Įkraunama...
Įkraunama...

vardadieniai

Tajos vardadienis Vasario 6d.

Megan vardadienio tikslaus nebuvo, surankiojau is keliu vardynu Vasario 22d., Balandzio 10d., Birzelio 10d., Spalio 16d., Spalio 17d., Lapkricio 16d. ir Gruodzio 30d.
Atsakyti
As siandien buvau nuejusi i mynameday.com ir nesupratau bajerio blink.gif Dorotejos (t.y. Urtes) vardadienis dabar parasytas vasrio 19 diena doh.gif doh.gif Ryskiai nesupratau blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2004 10 01, 18:15)
Mano turimame kalendoriuje URTĖS, kaip ir DOROTĖJOS (kurios trumpinys URTĖ ir yra), vardadienis įrašytas vasario 6 dieną.

Niekaip nesuprantu , kodėl Dorotėjos trumpinys yra Urtė blink.gif g.gif TAi kad vardai kaip ir nepanašūs schmoll.gif g.gif
Atsakyti
4u.gif as ir ilgai buvau be vardadienio....atradau puslapi [B]www.day.lt[/B] ir suzinojau mirksiukas.gif ..gal jum ir tiks sis puslapis
Atsakyti
Urtės vardadieniai netgi du ir juokingiausia, kad šalia vienas kito beveik- t.y. vasario 4d ir vasario 6d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(molli @ 2005 02 06, 13:23)
Niekaip nesuprantu , kodėl Dorotėjos trumpinys yra Urtė blink.gif  g.gif TAi kad vardai kaip ir nepanašūs schmoll.gif  g.gif

Man ir atrodo, kad Dorotėja - sau, o Urtė - sau, t.y. visiškai skirtingi vardai smile.gif
Pagal knygą "VARDAI: nuo A iki Ž" vardas Urtė - deminutyvas iš Uršulė.
Atsakyti
Vardadieniai

Mamytės čia yra nemažai vardukų , gal rasit ko ieškot 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kas pades rasti Gretos vardadieni?
Aciu
Atsakyti
kuuzia nurodė puslapį, gali pati pažiūrėti - 10.16
Atsakyti
QUOTE(molli @ 2005 02 06, 14:22)
Niekaip nesuprantu , kodėl Dorotėjos trumpinys yra Urtė blink.gif  g.gif TAi kad vardai kaip ir nepanašūs schmoll.gif  g.gif

O aš kai skaičiau apie čio vardo, t.y. Urtės reikšmę, tai radau, kad jis yra trumpinys vardo Uršulė unsure.gif
O va dėl tų, kurie neturi savo vardo dienos tai yra speciali diena neturintiems smile.gif Dabar tik neprisimenu, kada ji, bet jei kas turi tokius senovinius virtuvinius kalendorius (kur po lapuką plėšt reikia) gali pasižiūrėt.. ax.gif
Atsakyti
Urtės vardadienį švenčiame vasario 4d. , esu radusi plėšomame kalndoriuje.
Atsakyti
o gal kas zino kada yra Jorūnės vardadienis? unsure.gif
zinau tik tiek kad turetu but kazkur kovo menesi bet kad ir kiek perziurejusi kalendoriu esu-niekur nerandu schmoll.gif
Atsakyti