Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

labas visoms,

gal kuri zinot ir daret nestumo metu depiliacija? ar tai nekenkia 2.gif ? nes kazkaip bikinio srity jau darosi sunkoka paciai apsiskusti, tai sakau, gal nueiti i kosmetologijos kabineta? bet ar tikrai galima?

na apsvieskit mane kas nors biggrin.gif
Atsakyti
Depiliacijas dariau viso abieju nestumu metu. o kai iki gimdymo liko savaite, dar karta uzsukau pas kosmetolege pasitvarkyti pries viska. tik gailejausi, kad pedikiuro nebepasidariau. ir dar mano kosmetologe juokesi, kad po depiliacijos pries gimdyma visos to vaikiuko susilaukia gana greita- kol nereikia kitos depiliacijos laugh.gif
Atsakyti
Aš jau sakiau, kad visa tai atlikau 41 nėštumo savaitę likus lygiai 2 dienoms iki gimdymo. Ir visą nėštumą lankydavausi depiliacijas daryt. Kaip matote pagimdžiau vėliau nei man buvo "nustatyta". Visą savaitę vėliau.
Atsakyti
zinau kad koraluose "koalu sala" daro depiliacija gerai..ten pati dariausi(bet ne nestuke.gif )bet zinau kad buvo ten ir graziu nestuke.gif thumbup.gif kurios daresi ir viskas norma..
o ten tai siaip ir manau pakankamai papigiai...
jei gerai pamenu tai bikini apie 30lt
Atsakyti
aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
Gal, kas zinot kur Kaune, toks "malonumas" wink.gif suteikiamas?
Atsakyti
Neseniai turejau tokia nedidele beda. Eilini syki vonioje tvarkiausi bikinio sriti. Siaip, naudoju skutimosi peiliukus ir esu pratus, kad ten butu grazu ir tvarkinga. Anksciau lankydavausi pas kosmetologe, bet kiek zinau, nestuke.gif patariama geriau naudotis peiliukais. Kadangi pilvelis ne toks jau ir mazas, nelabai gerai viskas matosi, tai...netycia ir susizalojau blush-anim-cl.gif. Butu smagu suzinoti, kaip si klausima sprendziate jus, mielos nestuke.gif wink.gif
Atsakyti
Sveikute, oj zinai jau su tuo pilvuku pasidaryti gera depiliacija tikrai nera lengva nes atrodo kad is ipratimo gali pasidaryti gerai bet va pakista koja. As sia problema sprendziu su veidrodziu. Tikrai patogu. Nusipirkau toki nelabai maza veidrodi kad matytusi kur reikia pasistatai ir tikrai nera blogiau nei nematant kazka ten apsipesioti.
Atsakyti
Deja, veidrodis jau nebepadeda... Greiciausiai reikes vyro prasyt pagalbos, nes su gaurais nevaiksciosi, o ir nepatogu pries daktare, taip kad teks kazka daryt g.gif
Atsakyti
As tai kazkaip tikiuosi be vyro pagalbos issiverst, tik nezinau, ar pavyks..Bandysiu su veidrodeliu wink.gif
Atsakyti
as sekmingai naudojausi vyro pagalba wink.gif ir visai neblogai thumbup.gif
Atsakyti

As tai irgi su veidrodeliu rolleyes.gif , nezinau kaip pavyks, g.gif dabar tai dar nieko ir be veidrodelio, bet jau veliau kaip bus.... blink.gif , o paskutiniais menesiais .....??????? blink.gif blink.gif blink.gif
O vyras tegul ir toliau galvoja, kad ten nieko neauga tongue.gif neprasysiu nors tu ka, pati kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti