Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

QUOTE(gaisrininke @ 2008 05 09, 08:18)
Sveikutes smile.gif  esu naujoke smile.gif  tikiuosi mane priimsit ax.gif  esu tur4jusi du persileidimus: abu nesivystantys verysad.gif  pirmas persileidimas ivyko pries metus birzeli, antras ivyko per mano gimtadieni ( kovo 23)...buvau nusprendusi darytis tyrimus del ko taip viskas ivyksta, bet viena karta taip isejo, kad nepasisaugojom su draugu ir dabar vel as laukiuosi nestuke.gif  nestumas dar labai mazas, mums penkios savaiteles, is kart pradejau gert magni ir foline rugsti....vakar gydytoja mane persviete, sake gemaline puslele yra taisiklyngos formos....viskas atrodo gerai...profilaktiskai liepe pagerti duphastona...kelias dienas mane biski tepliojo ruzavom isskyrom, bet ju labai negausiai, dazniausiai pasirodo ryte, o po to vel viskas gerai....gygytojos klausiau ar tai kas nors bloga, bet sake, jei neskauda nei nugaros nei pilvo nereiktu issigast unsure.gif  viistiek yra man didele baime prarast dar viena savo kleckiuka... gal kam nors yra taip buve?

velnias, neperskaiciau iki galo. Tai saunu, kad viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bafyte: 13 gegužės 2008 - 20:21
Labas visoms..
Supermamoje oficialiai esu naujokė, bet pasiskaitinėju čia jau senokai smile.gif
Prisiskaitau čia daugybę patirčių ir paskui mąstau,kad kažkas ir man gali būti negerai. Tai va, pereinu prie esmės. Vakarykštę dieną paasižymiu kaip ypač didingą - pasidariusi kraujo tyrimą sužinojau, kad laukiuosi. Tiesa, neštumas - vos ~ 2 savaičių. Trejetą dienelių įkyriai maudžia kairį šoną (prieš prasidedant mmm paskutinius keletą menesių jausdavau tą patį). Tai mąstau,ar taip turi būti,ar vis tik reikėtų sunerimti?.. Pasidalinkite patirtimi,plyz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2008 05 14, 15:34)
Labas visoms..
Supermamoje oficialiai esu naujokė, bet pasiskaitinėju čia jau senokai smile.gif
Prisiskaitau čia daugybę patirčių ir paskui mąstau,kad kažkas ir man gali būti negerai. Tai va, pereinu prie esmės. Vakarykštę dieną paasižymiu kaip ypač didingą - pasidariusi kraujo tyrimą sužinojau, kad laukiuosi. Tiesa, neštumas - vos ~ 2 savaičių. Trejetą dienelių įkyriai maudžia kairį šoną (prieš prasidedant mmm paskutinius keletą menesių jausdavau tą patį). Tai mąstau,ar taip turi būti,ar vis tik reikėtų sunerimti?.. Pasidalinkite patirtimi,plyz smile.gif

buna kad pastojus padideja kiauside,man net cista buwo isaugus,bet stebeciau sawe tawo wietoj ir kreipciaus i gydytoja,kad paziuretu ultragarsu ar nestumas gimdojei,kad kartais nebutu negimdinis nestumas g.gif patariu nueit pas daktare
Atsakyti
Buvau šiandien pas gydytoją, bet pamišau paklausti dėl tų skausmelių doh.gif nes tuo metu nieko nejaučiau. Pvz, po nakties nemaudžia,o va,pavaikščiojus prasideda.. Ko gero, reikėtų daugiau ilsėtis?.. Echoskopiją ketinu darytis ateinantį trečiadienį. Tikiuosi, viskas bus gerai..
Atsakyti
Sveikos, del tu maudimu ir as noreciau ikist savo trigrasi, man jau beveik dvi savaites daugiau ar maziau pamaudzia sona, sleikstulys kamuoja ir siaip ne kokia savijauta, pasidariau testa pamaciau vaiduokli, tai va, vakar nuejau pas gine ji apziurejo, po to echoskopija padare ir pasake arba nestumas ne vietoj arba dar labai mazas, o skausmai - norma nes kiauside padidejusi ji ir tempia. Dabar reikia laukti kito penktadienio ir vel apziura unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 05 16, 07:58)
Sveikos, del tu maudimu ir as noreciau ikist savo trigrasi, man jau beveik dvi savaites daugiau ar maziau pamaudzia sona, sleikstulys kamuoja ir siaip ne kokia savijauta, pasidariau testa pamaciau vaiduokli, tai va, vakar nuejau pas gine ji apziurejo, po to echoskopija padare ir pasake arba nestumas ne vietoj arba dar labai mazas, o skausmai - norma nes kiauside padidejusi ji ir tempia. Dabar reikia laukti kito penktadienio ir vel apziura  unsure.gif

