Įkraunama...
Įkraunama...

vardadieniai

QUOTE(Gabanne @ 2006 09 06, 10:59)
Savo sunu zadam Arnu pavadinti. kaip jums tas vardas ar patinka? nesigailite, kad taip pavadinot? nes galvoju kad nebutu Arnas - Varnas....  g.gif

Man tai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 12 28, 12:28)
Atkasiau šiyą temą nes dabar paliko įdomu. Kur rasti,kada tikriausi yra vardadierniai, ta prasme, kalendoriuije kokiam ar saite, kur visada jie išlieka tie aptys, nes dabr kai pazižiūri, vienam kalendoriuje tą dieną vieni vardai, kitą kiti. visada mano būdavo 01,18 o dar jau kelintam kalendoriuj neberandu..

jei žinai, kada būdavo, tada ir tegu būna toliau. Pvz. mano tris kartus per metus doh.gif negi dabar taip visus ir panaudoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano dukra Urtė. Vardadienis kaip tik šiandien (02.06) pagal day.lt, bet jei jis yra trumpinys iš Dorotėjos, tai mynameday.com puslapyje Dorotėjos vardadienis 02.19... ir nebesupaisysi doh.gif.
Ar gali būti, kad skirtingos valstybės vardadienius skirtingai švenčia? Kuom tada vadovautis g.gif?
Atsakyti
Manosios vardadienis per zoline, grazus sutapimas - mergaite Rugile, vardadienis per zoline wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nerandu, kada Einaro vardadienis g.gif .
Gal kuri pagelbėsit? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limour @ 2007 02 06, 18:08)
Ar gali būti, kad skirtingos valstybės vardadienius skirtingai švenčia? Kuom tada vadovautis g.gif?

ar būtini vadovai - sveika nuovoka vadovaukis ir švęsk, kai norisi, arba nešvęsk, jei nenorisi...
Atsakyti
Žo, kažkaip žiūriu visos kažkur kažkaip žiūrėjot apie Urtę, bet kaip suprantu, tai nieko gero ir neradot biggrin.gif Mano saulytė irgi Urtė thumbup.gif
Pasakoju: Vardas Urtė kilęs iš vardo Dorotėja (iš gr. 'dievo dovana'), taigi - Dorotėja yra graikiškas vardas. Kada jis (vardas) atkeliavo į Lietuvą, jis pateko tiesiai pas žemaičius biggrin.gif ir jie gi Dorotėjos vardą iškraipė ar perdarė (kaip kam patogiau) į : Uršė, Oršė, Ortė, Uršulė, Urtė ir t.t. Na, vat tokia trumpa istorija ir nėra ko stebėtis wink.gif biggrin.gif Vardadienis tikrai vasario 6d. ir ne kokią kitą wink.gif
Kai mano mažoji gimė, kažkaip nejučiom vadindavau ją 'dievo dovanėlė" (Urtės vardas jau buvo duotas) ir kai perskaičiau kilmę su prasmę, tai net šaltukas perbėgo per nugarą biggrin.gif Reiškiasi jai šitas vardas ir užkoduotas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(VinDi @ 2009 02 05, 22:52)
Žo, kažkaip žiūriu visos kažkur kažkaip žiūrėjot apie Urtę, bet kaip suprantu, tai nieko gero ir neradot  biggrin.gif Mano saulytė irgi Urtė  thumbup.gif
Pasakoju: Vardas Urtė kilęs iš vardo Dorotėja (iš gr. 'dievo dovana'), taigi - Dorotėja yra graikiškas vardas. Kada jis (vardas) atkeliavo į Lietuvą, jis pateko tiesiai pas žemaičius  biggrin.gif  ir jie gi Dorotėjos vardą iškraipė ar perdarė (kaip kam patogiau) į : Uršė, Oršė, Ortė, Uršulė, Urtė ir t.t. Na, vat tokia trumpa istorija ir nėra ko stebėtis wink.gif  biggrin.gif Vardadienis tikrai vasario 6d. ir ne kokią kitą wink.gif
Kai mano mažoji gimė, kažkaip nejučiom vadindavau ją 'dievo dovanėlė" (Urtės vardas jau buvo duotas) ir kai perskaičiau kilmę su prasmę, tai net šaltukas perbėgo per nugarą  biggrin.gif  Reiškiasi jai šitas vardas ir užkoduotas wink.gif

O Uršulė nereiškia "meškutė"? Yra užsienyje attikmuo - Ursulla g.gif

Mačiau, prieš porą metų lotuliukas.gif čia rašė mamytė, kurios sūnelis irgi Nauris vardu. Day.lt nepateikia vardadienio, gal jo ir nėra oficialaus, juk nedaug Nauriukų kasmet užregistruoja. O mynameday.com neieškau - lietuviškos/latviškos kilmės vardų tikriausiai nebus ten. O gal braliukai latviai turi Naurio vardadienį? lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2009 01 22, 17:04)
Nerandu, kada Einaro vardadienis  g.gif .
Gal kuri pagelbėsit?  ax.gif  4u.gif

Pati radau latviškame tinklapyje tongue.gif - Einaro vardadienis gegužės 9 d.

QUOTE(GiedrėM @ 2009 02 06, 14:00)
Mačiau, prieš porą metų lotuliukas.gif  čia rašė mamytė, kurios sūnelis irgi Nauris vardu. Day.lt nepateikia vardadienio. O gal braliukai latviai turi Naurio vardadienį? lotuliukas.gif  blush2.gif

Tame pačiame tinklapyje yra ir Nauris mirksiukas.gif . Naurio vardadienis balandžio 13 d. 4u.gif
Va čia

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cole: 06 vasario 2009 - 16:18
Ačiū, radau pati 4u.gif book.gif
Atsakyti
šiandien mūsų pavardinės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(uzklydusi @ 2004 10 19, 15:24)
vat ir as Evitos vardo diena nezinau kada svest g.gif  sad.gif

Spalio 12 d.
Evita
Evita