai laiminga, kad yra gydytoju tikrai pagal savo pasaukima clap.gif

P.S. Mano mazuliukui 6sav. (pagal paskutines mmm), bet realiai pradeda eiti 5 sav. ir jau kankina tik blogumas, silpnumas ir mieguistuimas bei emociju kintamumas, kai pacias pirmas savaites ko tik neskaudejo....
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Man eina 7-ta savaitė, apžiūrėjo 2 gydytojai echoskopu, nieko nemato, gimdoje per daug gleivių. Dar ir kraujuot pradėjau jau kokia savaitė verysad.gif
Labai mažai vilčių davė, kad leliukas išgyvens. Dabar įtaria negimdinį, nesivystantį arba gresiantį persileidimą. Žodžiu, visais atvejais nieko gero. Jau nebežinau ką ir galvot. Taip stengiuosi būt rami ir nestresuot verysad.gif Iš paskutiniųjų pagelbėt žirniukui, bet viltys blėsta su kiekviena diena.... Sakė lauk, arba nustosi kraujuot, arba viskas išsivalys savaime, nuo to vaistų nėra, tik gulėt gulėt ir dar kartą gulėt. Geriu duphastoną, vit E, magnį ir folį. Laukiu pimadienio, eisiu vėl pas daktarus.
Gal kas žino į kurią ligoninę važiuot, jeigu kas, jaučiu neišlauksiu ramiai pirmadienio...
Atsakyti
Kam vit E geri?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 06 07, 23:23)
Kam vit E geri?

unsure.gif unsure.gif As manau kad e netinka siuo atveju..bent man gine kai gresiantis buvo jo grieztai sake negerti schmoll.gif schmoll.gif mat nepatinka jis tokiems maziukams..planuojant tinka o nestuke.gif nelabai smile.gif

Man buvo dufatonas ir foline daugiau nieko, ir gulet gulet gulet!!!!

Slyfka linkiu kad viskas butu kuo geriausiai wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės, kiek ieškojau info niekur neradau...
man dabar 7 sav ir 3 dienos pagal mmm, ir ginė nematė širdies plakimo, ar yra tikimybė kad dar ji pradės plakti?? cray.gif , jokio kraujavimo ar tepliojimo nėra, pilvo taippat neskauda...
Atsakyti
Is savo patirties galiu pasakyti, kad labai daznai mes per anksti pas gydytojas nubegam... Nes pati nuejau 6 sav., irgi nieko nemate, tik puslyte, nors teoriskai jau turetu matyti plakancia sirdele, o paskui nuejau po menesio 10 sav. maciau ir leliuka (jis net sujudejo du kartus) ir sirdele plakancia smile.gif

Taigi maziukai musu buna arba labai mazi, arba labai slapukai ir nenori dar su gydytojais ir mamyte pazindintis lotuliukas.gif Juk niekas tiksliai nezino, kada is tiesu tas pastojimas ivyksta blush2.gif

Laikykites visos, nesinervinkit ir pamatysit viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Man ir darė echo šią savaitę, gydytoja ir pasakė, kad nesimato širdutės plakimo (iš tų nervų nepaklausiau kelinta savaitė, nors pagal mėnesines 7 savaitė eina). Iškart nusiuntė HCG tyrimo darytis. Dar rezultatų nežinau. Ryt tyrimą reikia pakartoti. O ir man prieš porą savaičių tepliojo ir šiandien ryte nemažas lašas tamsių išskyrų, nors pilvo neskauda ir mėnesinių dar neturi būt. Geriu duphaston jau trečia savaitė. Žiauriai bijau verysad.gif . Laukiu vyro, bandysim į ligoninę važiuot, gal kas teiksis priimt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gebe @ 2008 06 19, 16:45)
Man ir darė echo šią savaitę, gydytoja ir pasakė, kad nesimato širdutės plakimo (iš tų nervų nepaklausiau kelinta savaitė, nors pagal mėnesines 7 savaitė eina). Iškart nusiuntė HCG tyrimo darytis. Dar rezultatų nežinau. Ryt tyrimą reikia pakartoti. O ir man prieš porą savaičių tepliojo ir šiandien ryte nemažas lašas tamsių išskyrų, nors pilvo neskauda ir mėnesinių dar neturi būt. Geriu duphaston jau trečia savaitė. Žiauriai bijau verysad.gif . Laukiu vyro, bandysim į ligoninę važiuot, gal kas teiksis priimt... verysad.gif

Man taip ir nebepamatė širdelės šiandiena gryžau po abrazijos verysad.gif , laikau kumščius kad tau būtų viskas gerai 4u.gif
Pranešk kaip sekėsi
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2008 06 19, 16:52)
Man taip ir nebepamatė širdelės šiandiena gryžau po abrazijos  verysad.gif , laikau kumščius kad tau būtų viskas gerai  4u.gif
Pranešk kaip sekėsi

Na va, kaip ir sakiau, vakar buvau ligoninėj. Iškart sako guldysim. Bet aš paprašiau, kad pirmiau tyrimus darytų, gulėt namie galiu... Tai padarė echo. Tiksliai yra 5 savaitės ir 6 dienos (šiandien 6 savaitės 4u.gif ). Širdelės nematyti... Sakė laukti. Šioks toks tepliojimas gydytojas sakė irgi gali būti. Svarbu, kad kraujas "nešviežias", tamsesnis kraujas tipo senesnis ir todėl visai normalu (nors man panika verysad.gif ). Puslytė pailgos formos, 1,26 x 0,86 cm. Dar šiandien paskambinau dėl HCG tyrimo. Sužinojau, kad 5027 rezultatas. Aišku, nervuoja, kad ilgasis savaitgalis prasideda, niekaip pakartotino negaliu pasidaryt. Pažadu ąžiningai gulėti lovoje. Tiesa, nėra man jau taip gerai, šindien kažkur dilgčioja po grobais verysad.gif. Bet vėl vakar gydytojas sakė, kad normalu, pati pradžia... verysad.gif Kad tik viskas gerai būtų 4u.gif. Gal,mergaitės, kuriai taip yra buvę, gal viskas susitvarkė, gal laimingai pasibaigė...Stengiuosi neprarasti optimizmo
Papildyta:
QUOTE(egliuzke @ 2008 06 19, 16:52)
Man taip ir nebepamatė širdelės šiandiena gryžau po abrazijos  verysad.gif , laikau kumščius kad tau būtų viskas gerai  4u.gif
Pranešk kaip sekėsi

Egzliuke, užjaučiu tave labai 4u.gif. Tik neliūdėk labai ax.gif
Atsakyti