Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sveikatą Airijoje

QUOTE(margaritka25 @ 2012 02 15, 22:44)
O Droghedoje irgi yra lietuviu klinika?

Balsio klinika Droghedoje, ir ten kas kazkiek laiko atvaziuoja ginekologas is Lt, tik jau jokiu MC nepriima ir reikia uz viska moketi.
Atsakyti
Sveikos
Man labai skauda danti. Turiu medical card. Gal kas zinote ar man taisytu nemokamai? O gal kas zinote kur kreiptis Limerike?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Indruliux @ 2012 02 25, 15:02)
Sveikos
Man labai skauda danti. Turiu medical card. Gal kas zinote ar man taisytu nemokamai? O gal kas zinote kur kreiptis Limerike?
Aciu.

Labas.Mes nuėjom,į health centrą,ten davė sąrašą visų stomatologų,kurie priima su MC. Mes taisėm sūnui,tai jam užtaisė 2 dantis,nes neskaudantys,o šiaip gydytojas paaiškino,kad pagal taisykles,jie nemokamai gali užtaisyti tik vieną dantį pre metus.Tai manau vieną užgydys nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruliux @ 2012 02 25, 15:02)
Sveikos
Aciu.

ashbourne lietuviu klinika taiso
Atsakyti
QUOTE(SPYGLA @ 2012 02 25, 19:12)
Labas.Mes nuėjom,į health centrą,ten davė sąrašą  visų stomatologų,kurie priima su MC. Mes taisėm sūnui,tai jam užtaisė 2 dantis,nes neskaudantys,o šiaip gydytojas paaiškino,kad pagal taisykles,jie nemokamai gali užtaisyti tik vieną dantį pre metus.Tai manau vieną užgydys nemokamai  4u.gif

sausy taisiau,tai sake 2 dantis galima nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarine33 @ 2012 02 25, 22:40)
sausy taisiau,tai sake 2 dantis galima nemokamai mirksiukas.gif

Jei neskauda ir gydyti nereikia,tada gali taisyti 2,bet jei skaudamas su gydymu,tada sakė vienas priklauso.Dar kai kuriais atvejais,galima primokėti.Čia tikriausiai,kaip ir viskas,priklauso pas ką,kaip ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
noriu sunui sudeti kabes ,buvom pas daktare tai kainos tikrai dideles doh.gif , LT net puse sumos nereiketu,bet ji iskarto perspejo, kad nepriims jai ne pas ja desis .gal kas zinote daktare kuri priimtu ,ar ka galit patarti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ana7: 29 vasario 2012 - 15:23
I Balsio klinika Droghedoje ginekologe atvaziuoja karta per menesi, kai kalbejau del MC tai sake kad tvarkosi kad galetu priimti nemokamai, tik neaisku kada tas bus g.gif

dar jis dirba centre lenku EMC health centre, tai ejau ten kai nestuke buvau, bet uz kiekviena ejima reikejo moketi po 50 euru kas dvi savaites kad irasytu data ir parasa padetu (nes buvau ant biuletenio), nors pagal nesciuju programa turejo buti nemokama.viena pazystama ten irgi lankesi, jai nereikejo moket, tai kai as pradejau tai kur registruoja sakyt kodel man reikia moket jei privalo but nemokamai, tai net i kalbas nesileido ir vos ne taip kad "nepatinka - ieskokis kitur", bet buvo tokia situacija, kad nori nenori reikejo lankytis doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Aciu uz atsakymus mergaites aciuks.gif Bandysiu ka nors daryt ir kur nors kreiptis smile.gif
Atsakyti
Nėštukei pgl nemokamą programą yra tam tikras skaičius vizitų nustatytas. Jei dažniau eini, tai ir moki... Mano draugė kartą nuėjo susirgus ir teko mokėt...
Atsakyti
QUOTE(Raselija @ 2012 02 29, 17:25)
I Balsio klinika Droghedoje ginekologe atvaziuoja karta per menesi, kai kalbejau del MC tai sake kad tvarkosi kad galetu priimti nemokamai, tik neaisku kada tas bus  g.gif

dar jis dirba centre lenku EMC health centre, tai ejau ten kai nestuke buvau, bet uz kiekviena ejima reikejo moketi po 50 euru kas dvi savaites kad irasytu data ir parasa padetu (nes buvau ant biuletenio), nors pagal nesciuju programa turejo buti nemokama.viena pazystama ten irgi lankesi, jai nereikejo moket, tai kai as pradejau tai kur registruoja sakyt kodel man reikia moket jei privalo but nemokamai, tai net i kalbas nesileido ir vos ne taip kad "nepatinka - ieskokis kitur", bet buvo tokia situacija, kad nori nenori reikejo lankytis  doh.gif

Jau labai senai Balsys nebedirba lenku klinikoje prie Rotundos, neklaidinkite zmoniu. Jis yra jau pilnai atsidares savo klinika Droghedoje.
Atsakyti
na, mokejau jau pati pirma karta, bet jau kas buvo tas buvo smile.gif

QUOTE(XVXVX @ 2012 02 29, 18:27)
Jau labai senai Balsys nebedirba lenku klinikoje prie Rotundos, neklaidinkite zmoniu. Jis yra jau pilnai atsidares savo klinika Droghedoje.

hmmm g.gif klaidint tikrai nenorejau blush2.gif ax.gif bet giminaitis sake kad pas ji i centra vaziuoja visuomet g.gif

Atsakyti