Siaip tai man zali irgi labai skanu, tiesa, nezinau, gal cia JAV jie kokios nors kitokios veisles, bet tikrai skanus - saldus ir traskus tokie Populiariausia cia juos kepti ant griliaus - arba islukstentas burbuoles, arba su visais lapais, nelukstentas, tik po to issilupi, pries valgydamas. Ant iskepusiu dar karstu tepamas sudytas sviestukas ir niam niam, labai skanu Siaip tai labai patogu kepant mesyte ir kukuruzu issikepti - iskepus mesai uzmeti juos ant groteliu ir kol visi suvalgo mesyte - kukuruzai gatavi
atgaivinam tema,gal dar kas kokiu receptuku zino
Hmm, su kukuruzais tikriausiai nelabai ka prigalvosi..Skaniausia kepti ant griliaus, kaip jau cia rashe..Mes kiekviena burbuole ishlukshtenam, ishtrinam sviestu ir apibarstom druska (galima ir lashinuko gabaleli prideti) ir ivyniojam i kepimo folija.
Jei nera griliaus, galima kepti orkaiteje, lygiai taip pat, tik nereikia folijos. Svarbu neperkepti, nes perdziuvus burbuole - nieko skanaus..
Jei nera griliaus, galima kepti orkaiteje, lygiai taip pat, tik nereikia folijos. Svarbu neperkepti, nes perdziuvus burbuole - nieko skanaus..
na as tai verdu pusvalandi,kai suminksteja,sudytame vandenyje,istraukiu,patepu sviestu ir niamnioju
nesuprantu, kai kurios parduodamos burbuoles minkstos, gali valgyti ir taip, kai kurios kietos, neikandamos. Ar cia veisles skiriasi? Jei virsiu tas kietas neikandamas tai ar jos tikrai normaliai isvirs, nes kazkada pamenu, viriau viriau, viriau viriau, kaip kieta taip kieta. dabar saldytuve vel turiu kazkokiu kietoku...Neaisku, ar jos isvis pagaminamos?
O aš JAV buvau išmokinta ir dabar namie taip darau: nuplautas burbuoles ištepu sviestu, apibarstau vegeta, šiek tik pipiriukų, gerai apvynioju maistine plonyte plėvele (apsuku kelis kartus, galus gerai užvynioju) ir į mikrobangę kokiom 6-7 min. Toje plėvelėje jos savose sultyse laaaaabai skaniai išssitroškina. Man skanu ir vienos, nors JAV kur dirbau, buvo pateikiamos kaip garnyras prie žuvies. mmmhh net dabar užsimaniau
mes ir taip panasiai darom:aptepam burbuoles sviestu ar margarinu,pabarstom druskytes ir i mikobange kokiom 4min.ir viskas!labai skanu!
iškrapščiau seną temą, bet gal kas atsakys
QUOTE(6663 @ 2007 09 27, 19:01)
Hmm, su kukuruzais tikriausiai nelabai ka prigalvosi..Skaniausia kepti ant griliaus, kaip jau cia rashe..Mes kiekviena burbuole ishlukshtenam, ishtrinam sviestu ir apibarstom druska (galima ir lashinuko gabaleli prideti) ir ivyniojam i kepimo folija.
o prieš kepant ant griliaus, virt nereikia? nebūna kietos? sakau, gal apvirus ir tik po to kepant, minkštesnės bus?
mes su vyru kai ziema buvom JAV, tai draugai kukuruzu burbuoles kepe ant griliaus, o po to nedaug sviestuku aptepe niu zinokit nepaprastai skanu buvo
Kukurūzų burbuolės skanu,jas aptepus sviestuku sumaišytu su grūstu česnaku ir apibarščius mairūnu.
Reikia suvynioti į folija ir iškepti ant grotelių.
Aš,tai valgiau šalyje kur jie labai mėgstami.
Noriu papriekaištauti,dėl mikrobangės,ar,galima tokį skanėstą dėti i ją,nebent mėgstate naudotis mikrobange.
Reikia suvynioti į folija ir iškepti ant grotelių.
Aš,tai valgiau šalyje kur jie labai mėgstami.
Noriu papriekaištauti,dėl mikrobangės,ar,galima tokį skanėstą dėti i ją,nebent mėgstate naudotis mikrobange.
Mes su mb dazniausia kukuruzus valgome apvirtus sudytame vandenyje. Nieko nera gardziau ir smagiau