labai retai, bet kartais duodu siek tiek saldainiuko pasmaliziauti, jei labai reikalauja

Galima sakyt kas antra diena gauna arba ciupa ciupsa ar kinder kiausini .
Dukrytes sokoladas yra hemetogenas.Kada tik nori,tada gauna.O tai buna ne daznai

as tai savo suneliui dar nedodu jokiu salduminu, gal tik koki sausaini. jug dar toks mazas, jug salduminose nekazin ka vertingo-naudingo yra.
o pasidziaugti vaikiste dar suspies 

Mes Kinder juostele kartais suvalgome, bet siaip musu "sokoladas" - Hematogenas

Juodo sokolado dar nevalgem, o pienisko kartais duodu, tuo labiau mato kaip sese valgo. tai gaila neduot
si menesi tai abi su sese valgo advento kalendoriu kiekviena diena, nemanau kad labai blogai, juk ten labai nedidelis gabaliukas

mano berniukui 3 metukai tai suvalgo sokolado bet nedaug ,ir nedaznai
Yra kose su sokoladu nuo 8 men, mes ta kosyte ragavom, nieko baisaus neatsitiko dabar, labai retai tai duodu vaikui LABAI maza gabaliuka sokolado, gal koki puse gabaliuko, daug duoti bijau.
QUOTE(lialia12 @ 2008 10 24, 17:12)
po to atvaziavo seneliai atveze kinderi (pirma kart gyvenime)tai liko nesuprates
kai islupo ir viska ismete liko senukai issizioje kas cia per vaikas,jog saldumynus meto
o as tai dziaugiuos
ir visiems pasakiau jog kai pas mus vaziuoja vaikui jokiu saldainiu GRIEZTAI

o as tai dziaugiuos

1.

2.Aš ir neduodu,bet kartai tenka dukriuką palikti seneliams,tai tikiu,kad palepina vienintelę anūkėlę,kai nematau

As irgi stengiausi neduoti, bet yra seneliai "geradariai", kurie man nematant vis kisa koki saldaini paragauti
, zinoma pykstu ir sakau jiems, bet jie kazkodel nesupranta!!!todel esam ragave ir sokolado ir saldainiu, pakol kas nieko tokio, bet manau, kad kuo veliau tas ragavimas prasideda, tuo geriau

Čia žiūriu visų seneliai savo meilę reiškia per šokoladą:)Oi,mes taip pat kariaujam ir seneliai nesupranta,kad nėra ko kišti tų saldumynų,dar atsivalgys kai paaugs....kartais tenka senelius pamokyti,kad ne kas kitas o jie už dantukų gydymą turės apsimokėti