Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sveikatą Airijoje

http://www.ka-health.ie/lt

mes cia pas stomotologus einam, bet ten ir ginekologas yra,vyras blush2.gif ,bet eilute pas ji visada,tyrimus daro, echo, vaistus net vietoj moterys maciau gali nusipirkt...kai daznai ten bunam, tai susidare toks ispudis kad labai populiarus tas ginekologas...tiesa mes D8 lankemes, bet jie ir ashbourne dirba biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na as tai kuo daugiau skaitau ,tuo giliau i miska,kaip sakant...... g.gif tiek info paskaiciau , per visur ........nebezinau ka daryti ,kur kurioj ligoninej gimdyti ..... isvis, gal yra kurios gyvena Blancharstowne ? koki GP pasirinkot? kur gimdet? labai idomu , nes jauciuosi jau visai pasimetus ...... as buvau pas Balsy , Droghedoj..... bet bijau, kad iki ten kol davaziuosim ir pagimdysiu masinoj.... a, nes ir ligonine Droghedos pasirinkau jau verysad.gif nors ir labai geri atsileipimai apie sia istaiga, bet nebezinau as jau ,pasimetus..... idomu kaip dare kitos is Blanciko ? patarkit jei galit ? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(megute @ 2009 01 03, 14:16)
sveikutes 4u.gif gyvenu airijoje cork mieste.norejau paklaust gal kas zino apie vaiko pasa kas kaip.ir.t.t. nes as gyvenu su vyru  metus si men turi gimti vaikutis tai nzn ka daryt.airijoj reikia 3m pragyvent kad gaut airiska  pasa.o mes nesam tiek pragyvena.o del lietuvisko paso tai isvis ten kazkokia nesamone kas daretes pasa vaikucuj bukit geros parasykite kaip tvarketes viskas .aciu lb  mirksiukas.gif mano pastas neringazuikelis@one.lt lauksiu rolleyes.gif

labutis mano mergyte turi airiska pasa, bet as jau daugiau kaip trys metai cia. o jus abu tiek pat laiko cia? jei nesat 3metu teks kreiptis i Lietuvos ambasada, nes airiai neduos. Jei norite galiu duot nr tiksliai pasakys ko reik. tiek zinau kad reikes daug ka isverst i lietuviu kalba. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lavazza @ 2008 08 11, 16:42)
Situo klausimu reikia kreiptis i Sodra. Kai as norejau issiaiskinti ar man kokios pasalpos priklausys. Kai skambindavau man vis aiskino, kad ne ne ne, bet kai nuvariau i Sodra, tokia faina tetulyte viska paaiskino, pasirodo, viskas man priklauso  biggrin.gif . Patare nepasitiketi info, kuri skelbiama internete arba telefonu  blink.gif

Labai gaila, bet man tik sumokejo vienkartine gimimo pasalpa. o del kitu ismoku buvo pasakyta. kad turejau puse metu pries gimdyma dirbt Lietuvoj
Atsakyti
as su tokiu klausimu : jei yra butina eiti pas daktarus , ar vaziuoti i ligonine nesciajai .... tai darbdavys turi tas dienas uzskaityti kaip apmokamas ar ne ? pavyzdziui kartais puse dienos gali uztrukti viskas, o ne visa diena, tai kaip yra ? kiek skaiciau tai lygtais turi leisti nesciajai eiti i ligonines ir t.t... ir turi buti apmokamas tas laikas . gal kas dar ka zino ? kaip yra ?
Atsakyti
QUOTE(gisida @ 2009 08 05, 20:16)
http://www.ka-health.ie/lt

mes cia pas stomotologus einam, bet ten ir ginekologas yra,vyras blush2.gif ,bet eilute pas ji visada,tyrimus daro, echo, vaistus net vietoj moterys maciau gali nusipirkt...kai daznai ten bunam, tai susidare toks ispudis kad labai populiarus tas ginekologas...tiesa mes D8 lankemes, bet jie ir ashbourne dirba biggrin.gif

gal zinai to ginekologo pavarde
Atsakyti
QUOTE(Esteltida @ 2009 09 11, 19:21)
as buvau pas Balsy , Droghedoj..... bet bijau, kad iki ten kol davaziuosim ir pagimdysiu masinoj.... a, nes ir ligonine Droghedos pasirinkau jau  verysad.gif  nors ir labai geri atsileipimai apie sia istaiga, bet nebezinau as jau ,pasimetus..... idomu kaip dare kitos is Blanciko ? patarkit jei galit ? aciu  4u.gif

