+2010 12 03, 00:05-->
QUOTE(smalsuole

@ 2010 12 03, 00:05)
man i coombla,jai su autikais tai per du irgi gaunasi tolokai,bet su masina greitai.na idomu man kokius mes cia tyrimus gausim,ar bus bent kazkas panasaus ka lt

gauna ar ne visai.o gal mamytes gali mus informuoti ir nuteikti kokiu laukti tyrimu.
juozuke daug info suteikia,laukiam ir dabar tavo info,tik nepyk,kad atakuoju klausimais
munyt o tu jau mastai kuria ligonine pasirinksi?
coombe ligoninej as buvau 21 savaites , 24 savaiciu ir dabar sake uzsiregistruoti uz 6 savaiciu , tai jau bus 30 savaiciu

per pirma vizita padare slapimo ir kraujo tyrimus ( na nustatyti ar nesergu ziv, hepatitu , kraujo grupe, hemoglobino kieki ) , ir trumpa scana, suzinot kiek savaiciu ( tiesiog pamatavo galvyte ir slaunikauli ,puse minutes uztruko ) . per antra apsilankyma vel slapimo tyrimas ir issamus scanas (apziurejo visus organus ,ar viskas gerai ,pasake lyti ). tiesa per pirma apsilankyma dar buvau pasverta ,pamatuotas mano ugis. scanu sake daugiau nebedarys ,nes viskas gerai,nebent kokios problemos butu .
pilvo nematavo, ginekologiskai neapziurejo

del to, kad pas mane padidejes gimdos tonusas (T.y. daznai sukieteja ) , nieko nesake . taip ,kad man airiu sistema nelabai

.kad gimdos kaklelis sutrumpejes irgi nieko nesake , nors echoskopijos metu turejo matyti

bet gerai, kad pas lietuvius lankausi