Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės mažiukams

Mergos, kaunietės, varykit į firminę Skinijos parduotuvę, mažiukams 62 ir 68 dydžio pėdkelnės po 2lt.
Atsakyti
QUOTE(Ašura @ 2006 10 20, 09:52)
O aš maniau, kad čia aš viena skalbti nemoku doh.gif . Nupirktos buvo Skinijos 110-116 dydžio po dvylika lyg, jei gerai pamenu, apsivėlė po dviejų skalbimų.

Tai turbut priklauso ir nuo skalbimo temperaturos,skalbimo milteliu.
As tai Danijoj perku,brangios,bet nesikunkuluoja,skalbiu 40laipsniu temperaturoje "Biotex","Neutral",Ariel"milteliais.
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2007 07 02, 11:39)
drinks_cheers.gif  Mūsų pupai puskė iš Anglijos irgi parvežė kelias poras H&M pėdkelnių, tai kokybė super: nei burbuliuojasi, nei išsitampo  thumbup.gif

Na reiks ir man pabandyt.Vienasyk turejau,bet iskart susikunkulavo-tai daugiau ir nepirkau.O tokiu graziu buna tongue.gif
Atsakyti
Skalbti švelnei, išvertus į blogąją pusę ir daug negręžti, tada taip nesibubuliuos. smile.gif
Atsakyti
Perku Skinijos. Kodel vienos ju nusibumbuliuoja, kitos ne atsakymo nezinau schmoll.gif mistika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simutee @ 2007 08 14, 10:32)
Perku Skinijos. Kodel vienos ju nusibumbuliuoja, kitos ne atsakymo nezinau schmoll.gif mistika  ax.gif

Gal sudėtis ne vienoda buvo unsure.gif
Atsakyti
na ,kad siaip skinijos 100proc medvilne, na tiesa ir likros yra biggrin.gif
ir man kai kurios susibumbuliuoja, kai kurios ne
Atsakyti
Kaip tik turiu Skinijos naujų pėdkelnių su etikete, tai sudėtis tokia:

75% šukuotinė medvilnė
20% poliamidas
5% elastanas

Perku visada Gariūnuose. Kainos nuo 5-8 lt smile.gif Per pus pigiau nei parduotuvėse smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 19 rugpjūčio 2007 - 08:07
na, as del pedkelniu i turgu nevaziuoju, jei jau prireikia staiga, ar pamatau grazias, tai perku, na bet ir siaip dazniausiai parduotuvej perku jas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 07 01, 23:04)
kai gime mazius, vyras is Svedijos atveze kojinyciu ir pedkelniu H&M, niu kokybe nereali buvo, nz ar cia sutapimas, bet ir dabar ju turime, tai nei vieno burbuliko nebuvo. labai patenkinta jiomis  4u.gif

QUOTE(adrytės mama @ 2007 07 02, 12:39)
drinks_cheers.gif  Mūsų pupai puskė iš Anglijos irgi parvežė kelias poras H&M pėdkelnių, tai kokybė super: nei burbuliuojasi, nei išsitampo  thumbup.gif

ir as drinks_cheers.gif , turejom viena pora H&M pedkelniu, kaip i stebukla ziurejau, nei vieno burbuliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2007 08 20, 20:50)
ir as  drinks_cheers.gif , turejom viena pora H&M pedkelniu, kaip i stebukla ziurejau, nei vieno burbuliuko mirksiukas.gif

O kaip kokybė UCB pėdkelnių? Tik kaina labai didelė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 08 20, 21:58)
O kaip kokybė UCB pėdkelnių? Tik kaina labai didelė  unsure.gif

sitokiu neturejom, nieko negaliu pasakyt. Dar adams drauge buvo parvezus, tai irgi nieko smile.gif
Atsakyti