Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas

na, mes per gimtadieni leidome maziukei pasidziaugti... su saukstu pasidarbavo torte... siek tiek sokoladinio virsaus ir i burnyte pateko. bet siaip neduodu, nors jai patiktu... biggrin.gif
Atsakyti
Nugvelbe viena karta is promociutes kambario sokoladiny saldainy, bet tas buvo aki jam buvo gerokai virs metuku ir poto laiko alpsta pamates saldainius doh.gif Baisiausiai megsta ta skolada doh.gif Syky jau zinokad kazkur yra padeta, stoves ir bliaus kol neduosi, taigi saikingai valgom siek tiek sokolado, sokoladiniu saldainiu blush2.gif Deja apetitas nuo to visai nenukencia, valgom ir mesyte ir darzoves, sriubas, jogurtus, grudu kosytes thumbup.gif Darzelyje aukletoja sake dazniausiai porcijos nepakanka, taciau daugiau niekas jam neduoda schmoll.gif Nes kai paskaitau vyresniu mamyciu skyrelius, sveriam mes tiek kiek dvieju metu vaikas doh.gif
Atsakyti
as tai duodu po trupuciuka paragauti, bet stengiuosi kad jo namie nebutu, tik labai labai retai, nes ji megeja sokolado, galetu suvalgyti kazi kiek, bet nemanau kad tai gerai, juk tas sokoladas tik nenaudingas kolorijas duoda, o paskui suvalgomo normalaus maisto kiekis sumazeja.
Atsakyti
siryt sunelis padejo ispakuot siuntinuka, kur atrado karuna sokolada, kol as virtuvei sukiausi, mazius atplese ipakavima, nulauze gabala sokolada ir kramto issisiepes biggrin.gif oj kaip skanu jam buvo, dar ilgai aahhh sake biggrin.gif
Atsakyti
Maniski vis dar labiau domina popierelis nuo sokolado nei pats sokoladas biggrin.gif esu davus paragauti, bet tikrai jo nesuzavejo.
Atsakyti
Davėm vieną sykį gabalėlį šokolado,tai taip patiko doh.gif Dabar sukiai parduotuvėm pravažiuojam pro kasas kur šokoladai,vis siekia rankute doh.gif
Atsakyti
Dawiau sawajam wiena karta paragauti... patiko ziauriai smile.gif bet db stengiuos arba iswis neduoti arba bent jau kokius wafliukus su sokoladu pagriauzt... O siaip knygose esu skaiciusi, kad sokolado waikams tik nuo 4 metu po biski galima duot... bet tai jei pagal knygas auginsit waikus... tai ka as zn.... biggrin.gif
Atsakyti
Mano suneliui 1,8, bet jau supranta ka reiskia sokoladas ir ne duok dieve pamatys jo tai prasyte prasys. Po truputi duodu as jam ir nieko cia blogo nematau.
Atsakyti
as saviskem duodu
Atsakyti
Mano dukryte sokolado paragavo per savo antraji gimtadieni ir nuo to laiko labai pamego saldainius ir sokolada smile.gif . Taciau as pati retai kada ju duodu, geriau nuperku Hematogeno plytele. Taip stengiasi daryti ir musu pazistami. Bet per sventes, ar kai kas nors pavaisina lai valgo ax.gif . Mazius dar neragaves saldainiu. Jis tik sausainius, dziuvesius, riestainius kremta tongue.gif . Nors paragauti tai noretu, kai mato kitus valgant. Bet mano manymu, dar suspes to gero prisiragauti.
Atsakyti
kai pati valgau ir užmato duodu,maža gabalėlį,bet retai ....
neduodu niekada su poperėliu,nenoriu kad žiotų kaip jie atrodo,nes paskui bus bėdos ....
Atsakyti
ir as savo dukrytei duodu truputeli juodo sokolado,bet jau pati nelabai daznai praso..labai patinka jai gliukoze smile.gif duodu su vit C..ir sveika,ir skanu 4u.gif
Atsakyti