Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės mažiukams

QUOTE(Olimpiete @ 2007 08 25, 11:29)
pedkelnes kaip suprantu cia prie batu temos smile.gif ....
kuo tos NEXT pedkelnes ypatingos ir geresnes uz musu Skinijos arba dar lyg Satrijos yra. As pernai pirkau Skinijos kiek frotinukiu, tai visos labai gerai devejos, jokiu ten susiburbuliavimu ar pan. tik tikrai jos sumazeja, kai isskalbi, tai geriau iskart pirkti didesnes. O ir del spalvu tai tikrai kokiu tik nori - is su veidukais, sypsenelem, suniukais, kaciukais, o dar man labiausiai patiko, kur yra papildomai pasiltintas padukas ir keliukai, kai vaikai ant zemes zaidzia arba kad ir i lauka, juk ir saltis keliukus labiau kanda ziemai artejant, kai dar kombinezona rengti ankstoka, o siaip jau saltoka. Biski ne i tema.. smile.gif

Va tų su pašiltintais padukais ir t.t. ant maniškio jau nėra schmoll.gif
O geresnės tuo, kad neišskystėja ir nesiburbuliuoja smile.gif Esam turėję M&S ir H&M pėdkelnių, tai super buvo... Tokios storos, nesitraukė, nesiburbuliavo, neišdilo nei pirštai, nei keliai... Nexto nebandėm schmoll.gif
Nors man kaip auginančiai berniuką nėra ypatingai svarbus tas burbuliavimasis, vistiek po kelnėm dedu.. Tačiau maloniau, kai viskas atrodo idealiai ir tiek...
Kas liečia skinijos pėdkelnes, tai vienos labai liuksiškai nešiojasi, o kitos apsiburbuliuoja ir "išskystėja" ir nesuprantu dėl ko g.gif

P.S. dėl dydžių pamiršau tų "užsienietiškų" parašyt biggrin.gif ... Tai bent jau mums neatitiko dydis rašomas ant pakuotės schmoll.gif Reikėjo imt dydžiu didesnes.. Tarkim mūsiškis 1/2-2 metų būdamas, nešiojo 2-3 metų vaikams skirtas pėdkelnes smile.gif Tai tiek pastebėjimų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristtute: 25 rugpjūčio 2007 - 12:48
Mes pernai pirkomfrotines pėdkelnes Maximoje. Buvo šviesiai žalių ir ružavų berods. Tai pirkau 116 dydį. Kaina apie 6 Lt. buvo. Kokybė visai nebloga kaip už tokią kainą ir gerai tuo kad kai šalčiau namie apmaudavau ar darželyje. Mes dar bandėm BHs pėdkelnes, tai kokybė tokia panaši kaip Skinijos. Man skinijos pėdkelnės visai patinka, šiek tiek pasivelia, bet ne ypač. Tik pastebėjau kad Skinijos kojinės greičiau suplyšta nei pirktos kitur - kad ir Jysk'e. Mačiau pėdkelnių dar UCB bet brangios - 40 Lt
Atsakyti
niekad nemaciau skinijos frotiniu pedkelniu, gal ji nedamina tokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 08 25, 11:50)
Mačiau pėdkelnių dar UCB bet brangios - 40 Lt

Jooooo doh.gif 40 lt. už pėdkelnes tai man per brangu mokėt blush2.gif Ypaš kai iš po džinsiukų beveik nesimato.... Nors auginat mergytę, gal kokias vienas "ale išeigines" ir galima būtų nupirkt.... Jeigu laaaabai jau gražios būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 25, 14:50)
niekad nemaciau skinijos frotiniu pedkelniu, gal ji nedamina tokiu g.gif

Tai kad nėra Skinijos frotinių pėdkelnių, yra tik storesnės nei įprastos, bet jos tikrai ne frotinės schmoll.gif

QUOTE(migliux @ 2007 08 25, 14:50)
Mes pernai pirkomfrotines pėdkelnes Maximoje. Buvo šviesiai žalių ir ružavų berods. Tai pirkau 116 dydį. Kaina apie 6 Lt. buvo.

Ir aš tokių buvau pirkusi, labai man patiko thumbup.gif thumbup.gif Nesusitrynė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 26 rugpjūčio 2007 - 10:57
nuo kokio amžiaus pradėjot mauti pėdkelnes? man atrodo, leliukui nepatiks rengimo procesas unsure.gif
Atsakyti
as panemu,kad men jau moviau , nes buvo vasario men, ir vaziavom i svecius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 27, 09:46)
nuo kokio amžiaus pradėjot mauti pėdkelnes? man atrodo, leliukui nepatiks rengimo procesas  unsure.gif

Nuo pat mažumės, gal nuo 1 mėn. nes žymiai patogiau nei šliaužtai
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 27, 08:46)
nuo kokio amžiaus pradėjot mauti pėdkelnes? man atrodo, leliukui nepatiks rengimo procesas  unsure.gif

Nu mes kažkur nuo 5 mėn. g.gif
Atsakyti
Aš anksti moviau pėdkelnes, kažkur nuo mėnesio, tai tikrai smile.gif
Atsakyti
mes nuo menesio tikrai, nes buvo ziema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 27, 12:19)
Aš anksti moviau pėdkelnes, kažkur nuo mėnesio, tai tikrai smile.gif

Pirmam sunuo moviau nuo 1 men nes salta jau buvo o mazeliui nuo 6 men.
Atsakyti