Tep tep, as irgi sakiau kad niekad neprasysiu, nes kazkaip nepatogu, bet kad jau nebeiseina kitaip, jums dar nieko - o man nedaug dieneliu liko ir pilvas atsikiso i prieki labai, tai ne veidrodelis negelbsti, o jei per daug bandau susilenkt ir pamatyt ka nors labai susitraukia pilvas, o man geriau jog taip nedarytu.
Nu bet as irgi dar neprasiau, gal kai paprasysiu sakys kad protelis man susisuko, nors barzda as jam kartais nuskutu, kodel ir manim negali pasirupint
Vienu zodziu kai nebesusiriesit tiek tai ir jus paprasysit
Nu bet as irgi dar neprasiau, gal kai paprasysiu sakys kad protelis man susisuko, nors barzda as jam kartais nuskutu, kodel ir manim negali pasirupint
Vienu zodziu kai nebesusiriesit tiek tai ir jus paprasysit
AŠ TAI SU PIRMAIS NĖŠTUMAIS PATI SUU PEILIUKAIS IR VEIDRODŽIU VARGAU GAL 1-2 VALANDAS
, NORS IR LABAI SUNKU, IR DABAR PRIEŠ GIMDYMĄ GERIAU PAŠVĘSIU TAM , KAD IR 2 VAL. , BET VYRUI TOKIŲ PROCEDŪRŲ VISAI NENORIU PATIKĖT
, TURIU SAVŲ NUOSTATŲ IR TIEK, KĄ IR KADA RODYT, KĄ NE
Ir ash per pirma neshtuma pati tvarkiausi,kaip galejau ir ishmaniau. Vyras keliskart pasisiule padeti, bet ash grieztai atsisakiau..dar uzsizais, ir visai ne tiap padarys,kaip ash ipratus
Na, ir shiaip ne taip susitvarkydavau..nors nebuvo lengva
aha labai patogu su veidrodeliu
veidrodeli reikia pasideti ant zemes
tada labai patogu
beja man vyras sake pades jei reikes, nes jau viena karta tvarkiausi ir labai ilgai visa tai uztruko. tai kai vyras paklause ka ten taip ilgai darau, -tai ir pasakiau, kad dabar labai sunku susitvarkyti. tai sake jei reikia gali padeti
bet manau be jo pagalbos kaip nors
Man tai labai ne sexy kai ten apzele, vyrui manau irgi butu labai ne sexy, todel tikrai pati daryciausi kaip tik sugebeciau ir niekam nepatikeciau
na mano manymu vyras turetu padeti, juk ir jis musu niestumu kaltininkas tai tegu ir padeda, ner cia ko
juk mes ne porcelenines leles kurioms plaukai ant koju ir kitu imtimiu vietu neauga... manau jei saviskio paprasyciau neatsisakys,
nors mano niestumas dar mazytis...bet ateitciai pagalba geriau jau jo o ne kankyne 2 val..
ir baikit taip drovetis, juk i gimdyma dauguma vyrishkiu eina ir daugiau pamato....[COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier]
juk mes ne porcelenines leles kurioms plaukai ant koju ir kitu imtimiu vietu neauga... manau jei saviskio paprasyciau neatsisakys,
nors mano niestumas dar mazytis...bet ateitciai pagalba geriau jau jo o ne kankyne 2 val..
ir baikit taip drovetis, juk i gimdyma dauguma vyrishkiu eina ir daugiau pamato....[COLOR=blue][SIZE=7][FONT=Courier]
as irgi nesigedinciau vyro, tik abejoju ar jam pavyks. Kojas depiliuoja puikiai, bet ten ...
Cia reikia truputi dizainerisku sugebejimu
Na kodel gi neleisti vyrui padeti
As pati jau niekaip taip nesusitvarkyciau kaip kad jis. Kas gi jau ten tokio baisaus?
Mes kaip tik labai maloniai pabendraujam tu proceduru metu