sveika, na as lankausi pas Balsi nuo pat niestumo pradzios ir esu labai patenkinta. tik gaila, kad dabar tenka pas ji vazineti i Drogheda, nes anksciau jis priimdavo ir lenku klinikoje centre.
as gimdysiu Rotundoje. cia man taip patare aires darbe. visos raso, kad jas ligonineja uzraso ju GP. as Rotundoje uzsiregistravau pati. www.Rotunda.ie susiradau tlf. numeriuka ir 5 niestumo savaite paskambinau, jie uzdave kelis klausimelius ir paskyre vizita 20sav. tuomet padare pirmus tyrimus ir scana. visi vizitai pas Balsi ir ligonineja visa niestuma nemokamai. tik lenku klinikoje mokejau uz tyrimus, viso apie 120euru.
beje per visa laika ligonineja dare tik ta vieninteli scana. siuo metu esu jau 41 savaite nestuke.gif vakar buvau eilinio patikrinimo Rotundoje, tai jie tik kaip visada slapima, spaudima ir tonusus pamatavo. sako viskas gerai, ir jei neprasides gimdymas savaime, sekmadieni guldo ir skatina. jie tipo laukia 10 dienu po termino ir tada imasi veiksmu.

QUOTE(Esteltida @ 2009 09 15, 14:57)
as su tokiu klausimu :  jei yra butina eiti pas daktarus , ar vaziuoti i ligonine nesciajai .... tai darbdavys turi tas dienas uzskaityti kaip apmokamas ar ne ? pavyzdziui kartais puse dienos gali uztrukti viskas, o ne visa diena, tai kaip yra ? kiek skaiciau tai lygtais turi leisti nesciajai eiti i ligonines ir t.t... ir turi buti apmokamas tas laikas . gal kas dar ka zino ? kaip yra ?

pagal istatyma, darbdavys turi isleisti i visus ligonines ( bet ne GP) vizitus ir apmoketi uz tas valandas, taip pat ir niesciuju pamokeles. bent jau mane isleisdavo i ligonine ir sumokedavo uz tas valandas. kadandi vizitai budavo vidurnieni, as i darba ateidavo is ryto, tada vaziuodavau ligonine, o po to vel grizdavau i darba. cia dar priklauso ir nuo darbo valandu. tik reikia apie vizitus pranesti is anksto, t.y parodyti appoinmentu knygute ir pamokeliu tvarkarasti.
Atsakyti

labai labai aciu uz atsakymus 4u.gif
bet dabar dar viena klausimeli turiu ..... sakai, pas Balsy, buvo viskas nemokamai?
kaip kaista......as mokejau uz pirma vizita, paskui antra kart kai buvau tyrimus dare, tai uz tyrimus 80 e, kraujo slapimo ....... ir siaip jis sake, ii 24sav pas ji kainuoja vizitai, o paskui nemokamai....cia Droghedoj viskas.
tai man taip keistai dabar taip kazkaip viskas cia......
kazin kaip istikruju turetu buti ...
Atsakyti
Sveikos,gal kas lankesi pas gine Matrimaviciene,atrodo tokio pavarde,drauge minejo man ja kad I dublina kartas nuo karto atvyksta,i kokia klinika nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Desė @ 2009 09 30, 15:58)
gal zinai  to ginekologo pavarde

ta psl atidarius galima ja rasti
Papildyta:
geras.puslapis neveikia.kazlauskas,kazakevicius,kazkas tokio pamenu buvo.dabar jie tik ashburne dirba
Atsakyti
Sveikos Kazlauskas Dubline dirba kas antra savaitgali nes as pas ji lankausi del nestumo, labai geras daktaras rolleyes.gif viska isaiskina nes airim yra dzin viskas.
Atsakyti
QUOTE(nicule @ 2009 10 24, 18:58)
Sveikos Kazlauskas Dubline dirba kas antra savaitgali nes as pas ji lankausi del nestumo, labai geras daktaras  rolleyes.gif  viska isaiskina nes airim yra dzin viskas.

Laba visom Airijos busimom ir esamom mamytem rolleyes.gif As irgi buvau pas gyd. Toma Kazlauska prie pora menesiu del savo busimo maziuko nestuke.gif taip pat mano drauge buvo ne del nestumo, bet su kitom bedom, tai galim kartu deti dideli pliusa, rimta konsultacija, ir echoskopija atidziai ir kruopsciai,pas airius tai ir buna kaip praziuri ka nors schmoll.gif
dar stomatologe dirba, tik ji Ashbourne klinika, irgi padejo su danties skausmu kai buvom rolleyes.gif
Tiesa del internetinio adreso, tai tas anksciau nepasijunge http://www.ka-health.ie/lt bet dabar veikia
Jei ka geriau tiesiogiai eikit per sita http://www.ka-health.ie nes cia maciau jau atnaujinta svetaine mirksiukas.gif
Dar maciau skelbima, kad nemokama echoskopija nuo lapkricio 15d., uzsirasysiu, nes nuo tos dienos gyd. Kazlauskas bus berods 3 savaites cia Airijoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrita83: 05 lapkričio 2009 - 21:58
Radau straipsni tai nuo lapkricio 15 iki gruodzio 6 bus nemokamai ultragarsiniai tyrimai thumbup.gif
Atsakyti