Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas

As duodu savo mazajai kai papraso nuo metuku su viena taisykle, kad nedaugiau nei du gabaliukai per diena ir tik maisto smile.gif teko skaityti toki profesoriaus Urbono straipsnis kur jo buvo klausta nuo kada galima? JIs sake, kad savo vaikams nieka nedraude ir visada duodavo po valgio ir su saiku ir dar sake, kad vaikams sokoladas duoda daug energijos kurios jiems taip reikia smile.gif
Atsakyti
Smalize ragavus ir ne viena karta biggrin.gif
Atsakyti
Maniškei 1.2m, tai kai kokia šventė būna gauna po šokoladinį saldainį, labai jau jai patinka clap_1.gif , bet, manau, dar spės savo suvalgyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus nėra taip, kad mažius išvis negautų nei šokolado, nei saldainių.Duodu, tik viskas su saiku smile.gif
Atsakyti
Naugingiau mazam vaikui duoti apie 30g sokolado,nei karameliniu saldainiu ar pn dazytu saldumynu..O naudingiausia,atsizvelgiant i amziu,dziovintu vaisiu.
Atsakyti
kartais duodu svenciu progom biggrin.gif
Atsakyti
Nemanau, kad darau didelę nuodėmę duodama metiniam vaikui šokolado ax.gif Juk daug geriau natūralus produktas nei tie visi kinderiai, kur neaiškios kilmės šokoladas... g.gif Nesakau, kad mes šokoladu piktnaudžiaujam, tai būna tik per šventes mirksiukas.gif Bet manau, kad kiekviena mama pati tegul sprendžia kada ir kas geriausia jos vaikui ax.gif
Atsakyti
daviau kinder šokoladuko truputį paragauti,nepatiko ax.gif
Atsakyti
daviau gabaliuka juodo sokolado, patiko, bet neduodu daugiau biggrin.gif nes prie skanumynu greit pripranta, paskui nevalgo mesytes doh.gif tai daugiau neeksperementuoju
Atsakyti
Nedaviau visiškai šokolado, smaližiaujam, uogas, uogienes ir vaisius thumbup.gif
Atsakyti
duodu tik juoda sokolada,zinoma proto ribose,t.y.su saiku,bet ir mesa labai gerai valgom,tik darzoves nepatinka bebe.gif
Atsakyti
Vieną dieną senukų prekybos centre važiavom mažylę pasodinę į prekių vežimėlį, kur atsilenkia kėdutė, aš miriau iš bado ir užsimaniau šokoladuko manija, atsiplėšiau aš jį, valgau ir stumiu prekių vežimėlį vienu metu, tik jaučiu, kad šokoladukas juda biggrin.gif nuleidžiu akis, o mano mažoji, kad ritina mano šokoladą, "ūsai" visi išmozoti. Žiauriai patenkinta buvo biggrin.gif nes kitaip nebūčiau davusi, taip itr paragavo pirmą kartą ir kol kas paskutinį tongue.gif
Atsakyti