Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

aha laugh.gif as ir galvojau kad reiks su veidrodeliu unsure.gif vyro ir neprasysiu nono.gif nors gal butu visai smagi atrakcija blush-anim-cl.gif o dabar kolkas puikiai susitvarkau ir taip thumbup.gif
Atsakyti
Tep tep, as irgi sakiau kad niekad neprasysiu, nes kazkaip nepatogu, bet kad jau nebeiseina kitaip, jums dar nieko - o man nedaug dieneliu liko ir pilvas atsikiso i prieki labai, tai ne veidrodelis negelbsti, o jei per daug bandau susilenkt ir pamatyt ka nors labai susitraukia pilvas, o man geriau jog taip nedarytu.
Nu bet as irgi dar neprasiau, gal kai paprasysiu sakys kad protelis man susisuko, nors barzda as jam kartais nuskutu, kodel ir manim negali pasirupint huh.gif
Vienu zodziu kai nebesusiriesit tiek tai ir jus paprasysit biggrin.gif
Atsakyti
AŠ TAI SU PIRMAIS NĖŠTUMAIS PATI SUU PEILIUKAIS IR VEIDRODŽIU VARGAU GAL 1-2 VALANDAS rolleyes.gif , NORS IR LABAI SUNKU, IR DABAR PRIEŠ GIMDYMĄ GERIAU PAŠVĘSIU TAM , KAD IR 2 VAL. , BET VYRUI TOKIŲ PROCEDŪRŲ VISAI NENORIU PATIKĖT doh.gif blush-anim-cl.gif , TURIU SAVŲ NUOSTATŲ IR TIEK, KĄ IR KADA RODYT, KĄ NE rolleyes.gif
Atsakyti
Ir ash per pirma neshtuma pati tvarkiausi,kaip galejau ir ishmaniau. Vyras keliskart pasisiule padeti, bet ash grieztai atsisakiau..dar uzsizais, ir visai ne tiap padarys,kaip ash ipratus rolleyes.gif Na, ir shiaip ne taip susitvarkydavau..nors nebuvo lengva smile.gif
Atsakyti
aha labai patogu su veidrodeliu smile.gif veidrodeli reikia pasideti ant zemes wink.gif tada labai patogu biggrin.gif beja man vyras sake pades jei reikes, nes jau viena karta tvarkiausi ir labai ilgai visa tai uztruko. tai kai vyras paklause ka ten taip ilgai darau, -tai ir pasakiau, kad dabar labai sunku susitvarkyti. tai sake jei reikia gali padeti biggrin.gif bet manau be jo pagalbos kaip nors biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
nu nesuprantu, kodel vyras negali????mes pvz dar nesilaukiam, bet jau seniai mane tik vyras aptvarko rolleyes.gif ir labai fajn thumbup.gif
jam tai labai labai sexy tongue.gif
taip kad ir jeigu nusisypsos laime nesiot vaikeli, nebus jokiu problemu clap.gif
Atsakyti
Man tai labai ne sexy kai ten apzele, vyrui manau irgi butu labai ne sexy, todel tikrai pati daryciausi kaip tik sugebeciau ir niekam nepatikeciau wink.gif
Atsakyti
man vyras padedavo, kai veidrodelis nebegelbedavo blush-anim-cl.gif biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif as tai zinau kuo tai baigtusi tas vyro patvarkymas ten biggrin.gif nors maniskis siulesi as nepasirasiau,tai gi sveikas zmogus esu pati galiu pasitvarkyti,nors ir reiks uztrukti pora valandu,bet jau pati geriau biggrin.gif
Atsakyti
na mano manymu vyras turetu padeti, juk ir jis musu niestumu kaltininkas tai tegu ir padeda, ner cia ko tongue.gif
juk mes ne porcelenines leles kurioms plaukai ant koju ir kitu imtimiu vietu neauga... manau jei saviskio paprasyciau neatsisakys,
nors mano niestumas dar mazytis...bet ateitciai pagalba geriau jau jo o ne kankyne 2 val..smile.gif
ir baikit taip drovetis, juk i gimdyma dauguma vyrishkiu eina ir daugiau pamato....[COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier]
Atsakyti
as irgi nesigedinciau vyro, tik abejoju ar jam pavyks. Kojas depiliuoja puikiai, bet ten ... g.gif Cia reikia truputi dizainerisku sugebejimu biggrin.gif
Atsakyti
Na kodel gi neleisti vyrui padeti g.gif As pati jau niekaip taip nesusitvarkyciau kaip kad jis. Kas gi jau ten tokio baisaus? smile.gif Mes kaip tik labai maloniai pabendraujam tu proceduru metu thumbup.gif
Atsakyti