Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas

Musu maziukas alergiskas ne vienam maisto produktui, todel su sokoladu dar siek tiek palauksim ax.gif
Atsakyti
na o mano mazius labai megsta sokolada ax.gif bet per daug juo nepiktnaudziaujam bet duodu ir nieko jokiu problemu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano berniukas jei pamato sokolada tai jau viskas, pradeda taip drebeti is to noro. Jma patinka sokoladas, bet stengiames nepiknaudziauti.
Atsakyti
Mes labai megstame sokalada, valgome po truputi, 1 karta savaiteje, kartais ir daugiau.. smile.gif
Atsakyti
o mano mazyliui ir su dideliais norais neikisi bigsmile.gif ,visas i mama,man sokolado gali isvis nebuti schmoll.gif
Atsakyti
o mes tai sokolada megstam, bet duodu tik Kinder kiausinius...kai pamato tai net drebeti pradeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erdni20 @ 2007 03 04, 23:26)
na o mano mazius labai megsta sokolada  ax.gif  bet per daug juo nepiktnaudziaujam bet duodu ir nieko jokiu problemu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Daug neduodam, retkarčiais...
Atsakyti
manau kol kas mes dar jam per mazos ax.gif , nos yra paragavusi sokoladinio kremo, labai patko, bet daugiau tai nieko ir dar ko gero ilgai negaus schmoll.gif
Atsakyti
Mes siuo metu irgi gyvenam svetur, cia sureliu ar varskyciu galima gauti lietuvisku, taciau jie transportuojami saldyti, ir nezinia kiek kartu buvo atlaidinti ir vel susaldyti, taigi as retkarciais palepinu savo maziu kinder sokoladuku, kur daugiau pieno nei kakavos. Jam dabar 13 menesiu. Be to labai megsta dziovintus vaisius (datules, papaja, ananasas, razinos), bet nezinau ar galima jais skanauti tokio amziaus vaikuciams. Tiesiog mato ant stalo ir ciumpa, net seiles tysta bigsmile.gif
Atsakyti
Mes po trupinėlį saldumukų leidžiam paragauti. Manau, kad ateity valgysime tik juodą šokoladą ir pakankamai retai, o jei labai užsimanysim saldumo, tai tada rinksimės hematogeną.
Atsakyti
Jau nuo vieno kasnelio šokolado žandai paraudonuoja dviem dienom, tai geriau palepinam uogiene mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukryte paragavo sokolado beveik dvieju metuku - darzelyje Kaledu senis atnese. Tai nuo tada saldainius vadina "dovana" ir be galo ju nori... Bet stengiames duot kuo reciau - namie beveik negauna, o sveciuose retkarciais paragauja smile.gif
Atsakyti