siaip jei nemate uz gimdos padidejusio skyscio kiekio tai neturejo sakyt kad ne wietoj,aij tos gynes tai prisneka galimu warijantu ir susika nuotaika keliom sawaitem g.gif nors kaip pamenu kol nenuejau pas gera speceliste,tai mano nestumas ir nesiwyste ir newietoj buwo ir dar wisokiu siaubeku primate,o ta gydytoja nuramino,kad wiskas wietoj,wiskas wystos,tik puslyte pailga tai liepe daugiau pailset kad nepersileiciau,ir wiskas susitwarke,wa miega mano saulyte lowytej ir pati sweikiausia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,būsimos mamaitės smile.gif
noriu pasidžiaugti,nes džiaugsmas viduj nebeišsitenka! Žodžiu, neiškentusi nuvariau praėjusį penktadienį echoskopuotis.. bet taip nusiminiau, kad nieko nepamatė. Taigi gyd. liepė apsilankyti dar po savaitės. Na, visą savaitę šiokie tokie nerimukai vis pakankindavo, kad o vrug reikalai klostysis ne taip, kaip man norisi sad.gif, bet daugmaž buvau rami.. Ir ką gi, šiandien aptiko mano pūsliuką, viso labo 9,4 ir 7,2 mm, pilvely! Džiaugsmui ribų nėra. Taip gera ir ramu..

Bagira, kokios naujienos iš tavo pusės? Tikiuosi,viskas gerai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištiš: 23 gegužės 2008 - 08:19
labukas visoms,

na ir as cia naujokaite...
va del tu skausmu.. tikriausia nuo pirmos pastojimo dienos man skauda desni sona... pirma visko prisigalvojom, ir gydytojai nieko gera nesake - lyg is negimdyvini nestuma itare... bet stai jau 18 savaiciu - ir lelius spurda pilveli kaip turi but! .. o sona taip ir tebeskauda... na bet manau kad ne viskas medicina paaiskunama...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mano istorija tokia.kai tik pamaciau II juosteles netveriau dziaugsmu thumbup.gif pasidariau kraujo tyrima, kuris irgi rode kad as nestuke.gif mazdaug po savaites turejau eiti pas gine..likus porai dienu iki vizito pradejo rudai tepliot verysad.gif kad ir pirmas nestumas, bet supratau, kad cia nieko gero verysad.gif nuejus pas gine ji mate puslyte gimdoje bet tuscia verysad.gif sako, gtikriausiai nesivystantis. bet paziuresim kaip bus. atejau po dvieju beprotisku savaiciu laukimo ir pamate mano maziuko plakancia sirdele wub.gif buvau si penktadieni, tai mes 40mm dydzio wub.gif tikiu kad visom viskas bus gerai ir jus tikrai pamatysit savo maziuku sirdeles wub.gif 4u.gif svarbiausia kuo maziau nervuotis, nes as tik paskui supratau kad as prasinervavau visa baisiausia vystymosi laikotarpi verysad.gif taip kad mamytes laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmina_B @ 2008 05 24, 21:18)
Sveikos 4u.gif
mano istorija tokia.kai tik pamaciau II juosteles netveriau dziaugsmu thumbup.gif pasidariau kraujo tyrima, kuris irgi rode kad as nestuke.gif  mazdaug po savaites turejau eiti pas gine..likus porai dienu iki vizito pradejo rudai tepliot verysad.gif  kad ir pirmas nestumas, bet supratau, kad cia nieko gero verysad.gif  nuejus pas gine ji mate puslyte gimdoje bet tuscia verysad.gif  sako, gtikriausiai nesivystantis. bet paziuresim kaip bus. atejau po dvieju beprotisku savaiciu laukimo ir pamate mano maziuko plakancia sirdele wub.gif  buvau si penktadieni, tai mes 40mm dydzio wub.gif  tikiu kad visom viskas bus gerai ir jus tikrai pamatysit savo maziuku sirdeles wub.gif  4u.gif  svarbiausia kuo maziau nervuotis, nes as tik paskui supratau kad as prasinervavau visa baisiausia vystymosi laikotarpi verysad.gif  taip kad mamytes laikykites 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nieko tokio maziukui nebus nuo tu tawo nerimo keliu sawaiteliu 4u.gif man ir wisko buwo,ir nerwu ir asaru,iki kokiu 9 saw,ir nieko,sweika lelyte,bus ir tau wiskas ciki 4u.gif
Atsakyti
Ir vėl aš čia pasibėdavot įlindau.. sad.gif
tai va, situacija tokia, kad trečia diena kaip po truputį pasirodo rusvų išskyrų.. ir taip neramu dabar. vis pamąstau, kad čia dėl geltonkūnio cistos (per paskutinę echo jų aptiko net 2, bet gydytoja pasakė, kad per daug nesijaudinčiau, nes jos pačios savaime nunyksta). tik klausimas, kodėl jos 2? ir kodėl tų išskyrų vis atsiranda... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2008 05 27, 08:08)
Ir vėl aš čia pasibėdavot įlindau.. sad.gif
tai va, situacija tokia, kad trečia diena kaip po truputį pasirodo rusvų išskyrų.. ir taip neramu dabar. vis pamąstau, kad čia dėl geltonkūnio cistos (per paskutinę echo jų aptiko net 2, bet gydytoja pasakė, kad per daug nesijaudinčiau, nes jos pačios savaime nunyksta). tik klausimas, kodėl jos 2? ir kodėl tų išskyrų vis atsiranda... sad.gif

Geriausia butu pasiskambint ar apsilankyt pas ginekologe.
Sekmes Tau! 4u.gif
Atsakyti