Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sveikatą Airijoje

QUOTE(zuika-puika @ 2010 12 02, 12:14)
as is dublino 15. Tai as paskambinau ir pasakiau kiek laiko laukiuosi ir kad noriu uzsiregistruoti pirmam vizitui.
Jo baigesi tepliojimai, dekuj dievui, nes nervu buvo...
As rinkausi tarp rotundos ir national maternity wink.gif

As irgi is Dublin 15. Man klausimas iskilo del ligoniniu g.gif Rinkaisi tarp rotundos ir national m..., o ar pati grynai rinkaisi, ar tau pasiule? nes jos pakankamai toli atrodo. Ar arciau nera jokiu?
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 02, 20:21)
As irgi is Dublin 15. Man klausimas iskilo del ligoniniu  g.gif  Rinkaisi tarp rotundos ir national m..., o ar pati grynai rinkaisi, ar tau pasiule? nes jos pakankamai toli atrodo. Ar arciau nera jokiu?

Pati rinkausi, nes skaitinejau internete mamyciu atsiliepimus, tai tos dvi man pasirode priimtiniausios.. Tolokai bet tikiuosi kai gimdyt laikas ateis, spesim nulekt ( nera taip baisiai toli), o kai reiks eit i apziuras tai jau teks, ka padarysi... Man jos dvi pasirode patikimiausios, reikia tiketis tik geriausio dabar wink.gif
Atsakyti
man i coombla,jai su autikais tai per du irgi gaunasi tolokai,bet su masina greitai.na idomu man kokius mes cia tyrimus gausim,ar bus bent kazkas panasaus ka lt nestuke.gif gauna ar ne visai.o gal mamytes gali mus informuoti ir nuteikti kokiu laukti tyrimu.juozuke daug info suteikia,laukiam ir dabar tavo info,tik nepyk,kad atakuoju klausimais mirksiukas.gif 4u.gif

munyt o tu jau mastai kuria ligonine pasirinksi?

user posted image
Atsakyti
smile.gif+2010 12 02, 23:05-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 12 02, 23:05)

as manau, kad i rotunda, nes ji man arciausiai, taip sakant be dideliu problemu galiu ir nueit prireikus thumbup.gif o ir atsiliepimai tiek cia, tiek airiukiu forumuose labai geri apie ligonine, tai kaip ir nematau reikalo blaskytis, nebent jau sakytu nepriimsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2010 12 02, 21:10)
as manau, kad i rotunda, nes ji man arciausiai, taip sakant be dideliu problemu galiu ir nueit prireikus  thumbup.gif o ir atsiliepimai tiek cia, tiek airiukiu forumuose labai geri apie ligonine, tai kaip ir nematau reikalo blaskytis, nebent jau sakytu nepriimsim  biggrin.gif

tai aisku reik rinktis kur arciau,o tau kaip supratau tai be problemu su susisiekimu thumbup.gif
Atsakyti
O as nzn ka reikes daryti kai ateis laikas rinktis ligonine doh.gif bijau to atstumo iki centro, nors rotunda tikrai isgirta, drauge gimde wub.gif Labai jau nenoreciau masinoj pagimdyti, kaip pernai metais lenkiuke masinu kamstyje doh.gif aisku ne kiekvienai taip gali atsitikti, bet nei viena neapsaugota. Blanchike yra ligonine, ja nesidomejau, gal net gimdymu nepriima. Ar kuri girdejot ka?
Atsakyti
smile.gif+2010 12 03, 00:05-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 12 03, 00:05)
man i coombla,jai su autikais tai per du irgi gaunasi tolokai,bet su masina greitai.na idomu man kokius mes cia tyrimus gausim,ar bus bent kazkas panasaus ka lt  nestuke.gif gauna ar ne visai.o gal mamytes gali mus informuoti ir nuteikti kokiu laukti tyrimu.juozuke daug info suteikia,laukiam ir dabar tavo info,tik nepyk,kad atakuoju klausimais mirksiukas.gif  4u.gif
user posted image

coombe ligoninej as buvau 21 savaites , 24 savaiciu ir dabar sake uzsiregistruoti uz 6 savaiciu , tai jau bus 30 savaiciu smile.gif per pirma vizita padare slapimo ir kraujo tyrimus ( na nustatyti ar nesergu ziv, hepatitu , kraujo grupe, hemoglobino kieki ) , ir trumpa scana, suzinot kiek savaiciu ( tiesiog pamatavo galvyte ir slaunikauli ,puse minutes uztruko ) . per antra apsilankyma vel slapimo tyrimas ir issamus scanas (apziurejo visus organus ,ar viskas gerai ,pasake lyti ). tiesa per pirma apsilankyma dar buvau pasverta ,pamatuotas mano ugis. scanu sake daugiau nebedarys ,nes viskas gerai,nebent kokios problemos butu .
pilvo nematavo, ginekologiskai neapziurejo smile.gif del to, kad pas mane padidejes gimdos tonusas (T.y. daznai sukieteja ) , nieko nesake . taip ,kad man airiu sistema nelabai rolleyes.gif .kad gimdos kaklelis sutrumpejes irgi nieko nesake , nors echoskopijos metu turejo matyti cool.gif bet gerai, kad pas lietuvius lankausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 03, 00:35)
O as nzn ka reikes daryti kai ateis laikas rinktis ligonine  doh.gif  bijau to atstumo iki centro, nors rotunda tikrai isgirta, drauge gimde  wub.gif  Labai jau nenoreciau masinoj pagimdyti, kaip pernai metais lenkiuke masinu kamstyje  doh.gif  aisku ne kiekvienai taip gali atsitikti, bet nei viena neapsaugota. Blanchike yra ligonine, ja nesidomejau, gal net gimdymu nepriima. Ar kuri girdejot ka?

As taip jauciu kad blancikas nepriima gimdymu nes nieko nesu girdejusi...
O rotundoj ir mano drauge pries kelerius metus gimde, lyg nesiskunde irgi wink.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 12 03, 00:22-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 12 03, 00:22)
tai aisku reik rinktis kur arciau,o tau kaip supratau tai be problemu su susisiekimu thumbup.gif

O ka man sneket, kai artimiausia ligonine uz 50 km doh.gif biggrin.gif Ir dar jei tokiais keliukais slidziais teks varyt, tai nzn, kuom cia baigsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2010 12 02, 22:54)
O ka man sneket, kai artimiausia ligonine uz 50 km  doh.gif  biggrin.gif  Ir dar jei tokiais keliukais slidziais teks varyt, tai nzn, kuom cia baigsis  biggrin.gif

Oho kaip cia pas jus smile.gif Ir jau va stebuklas ne uz kalnu jums? Gal greitai nutirps sniegas, jau siandien ne taip slidu mirksiukas.gif sako iki kito 3dienio, kiti, kad iki kito 5dienio tokie orai dar bus
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 03, 01:59)
Oho kaip cia pas jus  smile.gif  Ir jau va stebuklas ne uz kalnu jums? Gal greitai nutirps sniegas, jau siandien ne taip slidu  mirksiukas.gif  sako iki kito 3dienio, kiti, kad iki kito 5dienio tokie orai dar bus

Aha, due date gruodzio 16 d. ax.gif Tai gal nutirps iki to laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2010 12 02, 23:01)
Aha, due date gruodzio 16 d.  ax.gif Tai gal nutirps iki to laiko  smile.gif

manau tikrai nutirps 4u.gif Kaip jau jums smagu....kokia nuostabi dovana Kaledu proga...mmm...
Atsakyti