As duodu savo mazajai kai papraso nuo metuku su viena taisykle, kad nedaugiau nei du gabaliukai per diena ir tik maisto
teko skaityti toki profesoriaus Urbono straipsnis kur jo buvo klausta nuo kada galima? JIs sake, kad savo vaikams nieka nedraude ir visada duodavo po valgio ir su saiku ir dar sake, kad vaikams sokoladas duoda daug energijos kurios jiems taip reikia
Smalize ragavus ir ne viena karta
Maniškei 1.2m, tai kai kokia šventė būna gauna po šokoladinį saldainį, labai jau jai patinka
, bet, manau, dar spės savo suvalgyt
Pas mus nėra taip, kad mažius išvis negautų nei šokolado, nei saldainių.Duodu, tik viskas su saiku
kartais duodu svenciu progom
Nemanau, kad darau didelę nuodėmę duodama metiniam vaikui šokolado
Juk daug geriau natūralus produktas nei tie visi kinderiai, kur neaiškios kilmės šokoladas...
Nesakau, kad mes šokoladu piktnaudžiaujam, tai būna tik per šventes
Bet manau, kad kiekviena mama pati tegul sprendžia kada ir kas geriausia jos vaikui
daviau gabaliuka juodo sokolado, patiko, bet neduodu daugiau
nes prie skanumynu greit pripranta, paskui nevalgo mesytes
tai daugiau neeksperementuoju
Nedaviau visiškai šokolado, smaližiaujam, uogas, uogienes ir vaisius
Vieną dieną senukų prekybos centre važiavom mažylę pasodinę į prekių vežimėlį, kur atsilenkia kėdutė, aš miriau iš bado ir užsimaniau šokoladuko manija, atsiplėšiau aš jį, valgau ir stumiu prekių vežimėlį vienu metu, tik jaučiu, kad šokoladukas juda
nuleidžiu akis, o mano mažoji, kad ritina mano šokoladą, "ūsai" visi išmozoti. Žiauriai patenkinta buvo
nes kitaip nebūčiau davusi, taip itr paragavo pirmą kartą ir kol kas paskutinį