Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sveikatą Airijoje

aisku.na national maternity hospital as turiu skana kai bus 21sav.noretusi visgi anksciau pamatyti kruopiuka.nezinau dabar ka daryti. jauciu reiks ieskoti kito varianto.gal pas lenkus eiti?
Atsakyti
QUOTE(*Dite* @ 2012 09 17, 20:17)
aisku.na national maternity hospital as turiu skana kai bus 21sav.noretusi visgi anksciau pamatyti kruopiuka.nezinau dabar ka daryti. jauciu reiks ieskoti kito varianto.gal pas lenkus eiti?

As vietoj jusu vis tiek bandyciau eiti pas Kazlauska .. nes sprando rauksle matuojama apie 12-14 sav. Veliau tikrai atsakymas nebus tikslus .. Siaip mano aplinkoj visi patenkinti juo kaip gydytoju, pati nebuvau, bet reikalui esant eiciau pas ji arba vaziuociau i LT pasitikrinti ax.gif
Musu ligoninej isvis kledaras, o ne scanas stovi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotyna* @ 2012 09 15, 00:11)
Atsiprasau, jei kartosiuos, neturiu kada skaityt visos temos  4u.gif
Gal zinot, kurioj lietuviu klinikoj ima vaikams krauja tyrimui, pvz. hemoglobino kiekiui nustatyti ir pan. (bent keli GP jau pasake, kad Airijoj vaikams kraujo neima siaip sau, nebenoriu laiko gaist su jais) ..
Nesiulyti tik Sveikas Zmogus klinikos Dubline, esu lankiusis nestumo metu, nebenoriu  smile.gif
Ir ar priimtu su MC?  g.gif  Jei ne, tuomet kiek kainuotu toks tyrimas, gal kas darete?

Siandien buvau pas gyd. A. Sumskiene del savo dukrytes kosuliuko. Zinokit lankomes mes pas ja jau gal 4 karta. Ir neturiu nei vieno blogo zodzio apie ja pasakyti. Tikriausiai siulyciau visoms kurios nusivylusios Airijos gydytojais ir lietuviais gydytojais pas ja apsilankyti. Kraujo tyrima irgi padare ta pacia diena su hemoglobinu. Ir slapimo tyrima. Klausiau del kitu, sake visus tyrimus daro. Sakiau reiks nueiti sveikata su vyru pasitikrinti.........ziema arteja, baisu kad ligos neuzpultu o dar kai tokios kainos. Tiesa, sumokejau 40 euru uz vizita 35 uz kraujo tyrima ir 20 uz slapimo tyrima maziukei. Jei kam naudinga info labai dziaugiuosi pagelbejus. registravomes telefonu 0852262999
Papildyta:
QUOTE(Stalkers @ 2012 09 21, 20:02)
Siandien buvau pas gyd. A. Sumskiene del savo dukrytes kosuliuko. Zinokit lankomes mes pas ja jau gal 4 karta. Ir neturiu nei vieno blogo zodzio apie ja pasakyti. Tikriausiai siulyciau visoms kurios nusivylusios Airijos gydytojais ir lietuviais gydytojais pas ja apsilankyti. Kraujo tyrima irgi padare ta pacia diena su hemoglobinu. Ir slapimo tyrima. Klausiau del kitu, sake visus tyrimus daro. Sakiau reiks nueiti sveikata su vyru pasitikrinti.........ziema arteja, baisu kad ligos neuzpultu o dar kai tokios kainos. Tiesa, sumokejau 40 euru uz vizita 35 uz kraujo tyrima ir 20 uz slapimo tyrima maziukei. Jei kam naudinga info labai dziaugiuosi pagelbejus. registravomes telefonu 0852262999

Oj dar pamirsau pasakyti kad ji dirba Mater ligonines( Dublin 7)Emergency skyriuje, bet ir K&A Health care lietuviu klinikoj dirba( Dublin 8)ten kur gyd. Kazlauskas
Atsakyti
Sakykit, kiek suprantu dantenu gydymas neapmokamas medical card. Kur ieskoti gera ir nebrangu odontologa?
Atsakyti
Labai aciu, Stalkers 4u.gif thumbup.gif
Buvau girdejus apie gera gydytoja, kuri dirba K&A, tai turbut ir bus sita gyd. drinks_cheers.gif
Svarbiausia kraujo tyrima pasidaryt norim, nes visa kita pasidarom LT ... O kraujas silpnokas, reik daznai kartot ... Airiu GP neima vaikams kraujo, tiesiog istisai gelezi pagert israso .. Jau nebezinojau, kur ir kreiptis .... Nes kitos klinikos pasitikejimo nekelia (pvz Sveikas zmogus ir pan.)
Atsakyti
Sveikos visos,sakykit,gal buvot lietuviu klinikoje ashbourne ar dubline www.ka-health.ie/lt/,reikalingas dantistas geras gal yra atsiliepimu???
Atsakyti
QUOTE(Lotyna* @ 2012 09 14, 22:11)
Atsiprasau, jei kartosiuos, neturiu kada skaityt visos temos  4u.gif
Gal zinot, kurioj lietuviu klinikoj ima vaikams krauja tyrimui, pvz. hemoglobino kiekiui nustatyti ir pan. (bent keli GP jau pasake, kad Airijoj vaikams kraujo neima siaip sau, nebenoriu laiko gaist su jais) ..
Nesiulyti tik Sveikas Zmogus klinikos Dubline, esu lankiusis nestumo metu, nebenoriu  smile.gif
Ir ar priimtu su MC?  g.gif  Jei ne, tuomet kiek kainuotu toks tyrimas, gal kas darete?

Turim ir mes bedeliu su kraujuku (visalaik hemoglobinas mazas), tai Balsys (su MC einam pas ji) nusiunte Droghedoj i ligonine ir ten nemokamai paeme mazajai kraujuka smile.gif Labai faina sesele buvo, nerikde, ramiai uzkalbejo ir dar iseinant lipduku mazajai dave, uz drasa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselija: 06 sausio 2013 - 00:40
Labas
Gal kas zinot gera gyd.ginekologa.Kad ne tik apziuretu,bet ir reikiamus vaistus israsytu(ne hormonus) ar net operacijas darytu(jei prireiks).Nebutinai lietuvis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solyte1974 @ 2013 01 19, 20:04)
Labas
Gal kas zinot gera gyd.ginekologa.Kad ne tik apziuretu,bet ir reikiamus vaistus israsytu(ne hormonus) ar net operacijas darytu(jei prireiks).Nebutinai lietuvis  4u.gif

Geri atsiliepimai apie Kazlauska, bet asmeniskai nesu lankiusis tai nezinau...
Atsakyti
QUOTE(XVXVX @ 2013 01 20, 14:40)
Geri atsiliepimai apie Kazlauska, bet asmeniskai nesu lankiusis tai nezinau...

As lankausi, nieko blogo negaliu pasakyti
Atsakyti
labutis
buvau pas ji,bet...deja...jis neoperuoja cia unsure.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas turite ginekologes nr, kuri dirba droghedosje, pas balsi? arba gal kuri zinote apie tyrima, priesvezini? na kuri atlieka cia prifilaktishkai?? aciu
Atsakyti