Tas ir durniausia, kad paciai jau sunku, per pilva nieko nematyt, tai man si procedura tikra kancia

O kodel negalima su depiliaciniu kremu susitvarkyti pries ta didziaja diena?
QUOTE(vaivuke @ 2010 03 19, 14:21)
O kodel negalima su depiliaciniu kremu susitvarkyti pries ta didziaja diena?
gal, kad chemija nepakenktų?

Taip, sako depiliacijos kremu geriau nepiktnaudziaut, geriau nusiskust.. nieko nesimato, bet su veidrodziu galima
siuabas ka mes iskenciam

sakė vyras padės
, bet ant skalbimo mašinos prieš veidrodį apgraibom susitvarkaiu pati ,

QUOTE(Eagle78 @ 2010 03 19, 15:53)
Ne gal, kad chemija nepakenktu, o tikrai!!! Ir ne tik pries ta didziaja diena patarciau nenaudoti, o viso nestumo metu. Nes visa tai kas lieciasi pie odos (skalbimo priemones, kuriomis skalbti rubai, audiniu minkstikliai, depiliaciniai kremai, kremai ir visa kita) per ja patenka i krauja. O sudedamosios chemines dalys tikrai daro didele zala musu organizmams, taip pat ir kudikiams. Isivaizduokit, kokios depiliacinio kremo sudedamosios dalys, jei jos suardo (istirpdo) plauka.
Manau, kad geriausiai tinka depiliacija vasku. Dar niekur neteko skaityti ar girdeti, kad kazkam pakenke. O jei dar pavyktu rasti, kas su ekologisku vasku depiliuoja, tai isvis gerai

Va ka girdejau, tai, kad elektriniu prietaisu (epiliatoriu) negalima nestumo metu naudoti.
Cia, mamytes, tik mano zinios ir patarimas. Linkiu visom buti sveikom!! :*
Kol mums dar tik 2 menesiai, tai dar iseina normaliai susitvarkyti, o kaip toliau bus, tai neisivaizduoju

As kaip ir pries nestuma, taip ir dabar, vaikstau i depiliacijas vasku. Tik pastebejau, kad dabar procedura skausmingesne, tai daug nedepiliuoju, tik kad tvarkingi sonai butu

labas man 14 sav .ir kazkaip nesu naudijusi depiliacijos ,nes susitvarkydavau su epiliatorium ,bet panaudojau paskutini karta ir labai mane isbere ,tai galvoju nebenaudosiu daugiau, tai kaip ar patartumet man eiti viska ten vasku susitvarkyti,ar labai skausminga?
QUOTE(vasareja123 @ 2010 03 20, 16:02)
sakė vyras padės
, bet ant skalbimo mašinos prieš veidrodį apgraibom susitvarkaiu pati , 

soriukas,bet labai labai prajuokino

QUOTE(Ikasparaite1 @ 2010 06 07, 16:47)
labas man 14 sav .ir kazkaip nesu naudijusi depiliacijos ,nes susitvarkydavau su epiliatorium ,bet panaudojau paskutini karta ir labai mane isbere ,tai galvoju nebenaudosiu daugiau, tai kaip ar patartumet man eiti viska ten vasku susitvarkyti,ar labai skausminga?
manau kad skauda,nors nemeginau